Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Olabilir evet ama bilmiyorum moralim bozuldu ya 16. Gune girdim artık yok yok
Kuzum bende umutsuzluğa düşmüştüm ama devam et. Benim kullandığım takvime göre tam tutu bu sefer. Döngümün 22. Gününde gördüm ki düşükten önce 12-14 arasındaydı. Herhalde dedim tamam yumurtlamıcam. Akıntımda vardı sonra birden koyuştı
Stres yapma devam et

Kızlarrr bi şey sorcam. Benim dün pikti.şimdi bu sabah silikleşti. Kaç gün daha değerlendirmek lazım? Bu akşam inşallah yapıcaz da yarında devam mı ilişkiye?
Pik yani çatlama sonrası peşpeşe 2 gün sonrası o hafta düzenli gün aşırı olması lazım bana çatlama iğnesi sonrası doktorum böyle söylemişti canım.

Haklısın nasıl rahat edeceksen o şekilde ilerle en guzeli

Benim bugün sanki akıntı yumurtlama akıntısına benzemeye başlamış ama testim silik hala. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak devam edeceğim dediğin gibi

Kızlarrr bi şey sorcam. Benim dün pikti.şimdi bu sabah silikleşti. Kaç gün daha değerlendirmek lazım? Bu akşam inşallah yapıcaz da yarında devam mı ilişkiye?
Canım benim bildiğim pik görünce 3 gün üst üste değerlendirip sonrası gunasiri devam

Günaydın kızlar. Öyleydi böyleydi derken düşüğün tam 28.gününde adet oldum artık bittikten sonra ben de çalışmalara başlayacağım umarım hemen hepimiz hayallerimize kavuşuruz

Ya bende senden haber bekliyordum kaç gün vardı adetine, yumurtlamayı takip ettiysen ne zmandı
Yani işte yumurtamayı çok düzenli takip etmemiştim, ama akıntıdan ve test yapmıştım çatladığını öyle anladım yüklemiştimya fotosunu canım. Uygulamaya göre yarın gösteriyo periyodu ama bakalım ne olacak. Test gayet net yani silik filan yok hayırlısı ya ne diyeyim.

Ekstra bir şey yapıyor musunuz peki bitkisel kür vs gibi

Birkisel hiçbir kür yapmıyorum bitkisel kürlere de biraz karşıyım :) bitkisel kürlerden dolayı tamamen yumurtalığı sıfırlanan 2 arkadaşım oldu o sebepten
Geçen senelerde herkesten çılgınlar gibi duyduğum okuduğum 1 kere soğan kürü denemiştim 10 gün filan ama o zaman gebelik düşünmüyordum denemiyorduk da zaten, birbirinden farklı doktorlara sorduğumda da çok gülmüşlerdi bana hiçbi faydası yok anca vücudunda enfeksiyon varsa temizlemiştir ona yaramıştır demişlerdi. saraçoğlunu ait bu kür ama adam prof kimyager yani uzman doktor bile değil sonradan hak vermiştim doktorlara Düşük öncesi gebe kalacağım ay kullandığım vitaminlerle birlikte sadece ibni sinanın incir kürünü yaptım, o da kuru incir ve zeytinyağ’dan oluşuyo sadece. önümüzdeki ay da yine bi tek onu yapabilirim. onun harici özel bitkiler çaylar filan hiç o toplara girmiyorum. sadece vitamin kullanıyorum bi de o incir e okeyim.

Ben de yapmıyorum bugüne kadar da hiçbir şey yapmadım ama bir şeyler denesem mi diye düşündüm ne bileyim şunu yaptım gebe kaldım siyen bir sürü insan var ya aklıma giriyorlar bana kalırsa da pek bir işe yarıyor gibi değil ama bende kurt var dayanamıyorum aşırı sabırsız bir insanım inşallah bu huyumla sınanmam bi de çok özlüyorum o hisleri hemen tekrar olsun istiyorum
İlk başta akışına bırakayım dedim ama içten içe çok dert etmişim onu fark ettim.
Bu ay sadece beslenmeme dikkat edeceğim. Zeytinyağı, yumurta, armut, omega 3, ceviz falan filan… Bir de yürüyüş yapacağım bakalım artık daha yumurtlamama birkaç gün var inşallah faydasını görürüm.
Sizin batınız nedir? İnşallah hep birlikte çok güzel haberler alırız

İncir kürünü de ilk defa duydum, deneyeyim bu ay

Yarın gözüküyor uygulamada bakalım ne olacak.
Evet ben de sizin gibi akışına bıraktım hiç sallamadım kasmadım bu ay kendimi de sakınmadım hiçbi şeyden, ama içten içe beklentiliymişim kendimi kandırıyomuşum sanırım negatifi görünce kalbim sızladı yine de. Hayırlısı gerçekten.
Bu arada o kürleri yapıp hamile kalanlar var diye doktorlara söylediğimde şans demişlerdi :)) konuyu sonrasında tamamen kapattım kürler için bende. Beslenme en doğru yol vitamin takviyeleri de alabilirsiniz. inşallah tez zamanda güzel haberler alırız
İncir kürü de bikaç çeşit var dediğim gibi ben ibni sina’nınkini yaptım. Öyle kaynatmalar havuçlar filan yok. Dümdüz kuru inciri kesip zeytinyağına kavanoza basıp en az 1 hafta karanlık dolapta bekletip sonrasında yiyosunuz.

Test yaptınız mı ben dayanamayıp bir hafta önceden mehteran takımı gibi başlıyorum her gün çatur çutur testlere çok pişman oluyorum sonrasında.
Bu ay ben de sizin gibi içten içe ümitlenip hayali belirtiler yaşadım hemen gidip test yaptım hatta adetim bile gecikti ne kadar inandırmışsam kendimi ama negatif
Aynen, takviye, beslenme ve hareket etme ile destekleyeceğim bir de strese girmemek için çabalayalım inanılmaz etkiliyor bence stres. Gerisi Rabbimin takdiri, hayırla, sağlıkla, güzelliklerle nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
Kür için de teşekkür ediyorum

Benim yıllardır olan adet düzensizliğim var. Yumurtalıklar da pko görünüm. Gebeliğe engel değil dediler ama 2. Gebelik için baya bekleidk. Zaten ilk gebeliğim de 14. Ay da oldu. Eşimde de sıkıntılar vardı.
Bir yerde okumuştum. Rahim hastalıklarında rahim soğuduğu için hastalıklar artıyormus. Ve infertilite artıyormus. Ben bir ara sirke falan içtim diyet yaptığım dönemlerde ara kanamalarım başlamıştı. Sirke rahmi sogutan bir içecekmiş.
2. Gebeliği elde etmeden önce çörek otu yağı ve d vitamini kullandım. Kısa bir dönem ama. Sonrasında termal otelde tatil yaptık. Ondan sonraki 5 ay adetlerim çok düzenli oldu. 29 yaşımdayım. Hiç bu kadar düzenli olmamıştı. 5. Ay gebelik oluştu. Sonu mutsuz bitti ama çörek otu yağını sevdim. Şimdi yine kullanıcam.
Daha önce soğan kürü yaptım. Onda da kanama başlayınca hemen bıraktım.
Diğer arkadaşa da katılıyorum. En güzeli sağlıklı beslenmek. Ve egzersiz yapmak. Zaten nerdeyse bütün hastalıklarımızın sebebi sağlıksız yaşamdan kaynaklanıyor. Benimde yeniden diyetlenmem lazım. Sağlıklı beslensem o da yeter şimdilik bakalım.
Biraz karışık anlatıysam affola

Çörek otu yağını nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…