Ben tam 28 gün sonra oldumKızlar geçmiş olsun hepimize bundan sonra hep müjdeli sağlıklı haberler alırız inşallah bende 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Tam 15.gün kanamam bitti Doktum bir adet dönemi korunmamı söyledi sadece. İlk adetinizi kaçıncı gün oldunuz
Korunmamaya karar verdim inslalah güzel haberleri veririm ve duyarım inşallahYani sonuçta bir bebek yok bir döl yok bence. Korunmana gerek yok yani akışına bırak bence daha kolay hamile kalırsın ama tabii yine de tercih senin
Geçmiş olsun. Ben 28 gün sonra olmuştum. Yine 28 olursa yarın bat günümdü ama gelen giden yok belirti de yok. Ama geç yumurtlama gördüğüm için 5 gün var diye sayıyorum bat için tahminiKızlar geçmiş olsun hepimize bundan sonra hep müjdeli sağlıklı haberler alırız inşallah bende 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Tam 15.gün kanamam bitti Doktum bir adet dönemi korunmamı söyledi sadece. İlk adetinizi kaçıncı gün oldunuz
Hayırlısı olsun canım akışına bırak önemli olan senin iyi olmanKorunmamaya karar verdim inslalah güzel haberleri veririm ve duyarım inşallah
Sağol aynen dediğin gibi yapicamHayırlısı olsun canım akışına bırak önemli olan senin iyi olman
benimde düşükten sonra döngüm 36 oldu. düşükten önce 30-31 diGeçmiş olsun. Ben 28 gün sonra olmuştum. Yine 28 olursa yarın bat günümdü ama gelen giden yok belirti de yok. Ama geç yumurtlama gördüğüm için 5 gün var diye sayıyorum bat için tahminiyumurtlamamı etkilemis benim yani bu durum
ben bilmiyourm canım.Kızlar patoloji sonucum çıkmış. Sizinde buna benzer miydi. Doktorunuz ne yorum yaptı. Yakın zamanda doktora gidemicem. Merak ettim
Benim de bildiğim Bi konu değil ya. Bende alınmadı ilk düşük diye zaten ikna edemedimKızlar patoloji sonucum çıkmış. Sizinde buna benzer miydi. Doktorunuz ne yorum yaptı. Yakın zamanda doktora gidemicem. Merak ettim
İlk 3 ay yumurtlama ve regl düzensizlikleri normalmiş zatenbenimde düşükten sonra döngüm 36 oldu. düşükten önce 30-31 di
öyle miiiİlk 3 ay yumurtlama ve regl düzensizlikleri normalmiş zaten
Tam bikemefim ama brnimki kötü bı sonuctu Parsiyel mol yazıyordu direk sizin öyle bı sonuçta değil ama kötü bı sonuç alcaginizi zannetmiyorumKızlar patoloji sonucum çıkmış. Sizinde buna benzer miydi. Doktorunuz ne yorum yaptı. Yakın zamanda doktora gidemicem. Merak ettim
Evet şükür ya. Ben şimdi sizin yüzünüzden dayanamadım eskiden kalma Bi test var onu yaptım bekliyorum 8.gun olsa bile çıkmaz ama umut dünyası işteöyle miii
ben ilk reglden sonra normal devam edecek sandım
tamam o zaman
gerçi şükür yumurtlamakta nimet
Kalbim kadar temiz bir sonuç çıktı bembeyazEvet şükür ya. Ben şimdi sizin yüzünüzden dayanamadım eskiden kalma Bi test var onu yaptım bekliyorum 8.gun olsa bile çıkmaz ama umut dünyası iştemiratech Bi tane kalmıştı yapayım dedim yaniltma payini goze aldım. Prodoctor olanları saklıyorum 3-4 gün sonraya Prodoctor yalancı pozitif vermedi çünkü hiç bende
8. gün erken bebişim. 12.gün yap bakKalbim kadar temiz bir sonuç çıktı bembeyaz
Zaten ümitli yapmadım ben sırf hevesimi aldım8. gün erken bebişim. 12.gün yap bak
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ben 28 gün sonra olmuştum. Yine 28 olursa yarın bat günümdü ama gelen giden yok belirti de yok. Ama geç yumurtlama gördüğüm için 5 gün var diye sayıyorum bat için tahminiyumurtlamamı etkilemis benim yani bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?