Bence de yarın pik olur gibi. İnsallah kaçırmazsın ya. Bugünü mü değerlendirseniz acaba ? Yarın pik olursa kaçacak çünkü. Bir de sonraki günü değerlendirirsiniz ?Kızlar umut vadediyor diye düşünüyorum 1-2 gün sonra pik olur gibi ne dersinizyarın nöbetçiyim pik olup kaçırmam inşallah
Evet canım koyulaşıyor gibi. Hadi inşallah olur merak etme canını sıkmaKızlar umut vadediyor diye düşünüyorum 1-2 gün sonra pik olur gibi ne dersinizyarın nöbetçiyim pik olup kaçırmam inşallah
Evet aslında mantıklı işe gitmeden değerlendirebilirseniz değerlendirinBence de yarın pik olur gibi. İnsallah kaçırmazsın ya. Bugünü mü değerlendirseniz acaba ? Yarın pik olursa kaçacak çünkü. Bir de sonraki günü değerlendirirsiniz ?
Bence de yarın pik olur gibi. İnsallah kaçırmazsın ya. Bugünü mü değerlendirseniz acaba ? Yarın pik olursa kaçacak çünkü. Bir de sonraki günü değerlendirirsiniz ?
Kızlar biz önceki günü değerlendirdik. Dün testi çok geç yaptım evde olmadığımız icin. Bugün de nöbete geleceğim için uyumam lazımdı artik 24 saat tutuyoruz çünküEvet aslında mantıklı işe gitmeden değerlendirebilirseniz değerlendirin
İnşallah pik olmaz, gerçi olsa bile sonrası önemli demiştinizKızlar biz önceki günü değerlendirdik. Dün testi çok geç yaptım evde olmadığımız icin. Bugün de nöbete geleceğim için uyumam lazımdı artik 24 saat tutuyoruz çünküyavaş yükseliyor bakalım belki de yarın pik olur belli olmaz bugün test yapmaya çalışacağım çok zaman alan birsey değil zaten ama testi Bi yere koyup bekletmek sorun
Bide su içmek yumurtlama çatlaması için çok önemliymiş. Yeni öğrendim su iç bol bol mümkünseKızlar biz önceki günü değerlendirdik. Dün testi çok geç yaptım evde olmadığımız icin. Bugün de nöbete geleceğim için uyumam lazımdı artik 24 saat tutuyoruz çünküyavaş yükseliyor bakalım belki de yarın pik olur belli olmaz bugün test yapmaya çalışacağım çok zaman alan birsey değil zaten ama testi Bi yere koyup bekletmek sorun
Evet çatlama günü de değerlendirsek olur da ikisinde birden değerlendirsek daha yüksek şans. Bi de pik görsem yumurtladigima emin olurum öbür türlü bilemiycemİnşallah pik olmaz, gerçi olsa bile sonrası önemli demiştiniz
Çalışırken içiyorum da evde aklıma gelmiyor cok. Teşekkür ederim söylediğin icinBide su içmek yumurtlama çatlaması için çok önemliymiş. Yeni öğrendim su iç bol bol mümkünse
Bence yetişirsin, zaten pik olmamış daha tam tam zamanında pik olacak ve sen değerlendireceksin inşallahTam pik değil dimi yarına degerlendirsem yetişir miyim sizce
Bencede bugün de tam pik olmamış. Yarına yetiştirsinTam pik değil dimi yarına degerlendirsem yetişir miyim sizce
Bence yetişirsin, zaten pik olmamış daha tam tam zamanında pik olacak ve sen değerlendireceksin inşallah
İnşallah kızlar çok sagolunBencede bugün de tam pik olmamış. Yarına yetiştirsin
Yaptın mu bugün de test canım? Bak koyulaşmalar çok netleşmeye başladı artıkTam pik değil dimi yarına degerlendirsem yetişir miyim sizce
Biraz önce yaptım böyle çıktı değerlendirdikYaptın mu bugün de test canım? Bak koyulaşmalar çok netleşmeye başladı artık
Amin canım, sana da mutlu yıllarKızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun, bu yıl hepimize beklediğimiz sonuçları tez elden sağlıklıca versin inşallah.
Bu arada benim de periyodum 2 gün gecikmeli olarak dün aktif bi şekilde başladı. Bugün akşam doktora gideceğim. Yüksek ihtimalle ilaca başlamak istediğimi söyleyeceğim 2. Defa da deneyelim bakalım
Amin inşallah, senin de yeni yılın kutlu olsunKızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun, bu yıl hepimize beklediğimiz sonuçları tez elden sağlıklıca versin inşallah.
Bu arada benim de periyodum 2 gün gecikmeli olarak dün aktif bi şekilde başladı. Bugün akşam doktora gideceğim. Yüksek ihtimalle ilaca başlamak istediğimi söyleyeceğim 2. Defa da deneyelim bakalım
Evet öncekinde femara+ovitrelle di, yine öyle olur sanırım. bu sefer farklı bi doktora gideceğiz, aslında gittiğim doktorumdan memnundum ama eşim yurtdışında da sağlık sigortası yaptırdı bana daha yeni. iyi bi hastane bi de doktor ismi bulmuş oraya gidelim dedi. bakalım.Amin canım, sana da mutlu yıllarfemara+ovitrelle mi kullanmıştın daha önce. Ne başlanacak
Bence de değerlendirin bu süreci canım en azından şu çatlama dönemi peşpeşe olsun yapacak bişe yok.Biraz önce yaptım böyle çıktı değerlendirdikelimde bakarken daha koyu duruyor ama hala vakti var fotoya göre de anlamadım
Artık yarın da degerlendiririz kısmetse. Öbür gün nobet yine ara vereceğiz mecburenEvet öncekinde femara+ovitrelle di, yine öyle olur sanırım. bu sefer farklı bi doktora gideceğiz, aslında gittiğim doktorumdan memnundum ama eşim yurtdışında da sağlık sigortası yaptırdı bana daha yeni. iyi bi hastane bi de doktor ismi bulmuş oraya gidelim dedi. bakalım.
Bence de değerlendirin bu süreci canım en azından şu çatlama dönemi peşpeşe olsun yapacak bişe yok.
İyi yapmışsın bence. İnşallah bunlara gerek kalmadan olur.Artık yarın da degerlendiririz kısmetse. Öbür gün nobet yine ara vereceğiz mecburen
Dene icinde kalmasjn neyin vesile olacagi belli olmazİnşallah olumlu sonuc alirsin ilk denemede Ben de 2 ay femara+ovitrelle denedim nasip olmadı. Elimde femara var hala. Ovitrelle kullanmadan sadece femarayla bi arkadaşım hamile kalmıştı. İnşallah gerek kalmaz ama birkaç ay geçer hala gebelik olmazsa belki kullanırım elindekini ben de. Bugün jel kullandım bunu deniyorum bu ay. Gebelik oluşan ayda da kullanmıştım elimde de vardı kullanayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?