Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Çok şükür yaaa inşallah sağlıkla devam etsin tüm süreç bat günü aynı bu renkte öğrenmiştim ben de bariz pozitif bu

Aaaaaaaa
Kızzzzzz
yaaa bu ne ay ne dicem bilemedim çok çok çok sevindim

Hanımlarrr ben 24 aralıkta kürtaj olmuştum kaç gündür beyaz akıntım vardı bel ve kasık ağrısı ile beraber dün kahverengi bi damla leke gelmişti sonra da afedersiniz peçeteye sildikçe bulaşan lekeler geliyor açık kahverengi hiç böyle olmazdı ya adetim direkt sökülür benim. Acaba yerleşme kanaması mı bide hiç adet olmadan hamile kalmış olacağım hamileysem eğer sorun olmaz dimi ay korkuyorum

Hamileyseniz sorun olmaz. Düşükten sonra hemen hamile kalan çok var. Test yaptınız mı

Canım. İnşallah vardır ama çok kaptırma yine de. Ben de 19 Aralık'ta kürtaj oldum. O kadar ağrı yaşadım ki 3 hafta. Hamileyim sandım. Çünkü hamile kaldığım aydaki ağrılardı. Kaç tane test harcadım 37. Gün adet oldum. Seninde muhtemelen sokulmeye çalışıyordur. Yine için rahat etsin diyorsan test yap istersen. Varsa çıkar. İnşallah vardır sağlıklıdır

Ayyy canım tüylerim diken diken oldu. Gerçekten çok mutlu oldum Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah

Ayy inşallah ya bi yandan düşünüyorum bir kere Regl olsaydım daha mı iyiydi sonra bilemedim işte gerçi test yapmadım daha olmayada bilirim ama belirtiler aynı. Mesela o kahverengi kanıtı gelmeden önce beyaz beyaz akıntım vardı kahverengi akıntı da sadece peçeteye geldi ve bitti bakalım ne olacak biraz daha bekleyeceğim test için

Test yapmadım ama o kahverengi akıntı kesildi sadece peçeteye geliyordu zaten. Beyaz akıntım var şimdi bide kaşık bel ağrısı işte
Benim ilk regl olduğumda öyle başlamıştı sonra sökülmüştü. Yarına kadar gelmezse test yap bebce hiç Belli olmaz

Ayyy canım tüylerim diken diken oldu. Gerçekten çok mutlu oldum Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah
Canım benim teşekkür ederim amin inşallah sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla hayırlısıyla inşallahh
Düşük sonrası 2 ay bende açıkcası senin gibi hissetmiştim canım ama geçen ay içerisinde test yaptırdığımızda prolaktinim üst sınırın bi tık üzerinde çıkmıştı. Düşük gebelik sonrası doktor normal demişti. Hormonlar düzene girmeden gebelik aktifleşemiyor ne yazık ki. İnşallah bi sürpriz olur ama ben muayene kontrole gitmeni hormon testleri vermeni öneririm canım.

Kızlar bende hamileyim boş gebelik olduğunu ne zaman anladınız acaba benim adetlerim düzensiz kese oluşmuş bebek daha oluşmamış Salı günü kontrole gideceğim ama çok merak ediyorum anlatabilecek olan var mı acaba beta hcg ile alakası var mı bide

Merhaba, hcg’nin düzenli artışı sağlıklı gebelik olduğunu söylüyor herkes ve uzmanlar. Ben boş gebelik zamanımda hcg’ye 1 kere baktırmıştım yurtdışında bakılmıyor ne yazık ki çok, Türkiye gibi değil. Doktorunuz sizde herhangi bi şüphe görmemişse zaten 2 gününüz kalmış muayeneye kendinize kaygı yaratmayın şimdiden, şüpheye düşüp stres seviyenizi arttırmayın sağlıkla..

Çok teşekkür ederim canım betam bu şekilde artmıştı Allah razı olsun

Eklentiler

• IMG_6061.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6090.png
    122,6 KB · Görüntüleme: 9
Merhabalar geçen hafta çarşamba 6+3 de keseyi gördük perşembe günü 7+4 olması gereken güne randevu verdi kalp sesini duymak için ama gittiğimde 6+4 olduğunu ve 2mm büyüdüğünü söyledi.Kanama olursa hemen gelmemi söyledi doktorum ve aslında beni korkuttu ilk gebeliğim. haftaya tekrar kontrole çağırdı boş gebelikten şüphelendi. sizce gelişmemesi tehlikeli mi süreç nasıl ilerler. ve geçen haftaki 6+3 sata göre uyumlu çıkmıştı

Canım Allah sağlıkla duymayı nasip etsin kesenin resmi var mı bende aynı şeylerden tedirgin oldum çok merak ediyorum kontrol günüme az kaldı o arada doktor ne gibi şeyler yapmanı söyledi benim doktorum sağlık ocağına hamilelik kaydı açmamı gebelik beslenmesi vitamin bi de progestan verdi sizin doktorunuz ne dedi acaba

kese resmi şuan yanımda değil yarın yüklerim onuda doktorum olumsuz gözüktüğünü söyledi alttan muayene etti 1 hafta bekleyelim dedi ekstra bir ilaç vermedi

kese resmi şuan yanımda değil yarın yüklerim onuda doktorum olumsuz gözüktüğünü söyledi alttan muayene etti 1 hafta bekleyelim dedi ekstra bir ilaç vermedi
Canım neden hemen olumsuz konuşmuş Bizimde dedi oluşada bilir oluşmaya da bilir

hiç bilmiyorum böyle söylemesi beni daha çok kötü yaptı bu hafta başka doktorada gitmeyi düşünüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…