Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Geçmiş olsun. Ben 28 gün sonra olmuştum. Yine 28 olursa yarın bat günümdü ama gelen giden yok belirti de yok. Ama geç yumurtlama gördüğüm için 5 gün var diye sayıyorum bat için tahmini yumurtlamamı etkilemis benim yani bu durum

Kızlar patoloji sonucum çıkmış. Sizinde buna benzer miydi. Doktorunuz ne yorum yaptı. Yakın zamanda doktora gidemicem. Merak ettim

Eklentiler

• IMG_20250110_023950.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 8
benimde düşükten sonra döngüm 36 oldu. düşükten önce 30-31 di

Kızlar patoloji sonucum çıkmış. Sizinde buna benzer miydi. Doktorunuz ne yorum yaptı. Yakın zamanda doktora gidemicem. Merak ettim
Tam bikemefim ama brnimki kötü bı sonuctu Parsiyel mol yazıyordu direk sizin öyle bı sonuçta değil ama kötü bı sonuç alcaginizi zannetmiyorum

öyle miii
ben ilk reglden sonra normal devam edecek sandım
tamam o zaman
gerçi şükür yumurtlamakta nimet
Evet şükür ya. Ben şimdi sizin yüzünüzden dayanamadım eskiden kalma Bi test var onu yaptım bekliyorum 8.gun olsa bile çıkmaz ama umut dünyası işte miratech Bi tane kalmıştı yapayım dedim yaniltma payini goze aldım. Prodoctor olanları saklıyorum 3-4 gün sonraya Prodoctor yalancı pozitif vermedi çünkü hiç bende

Kalbim kadar temiz bir sonuç çıktı bembeyaz

8. gün erken bebişim. 12.gün yap bak
Zaten ümitli yapmadım ben sırf hevesimi aldım hissiyat olarak hamilelik bu ay zannetmiyorum zaten. Test olarak da benim önceki gebelikte 9. Gün negatifti tertemiz. 11. Gün silik çizgi çıkmıştı. Test açısından var vakti de his olarak negatifim

Teşekkür ederim Gebelik öncesi nasıldı düzenin, bende düzensizlikte vardı merakla bekliyorum ne zaman geleceğini adet olmak büyük bir nimetmiş bu süreçte herhangi bi vitamin kullandın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…