- 12 Ekim 2012
- 600
- 354
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ciao Bella
-
Geçmiş olsun Canımm öncelikle bende geçen sene temmuz ve aralık aylarında 2 kez düşük yaptım kalp atışı alamamıştık. Genetik testler yaptırdım kanpıhtılaşması çıktı 4 aydır korunmuyorum hamile de kalamadım ki korunmayı bıraktığım ay hamile kalan ben 2. düşük sonrası mı yoksa kullandığım ilaçların etkisi mineden olmuyor anlayamıyorum bu ayda hamile kalamazsam dr a tekrar gidicem sebebini araştırmak lazım. Rabbim kimseye yaşatmasın.Yok hayır doktor düşükten sonra daha rahat olur bebeğin dedi hayırlısı olsun bakalım inşallah Rabbim kimseye yasatmasın böyle bir şey i
geç döllenme olabilir, bu nedenle doktorunuz ileri tarihe gün vermiştir.kızlar merhaba, son adet tarihim dokuz haziran buna göre Altı buçuk haftalık hamile olmam gerekiyor, bugün vajinal ultrasona girdiğimde doktor keseyi gördü ancak içerisinde bebeği göremedi. İki hafta sonrasına yeniden gün verdi. Sorum; bebeği kesede sonraki haftalarda gören var mı boş gebelik olabileceğinden korkuyorum birazyada boş gebelik geçirmiş olup da şu şekilde belirtisi oldu bende diyen var mı? Bu konuda tecrübesi olanlar bana cevap yazarsa çok sevineceğim
Yani yeniden hamile kalman daha kolay anladım çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah her şerde bir hayır vardır tekrar geçmiş olsun sevgiler ...Yok hayır doktor düşükten sonra daha rahat olur bebeğin dedi hayırlısı olsun bakalım inşallah Rabbim kimseye yasatmasın böyle bir şey i
Bakalım yarın kontrolüm var , yarın artık sekizinci haftanın son günü görünmesi ve kalbini duymamız gerek diye düşünüyorum sonucu buraya da yazacağım benden sonra aynı durumu yaşayanlar olursa bilgi olsun onlara da...geç döllenme olabilir, bu nedenle doktorunuz ileri tarihe gün vermiştir.
Ben de boş gebelik sonucu düşük yaşadım. Ben de yolk sac da vardı. Ancak kanama ile düştü zaten 2. Randevuya kalmadan. Sizin kanamanız olmaması umut vaad ediyor olabilir. Eğer bir şekilde sağlıklı olmayan bir döllenme ise de üzülmeyin. Çünkü gerçek anlamda bir bebek oluşmuş olmuyor zaten. Hayırlısı olsun inşallah.Bakalım yarın kontrolüm var , yarın artık sekizinci haftanın son günü görünmesi ve kalbini duymamız gerek diye düşünüyorum sonucu buraya da yazacağım benden sonra aynı durumu yaşayanlar olursa bilgi olsun onlara da...
Evet aynen hep hayırlısı dedim açıkçası bıgün kontrolde de hiç heyecanım yoktu neden bilmiyorum .. bugün karından baktı bebeği gördü kalp atışı da var dedi. Buradan konuyla ilgilenenler olur yazayım hemen endişeye kapılmasın bizden sonrakiler de; sekizinci haftaya kadar bebek dahi görünmeyebilir kalp atışı da duyulmayabilir hem de vajinal ultrasondu benim yani gene görünmedi. Sekizinci hafta her ikisine de kavuştuk herkese inşallah mutlu sağlıklı gebelikler dilerim... siz ne yaptınız daha sonra? Yeniden hamile kaldınız mı acaba?Ben de boş gebelik sonucu düşük yaşadım. Ben de yolk sac da vardı. Ancak kanama ile düştü zaten 2. Randevuya kalmadan. Sizin kanamanız olmaması umut vaad ediyor olabilir. Eğer bir şekilde sağlıklı olmayan bir döllenme ise de üzülmeyin. Çünkü gerçek anlamda bir bebek oluşmuş olmuyor zaten. Hayırlısı olsun inşallah.
