- 7 Ekim 2020
- 1.235
- 2.217
- 83
ben bilmiyourm canım.
Benim de bildiğim Bi konu değil ya. Bende alınmadı ilk düşük diye zaten ikna edemedim
Teşekkür ederim kızlarBende de böyle bir şey yazıyordu. Zaten patoloji diyorlar ama bebekle ilgili bir şeye bakmıyorlar bence. Sadece sonuçta şu kadar cc de kürtaj maddesi vardır gibi bir şey yazıyor
Bence artış var. 10. Gün olanda daha bariz pembe.Eki Görüntüle 3534580
yaptım canım ama çok bariz koyulaşma yok
bat11 ocak
forumda kızlar günün geçmediği için dediler
bekliyorum
öyle mi yaBence artış var. 10. Gün olanda daha bariz pembe.
Canım inşallah bu sefer sağlıklıdır kucağına alırsın. Bana öyle geldi. Bugün olan da biraz daha artış var gibi geldiöyle mi ya
insan kendine olunca hiç bi şey diyemiyor. ben 1 kere sağlıklı , 1 kere düşük hamilelik geçiridm. hiç bu kadar silik görmemiştim. o yüzden hiç bi şey diyemiyorum. allah sağlık versin ne diyeyim
Canım bence var koyulaşma ama çok az. Doğru söylüyorlar. Daha gecikmediği için silik baya. Ben adete iki kala yaptım. Çok aşırı silikti. Gözükmüyordu bile. Bir gün kala belirgin oldu. Belirgin oldu dediğimde gözle görülür haldeEki Görüntüle 3534580
yaptım canım ama çok bariz koyulaşma yok
bat11 ocak
forumda kızlar günün geçmediği için dediler
bekliyorum
amin inşallah canım benimCanım inşallah bu sefer sağlıklıdır kucağına alırsın. Bana öyle geldi. Bugün olan da biraz daha artış var gibi geldipazartesi falan test vermeyi düşünüyor musun
Bence de pembeleşmiş hatta bayaöyle mi ya
insan kendine olunca hiç bi şey diyemiyor. ben 1 kere sağlıklı , 1 kere düşük hamilelik geçiridm. hiç bu kadar silik görmemiştim. o yüzden hiç bi şey diyemiyorum. allah sağlık versin ne diyeyim
gerçi hiç bu kadar da erken yapmamıştım. hep günümde yapardım
düşükten sonra sabırsız oldum
olabilir dedim ya hiç bu kadar erken yapmamıştım. pazar günü bi daha test yaparım olmazsaCanım bence var koyulaşma ama çok az. Doğru söylüyorlar. Daha gecikmediği için silik baya. Ben adete iki kala yaptım. Çok aşırı silikti. Gözükmüyordu bile. Bir gün kala belirgin oldu. Belirgin oldu dediğimde gözle görülür haldeöyle test verdim 100 çıkmıştı. Şimdi senin çok düşük olduğu için bence öyle. Dua edelim inşallah her şey yolundadır
Bak iki tane olan 2 gün kala diğeri 1 gün. İki tane olanda gözükmüyor bile doğru dürüstolabilir dedim ya hiç bu kadar erken yapmamıştım. pazar günü bi daha test yaparım olmazsa
test stoklamıştım da bol bol yapıyorum
umarım :)
aa doğruBak iki tane olan 2 gün kala diğeri 1 gün. İki tane olanda gözükmüyor bile doğru dürüst
100 çıktı canımaa doğru
tek olandan sonra beta ne çıkmıştı peki
hatırlıyor musun
o zaman benimde aşağı yukarı böyle100 çıktı canım
Bence artış var. 10. Gün olanda daha bariz pembe.
Katılıyorum bariz pembe artık benim kriterim testte renk görmek çünkü diğer silikler yanıltıcı vs çıkma ihtimali olabiliyor. Pembe olup negatif görmedim kolay kolayöyle mi ya
gerçi hiç bu kadar da erken yapmamıştım. hep günümde yapardım
düşükten sonra sabırsız oldum
bu gidişler kan vermek için bekleyemicemKatılıyorum bariz pembe artık benim kriterim testte renk görmek çünkü diğer silikler yanıltıcı vs çıkma ihtimali olabiliyor. Pembe olup negatif görmedim kolay kolayartik hayırlı olsun kesin var bence
Ver böyle de merak içindesin. Dr a gitmek için beklersin yine. Var mı yok mu bari ona göre dikkat edersin yediğine içtiğine hareketlerine vsbu gidişler kan vermek için bekleyemicem
Aynen canım ver en azından ne olduğunu bilirsin 2 günde bir artışa bakarsınbu gidişler kan vermek için bekleyemicem
Ver böyle de merak içindesin. Dr a gitmek için beklersin yine. Var mı yok mu bari ona göre dikkat edersin yediğine içtiğine hareketlerine vs
evet öyle yapıcam galibaAynen canım ver en azından ne olduğunu bilirsin 2 günde bir artışa bakarsın
Hadi bakalımbu gidişler kan vermek için bekleyemicem
Evet canım merakla bekliyoruz bizde, bize de at sonuçlarıevet öyle yapıcam galiba
yoksa bekle dur
Hadi bakalımsonuçlarını bekliyoruz
Evet canım merakla bekliyoruz bizde, bize de at sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?