Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ben de dediğiniz gibi egzersiz ve sağlıklı beslenme dışında bir şey yapmayacağım. Bir de hacamat hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bu dönemlerde yapılabilir mi bir zararı olur mu acaba

Ben de dediğiniz gibi egzersiz ve sağlıklı beslenme dışında bir şey yapmayacağım. Bir de hacamat hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bu dönemlerde yapılabilir mi bir zararı olur mu acaba
Ben düzenli adet olduğum 5 aylık dönemde yaptırmıştım. Kürtajdan sonra yaptırsam iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta ilaç falan aldık. Vücut biraz temizlensin diye ama yine işinin ehli birilerine sormakta fayda var

Tarihini hatırlayamadım tam. Bende adetten önce yapmaya başlıyordum. Yumurtlamam döngünün 14-15-16. günleri oluyor. Kimyasal da ve normal gebelikte 2-3 kala çıkmayıp hep 1 gün kala silik çıkmıştı. Hayırlısı olsun. İçinin sızlaması normal, ister istemez hayaliyle yaşıyoruz. Yumurtlamayı göremeyince bile ne kadar üzüldük P papatyamm13 ile. En doğru ve hayırlı zamanda güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah

Bende hala pik göremedim. Sol yumurtalıkta ağrı oldu 2 gün. Ya testler yanlış ya da yumurtlamadım. Tmd2020 nin geç yumurtlama olduğunu düşünerek emin de olamıyorum

Eklentiler

• IMG_5890.png
    349,7 KB · Görüntüleme: 10
İnsan ne kadar takmıyorum dese de içinde bi yerlerde çok istiyor gerçekten. Bir an önce olur inşallah

Canım benim bildiğim pik görünce 3 gün üst üste değerlendirip sonrası gunasiri devam

3 gün üst üste sperm kalitesini çok düşürür canım, ama siz bilirsiniz tabi. Yukarıda yazmıştım doktorun önerisini ben.
yok ya üst üste olmadı ne yazık ki
bakalım ümidim yok, tek ilişkiden vurur da gol olursa bilemem ama zor

öyle oluyor insan içten içe. ne zamandı bat fufucum erken mi acaba
bende böyle düşünüyorum

Bende hala pik göremedim. Sol yumurtalıkta ağrı oldu 2 gün. Ya testler yanlış ya da yumurtlamadım. Tmd2020 nin geç yumurtlama olduğunu düşünerek emin de olamıyorum
28 aralıkta olmamış yaaaa
ben birebir koyulukta çizgi aramıyorum açıkcası. çünkü en nihayetinde test bunlar. sapma olur
sen yinede değerlendirmeye devam et

hacamatı ben hamile olduğumu bilmeden yaptırdım. yerleşme kanaması gelmişti ama konduramamıştım. daha yeniydi bilmiyordum hamileyken yapılmıyor zaten.
düşüğe neden olmazmış ama düşük olacaksa kolaylaştırırmış
bi daha yaptırır mıyım, yaptırmam
yinede inşallah şifa olmuştur.

En iyisi gebelik öncesi vücudu toksinlerden arındırmak için yaptırmak. Bir haccama sordum o da öyle dedi.

yok ya üst üste olmadı ne yazık ki
bakalım ümidim yok, tek ilişkiden vurur da gol olursa bilemem ama zor

öyle oluyor insan içten içe. ne zamandı bat fufucum erken mi acaba

bende böyle düşünüyorum
Canım umutsuz olma tek iliskiden hamile kalan var mesela gebeliğe hazırlık grubunda eldorin vardı onun tek ilişki ile olmuş. Bekleyip görelim bakalım hayırlısı olsun. Benim hamilelik olan ayda pik günü değerlendirdik ama sonrası 2 gün degerlendiremedik çatlama günü de boş geçti. Sonraki gün nolur nolmaz diye ilişki olmuştu. Olmadi bu ay yine demiştim ama olmuştu. Ki catlatma tedavjsi gordugum 2 ay gunu gunune uyduk olmadi. Muhtemelen o pik günü olan iliskiden tuttu. Hiç belli olmaz yani

3 gün üst üste sperm kalitesini çok düşürür canım, ama siz bilirsiniz tabi. Yukarıda yazmıştım doktorun önerisini ben.
Ya herkes birsey söylüyor canım. Ama sperm sorunu yoksa ilişki aralığı önemli değil ust uste de olur diyen Dr lar da var. Bilemiyorum

İncir kürü konusmussunuz bir de onunla ilgili şunu söyleyeyim eğer prolaktin yüksekliğiniz varsa yapmayın. Daha önce prolaktin baktirmadiysaniz Bi baktırin öyle karar verin. Benim bi ara yüksekti araştırdım yükselten yiyeceklerden biri incir diye tüketmeyi bıraktım. Prolaktin sorunu olup incir kürü yapıp daha çok yükselten de okudum. Ben de kür konularında korkuyorum sizler gibi ya vitamin falan alıyorum o yüzden. Şimdilerde prolaktin tekrar baktırdım normale dönmüş ama korkumdan kuru incir yemiyorum çörek otu yağını merak ediyorum yine de araştırayım bi. Onda da soğuk sıkım kullanmak gerek güvenilir yerden almalı hatta yanınızda sıksınlar öyle alın derim

Ya herkes birsey söylüyor canım. Ama sperm sorunu yoksa ilişki aralığı önemli değil ust uste de olur diyen Dr lar da var. Bilemiyorum
Eşimde çok şükür herhangi bi sprem sorunu yok, hangi doktora gittiysek hepsi günaşırıyı öneriyor üst üste önermiyor canım. Youtube da da profların videoları var izle istersen. Meni içerisindeki sperm sayısı azalıyo peşpeşe olması durumunda. her çıkan sıvı sperm barındırmayabiliyor yani. Sperm testi istenirken bile en doğru kaliteli sonucu alabilmek için minimum 4-5 gün cinsel perhiz isteniyo bu sebepten. Gün aşırı yapmak zaten bilimsel olarak da sorun yaratmıyo spermler hatta 72 saate kadar aktif kalabiliyorlar.

Doğrudur canım doğum sonrası da bol bol incirli üzümlü hoşaf filan yapılırya süt arttırsın diye prolaktin kaynağı vardır illa ki. Ben yaptırmıştım prolaktin sorunum yoktu çok şükür. Öyle çok da yemiyodum sabah akşam 1 kaşık kaşığı yiyodum zaten.

Kızlar kürtaj olalı daha tam 2 hafta olmadı. Ama yumurtlama ağrısı gibi ağrilarim var ve bugün şeffaf akıntı geldi. Ovulasyon takibi de yapmıyorum. Sizce bu kadar erken yumurtlama olabilir mi ? Merak ettim

Kızlar kürtaj olalı daha tam 2 hafta olmadı. Ama yumurtlama ağrısı gibi ağrilarim var ve bugün şeffaf akıntı geldi. Ovulasyon takibi de yapmıyorum. Sizce bu kadar erken yumurtlama olabilir mi ? Merak ettim
Olabilir ben de düşük sonrası 12-13. Günümde doktora gittiğimde yumurtan var gelişmiş çatlamaya yakındır değerlendir demişti doktorum :) testini boşa harcama belki beta sıfırlanmamışsa yanlış sonuç verebilir ovulasyon da. Kendini hazır hissediyosan akışında dene sende canım.

Benim de o şekilde olmuştu tam yumurtlama zamanı idrar yolu enfeksiyonu olduğum için bir kez değerlendirebildik, onda da bebek olmuş hatta o kadar ihtimal vermedim ki antibiyotik bile kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…