Canm ultrason.kagidi verdiler mi kesenin boyutu nekadar?Öncelikle herkese merhaba. Iki gündür burayı ve benzer konuları takip ediyorum. Yeni üye oldum. Bende şu an 8 haftanın içinde bir gebeyim. Iki gün önce iki farklı doktora gittim ve ikiside boş gebelik dedi. Kese var ama bebek gözükmüyor. Iki doktorda vajinal muayne etti hatta karından da bakıldı. Doktor pazartesiye kadar bekle ama bu boş gebelik kürtaj olacaksın dedi. O kadar acımasız söyledi ki kendi mi zor attım dışarı. Iki hafta önce gittiğimde de görünmemişti bu kez görücez diye gittim ama yok.. Çok çok üzüldüm ağlıyorum ikide bir.. ama favilla senin yorumunu bekledim ve çok sevindim inşallah bende görürüm. Pazartesi tekrar gidicem başka bi doktora.
Canım benim sekiz artı Altı şuan sata göre; daha bugün gördüm. Bence biraz daha bekle inşallah görürsün canım ama boşsa da hiç Çan'ını sıkma çünkü bir ay sonra yeniden oluyormuş hemen ben onu da araştırmıştım İnan bak bugün her şeye hazırlıklı yattım ben de yatağa ve hiç heyecan yapmadım teselli diye söylemiyorum boşsa da üzülmeyecektim çünkü çaresi var hiç canını sıkma . Ama ne olur Ne olmaz on haftaya kadar bekle bence bi sakıncası yoksaÖncelikle herkese merhaba. Iki gündür burayı ve benzer konuları takip ediyorum. Yeni üye oldum. Bende şu an 8 haftanın içinde bir gebeyim. Iki gün önce iki farklı doktora gittim ve ikiside boş gebelik dedi. Kese var ama bebek gözükmüyor. Iki doktorda vajinal muayne etti hatta karından da bakıldı. Doktor pazartesiye kadar bekle ama bu boş gebelik kürtaj olacaksın dedi. O kadar acımasız söyledi ki kendi mi zor attım dışarı. Iki hafta önce gittiğimde de görünmemişti bu kez görücez diye gittim ama yok.. Çok çok üzüldüm ağlıyorum ikide bir.. ama favilla senin yorumunu bekledim ve çok sevindim inşallah bende görürüm. Pazartesi tekrar gidicem başka bi doktora.
Evet kesenin boyutu 16×2Canm ultrason.kagidi verdiler mi kesenin boyutu nekadar?
Ya çok moral oldu bana çok teşekkür ederim. Bende biraz daha beklemek istiyorum. Olmazsada herseyin hayirlisi diyorum. Esim cok moral veriyor sagolsun. Bu arada Beta hcg ye baktiricam bi gerileme var mi diye. Zehirlenme durumu olabilir demişti doktor. Birde iki gündür arada bir 3-4 damla kahverengi lekelenme oluyor idrarımı yaptıķtan sonra. Sende oldu mu hiç böyle bişey?Canım benim sekiz artı Altı şuan sata göre; daha bugün gördüm. Bence biraz daha bekle inşallah görürsün canım ama boşsa da hiç Çan'ını sıkma çünkü bir ay sonra yeniden oluyormuş hemen ben onu da araştırmıştım İnan bak bugün her şeye hazırlıklı yattım ben de yatağa ve hiç heyecan yapmadım teselli diye söylemiyorum boşsa da üzülmeyecektim çünkü çaresi var hiç canını sıkma . Ama ne olur Ne olmaz on haftaya kadar bekle bence bi sakıncası yoksa
2 haftada 5mm mi buyumus sadece? Hmm.. Valla benimde 16mm ken hicbisey gorunmemisti canm . 10gun sonra gittik oyle gorduk. Insaallah senin de oyle olurEvet kesenin boyutu 16×2
Iki hafta önceki boyutu da 11.4
Ama yolk sac da gözlenmedi
Evet büyüme biraz az sanırım. Inşallah görürüm bende çok teşekkür ederim. Beklemek biraz zor ama yapicak bişey yok. Seninde hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına insallah2 haftada 5mm mi buyumus sadece? Hmm.. Valla benimde 16mm ken hicbisey gorunmemisti canm . 10gun sonra gittik oyle gorduk. Insaallah senin de oyle olur
Çok sevindim, harika. Ben deniyorum 2 aydır. Bakalım kısmet. Bat 12 agu.Evet aynen hep hayırlısı dedim açıkçası bıgün kontrolde de hiç heyecanım yoktu neden bilmiyorum .. bugün karından baktı bebeği gördü kalp atışı da var dedi. Buradan konuyla ilgilenenler olur yazayım hemen endişeye kapılmasın bizden sonrakiler de; sekizinci haftaya kadar bebek dahi görünmeyebilir kalp atışı da duyulmayabilir hem de vajinal ultrasondu benim yani gene görünmedi. Sekizinci hafta her ikisine de kavuştuk herkese inşallah mutlu sağlıklı gebelikler dilerim... siz ne yaptınız daha sonra? Yeniden hamile kaldınız mı acaba?
