Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Geri gelir mi ki
Geri getirmek için epey uğraşıyolar sanırım çünkü kimse banlanmıyor yani şuan hani sıkıntılı olan şeyler yazanlar bile.
Resmen zamanda yolculuk yapıyoruz ya ben Tr’ye gelmemişim planı bile belli değildi vay be
Dejavunun kralını yaşıyoruz. Yalnız 17 gün sonrasından da haberimiz var devamı yarın artık.
Mesela dur tahmin edeyim. Sen Türkiye'ye geliyosun sonra hamile olduğunu öğreniyorsun falan. Hadi bu da bendeen sana müjde olsun

Kızlar bu arada yumurtlamışım test yaptım da bi türlü site kendine gelemedi atamadım yarın değerlendirmek şartti ama nobetciyim artık pik öncesi de boş geçti. Tek geceyle zor

Yaaaaa napsak biz sitede tüm kocalarıyla akrabağlarıyla gebelikleriyle ilgilş haberleri not alıp medyum memişliğe mi başlasak napsak sjshshssh

Kızlar bu arada yumurtlamışım test yaptım da bi türlü site kendine gelemedi atamadım yarın değerlendirmek şartti ama nobetciyim artık pik öncesi de boş geçti. Tek geceyle zor
Canım zaten dün ve sabah değerlendirmişsin çok iyi. Bence sabah da değerlendirin derim yüksek ihtimalle hepsinin totalinden biri illa ki denk gelicektir diye düşünüyorum. Üşenmeyin sabah 5’e alarm kur

Bugünü değerlendirsiysen neden olmasın canım. Sen nöbete gitmeden de bir bak oluru varsa değerlendir ya da bu geceyi de boş geçme. Ne olur ne olmaz
Nöbetleri 24 mü tutuyorsunuz ? Hani eşin işe gitmeden belki sıkıştırırsın diye dedim

Dün gece, üstüne bu sabah zaten oldu. Şimdi olsa da sperm mi kalır yarın sabah gözümü zor açarım ben ya hadi diyelim yaptık duş alması var nerden baksan 2 saat eder ohoo

Canım zaten dün ve sabah değerlendirmişsin çok iyi. Bence sabah da değerlendirin derim yüksek ihtimalle hepsinin totalinden biri illa ki denk gelicektir diye düşünüyorum. Üşenmeyin sabah 5’e alarm kur
kuzu ya duş işi beni acayip zorluyor saçlarım uzun üşenenin çocuğu olmaz diyr boşuna demiyorlar demek ki

kuzu ya duş işi beni acayip zorluyor saçlarım uzun üşenenin çocuğu olmaz diyr boşuna demiyorlar demek ki
Tam ben yazcaktım önceki mesajına bunu görünce extra daha güldüm. Bak üşenme 1 kere de olsa yarın sabahı değerlendirin. Kurutup toplarsın saçını. Her zaman değil tam çatlamayı yakalamış ve değerlendirmişsiniz bak atlama. Bişe olmaz 2-3 gün üst üste ya. Sabah ya da ilerleyen saatleri değerlendir. Üşenmeee

Senin günaşırı teorine noldu kız Bi de şimdi kocama söyledim kızlar böyle diyor diye gözleri parladı resmen ya bu erkekler için ne güzel bahane şu değerlendirme günleri de he off kafamı karistirmayi başardınız ben bakayım bi duruma

Çatlamış mi boşuna kendimi yormayayim sonra bi bakın kızlar

Eklentiler

• 20250130_144340.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…