Evet canım en son 13 ocak’a kadar olan mesajlar her şey çıkıyo gösteriliyor. Sonrası yalan olmuşBurdaki mesajlarda gitmiş
Yaa evet kaçtır bakıyorumBurdaki mesajlarda gitmiş
Websitede güncelleme yapılıyor sanırım, hataları düzeltirler gelmesi gerekir. Veri kaybı bu, siteye daha büyük zararı varGeri gelir mi ki
Hayatımızdan 17 gün çalınmış gibi hissediyorumEvet canım en son 13 ocak’a kadar olan mesajlar her şey çıkıyo gösteriliyor. Sonrası yalan olmuş
Resmen zamanda yolculuk yapıyoruz yaHayatımızdan 17 gün çalınmış gibi hissediyorummesela senin daha yeni yumurtlama oldu. Ben daha adet olmamışım acaba hamile miyim neler oluyor diye düşünüyorum falan
Geri getirmek için epey uğraşıyolar sanırım çünkü kimse banlanmıyor yani şuanGeri gelir mi ki
Dejavunun kralını yaşıyoruz. Yalnız 17 gün sonrasından da haberimiz varResmen zamanda yolculuk yapıyoruz yaben Tr’ye gelmemişim planı bile belli değildi vay be
YaaaaaGeri getirmek için epey uğraşıyolar sanırım çünkü kimse banlanmıyor yani şuanhani sıkıntılı olan şeyler yazanlar bile.
Dejavunun kralını yaşıyoruz. Yalnız 17 gün sonrasından da haberimiz vardevamı yarın artık.
Mesela dur tahmin edeyim. Sen Türkiye'ye geliyosun sonra hamile olduğunu öğreniyorsun falan. Hadi bu da bendeen sana müjde olsun
Canım zaten dün ve sabah değerlendirmişsin çok iyi. Bence sabah da değerlendirin derim yüksek ihtimalle hepsinin totalinden biri illa ki denk gelicektir diye düşünüyorum. ÜşenmeyinKızlar bu arada yumurtlamışım test yaptım da bi türlü site kendine gelemedi atamadımyarın değerlendirmek şartti ama nobetciyim artık pik öncesi de boş geçti. Tek geceyle zor
Bugünü değerlendirsiysen neden olmasın canım. Sen nöbete gitmeden de bir bak oluru varsa değerlendirKızlar bu arada yumurtlamışım test yaptım da bi türlü site kendine gelemedi atamadımyarın değerlendirmek şartti ama nobetciyim artık pik öncesi de boş geçti. Tek geceyle zor
Dün gece, üstüne bu sabah zaten oldu. Şimdi olsa da sperm mi kalırBugünü değerlendirsiysen neden olmasın canım. Sen nöbete gitmeden de bir bak oluru varsa değerlendirya da bu geceyi de boş geçme. Ne olur ne olmaz
Nöbetleri 24 mü tutuyorsunuz ? Hani eşin işe gitmeden belki sıkıştırırsın diye dedim
kuzu ya duş işi beni acayip zorluyor saçlarım uzunCanım zaten dün ve sabah değerlendirmişsin çok iyi. Bence sabah da değerlendirin derim yüksek ihtimalle hepsinin totalinden biri illa ki denk gelicektir diye düşünüyorum. Üşenmeyinsabah 5’e alarm kur
Tam ben yazcaktım önceki mesajına bunu görünce extra daha güldüm. Bak üşenme 1 kere de olsa yarın sabahı değerlendirin. Kurutup toplarsın saçını. Her zaman değil tam çatlamayı yakalamış ve değerlendirmişsiniz bak atlama. Bişe olmaz 2-3 gün üst üste ya. Sabah ya da ilerleyen saatleri değerlendir. Üşenmeeekuzu ya duş işi beni acayip zorluyor saçlarım uzunüşenenin çocuğu olmaz diyr boşuna demiyorlar demek ki
Senin günaşırı teorine noldu kızTam ben yazcaktım önceki mesajına bunu görünce extra daha güldüm. Bak üşenme 1 kere de olsa yarın sabahı değerlendirin. Kurutup toplarsın saçını. Her zaman değil tam çatlamayı yakalamış ve değerlendirmişsiniz bak atlama. Bişe olmaz 2-3 gün üst üste ya. Sabah ya da ilerleyen saatleri değerlendir. Üşenmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?