Yok canım olmadı beyaz ve sarı oluyor zaman zaman . Her şeyin hayırlısı dediğim gibi düşük yaparsan da şakın üzülme sonuçta hiç birimizin garantisi Yok bizler de daha çok yeniyiz hepimizin başına gelebilir eşinin destek olması süper onun kıymetini bil sonuçta hamile kalma yetin olduğunu görmüş oldun, bir kaç ay zaman kaybın olur en fazla bana güven... hiç olmayanlar Ne yapsın canımYa çok moral oldu bana çok teşekkür ederim. Bende biraz daha beklemek istiyorum. Olmazsada herseyin hayirlisi diyorum. Esim cok moral veriyor sagolsun. Bu arada Beta hcg ye baktiricam bi gerileme var mi diye. Zehirlenme durumu olabilir demişti doktor. Birde iki gündür arada bir 3-4 damla kahverengi lekelenme oluyor idrarımı yaptıķtan sonra. Sende oldu mu hiç böyle bişey?
Mutlu haberi buradan paylaşır mısın canım biz de sevinelim... inşallah en hayırlı zamanda alırsın sonucu, gelişmelerini de üşenmeyip paylaşırsın bizimle mutlu oluruz:)Çok sevindim, harika. Ben deniyorum 2 aydır. Bakalım kısmet. Bat 12 agu.
Elbette paylaşırım. Ben de mutlu oluyorum duygularımı sizinle paylaşınca. 2 gün önce kremsi bir akıbtıyla beraber pembe lekelenmem vardı. Yani hem belirti mi acaba dedim, hem de mantar ve enfeksiyon mı diye heveslenmek istemedim. Eşime de söylemedim erkenden onu da heveslendirmeyim diye...Mutlu haberi buradan paylaşır mısın canım biz de sevinelim... inşallah en hayırlı zamanda alırsın sonucu, gelişmelerini de üşenmeyip paylaşırsın bizimle mutlu oluruz:)
Pembe lekelenme yerleşme kanaması olmasın? Kokulu muydu canım? Mantardan olsa kokulu olur kaşınma yapar bence . Yine de belli olmaz tabi ama bana mantar gibi gelmedi.Elbette paylaşırım. Ben de mutlu oluyorum duygularımı sizinle paylaşınca. 2 gün önce kremsi bir akıbtıyla beraber pembe lekelenmem vardı. Yani hem belirti mi acaba dedim, hem de mantar ve enfeksiyon mı diye heveslenmek istemedim. Eşime de söylemedim erkenden onu da heveslendirmeyim diye...
regl oldum bugün ama sanırım kist falan aktı diye düşünüyorum, afedersiniz biraz sulu bi akıntı oldu çünkü. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.Mutlu haberi buradan paylaşır mısın canım biz de sevinelim... inşallah en hayırlı zamanda alırsın sonucu, gelişmelerini de üşenmeyip paylaşırsın bizimle mutlu oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?