Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Benim de böyle olmuştu 6. Haftada takılı kalmıştı 1 hafta boyunca hiçbir büyüme olmamıştı ve sonrasında sizin gibi aynı rakamlar çıkmıştı boş gebelik kesinleşmişti. Doktorunuza karşı Şüpheniz varsa tabi ki başka doktor görüşü de alın. Ama İlk gebeliklerde boş gebelik durumu çok olabiliyormuş ve sebebi bulunmuyormuş. Bu konunun başından sonuna okumak zor olsa da ilk sayfaları okumanızı öneririm tecrübeler için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh

Benim kesem bu şekilde canım

Eklentiler

• 171ab233-a18f-4a16-938a-f2b6ef01c32a.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 8
  • b670686e-01a4-40ce-9f6b-26ad8db676cb.jpeg
    130,8 KB · Görüntüleme: 7
Canım bana belirtilerini ve süreci anlatabilir misin acaba çok ikilemde kaldım doktor hamilesin diyor ama bebek daha oluşmamış tam olarak ne yaşıyorum hamilelikten duygu durumum çok farklı bi mutlu oluyorum bi stres yapıyorum üzülüyorum korkuyorum

Allah razı olsun :) eğer perşembeye kadar regl olmazsam gideceğim. yani demek istediğiniz hormonlar düzene girmeseydi gebelik zaten oluşmazdı öyle değil mi?

yaptım kuzum beta 268 çıktı daha çok taze. Çarşamba yine gideceğim kan vereceğim takip edeceğiz. Çarşamba aynı zamanda kadın doğuma da gideceğim gibi bakalım.
Sizler nasılsınız kızlar?
Oyyy çok sevindim ya maşallah inşallah çok güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın

yaptım kuzum beta 268 çıktı daha çok taze. Çarşamba yine gideceğim kan vereceğim takip edeceğiz. Çarşamba aynı zamanda kadın doğuma da gideceğim gibi bakalım.
Acaba beta baktırdı mi diye gireyim dedim
Çok şükür. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Maşallah inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz ben de test yaptım çok hafif silik bir çizgi çıktı normal gebelik testiydi erken gebelik değildi bende çarşamba gideceğim doktora beta da baktırmadım. Adet olmadan hamile kalmış olurum eğer beta düzenli artar ise inşallah sağlıklı olur korkuyorum birazcıkkk

Acaba beta baktırdı mi diye gireyim dedim
Çok şükür. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin
Amin kızlar darısı tez zamanda isteyen herkesin başına sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…