Boş gebelik şüphesi ?:(

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
497
457
23
kızlar merhaba, son adet tarihim dokuz haziran buna göre Altı buçuk haftalık hamile olmam gerekiyor, bugün vajinal ultrasona girdiğimde doktor keseyi gördü ancak içerisinde bebeği göremedi. İki hafta sonrasına yeniden gün verdi. Sorum; bebeği kesede sonraki haftalarda gören var mı boş gebelik olabileceğinden korkuyorum biraz yada boş gebelik geçirmiş olup da şu şekilde belirtisi oldu bende diyen var mı? Bu konuda tecrübesi olanlar bana cevap yazarsa çok sevineceğim

Kese kaç mm idi?20-25 olunca anca görünüyor

Bende 6+1 de goremedim kese 16×11mm ortalama 13.7mm çıktı. Carsamba tekrar gidicem ama cok korkuyorum... Senin kese boyutun kac

Geçen sene bu korkuyu bende yasamistim çok şükür oğlum kucagimda uyuyor şuanda .geç döllenme olmuş biz 8 haftalikti nerdeyse gördüğümüzde .inşallah sizde görürsünüz cnm ben aglamistim mutluluktan .geç döllenme olmuştur belki canım geç görüneblilyor

canım üzülme bende şubatta boş gebelik geçirdim ama benim durumum şöyle oldu kese boyutunu şuan hatırlamıyorum ama haftaya göre küçük gidiyordu geç döllenme olduğu için normaldi sonra benim kesem bozuldu mecburen boş gebelik diye alındı. ben bu süreçte yard doçent bi dr gittim bana dediği şey şu kese küçük geç döllenme kese bozulmamış olsaydı beklerdik böyle olup gelişen çok var diye bizzat yengemde aynısını yaşadı 9. haftada kalp atışını duydu o yüzden sıkma canını bence geç döllenme olduğu için böyledir.

inşallah yaa on ağustosta olumlu haberler veririm her şeyin haytırlısı....

amin inşallah canım her şeyin hayırlısı inşallah on ağustosta mutlu haberler veririm

amin inşallah canım her şeyin hayırlısı inşallah on ağustosta mutlu haberler veririm
inşallah canım benim içini ferah tut iyi düşün iyi olsun, eğer benim kesem bozulmamış olsa ben kesinlikle beklerdim gidebildiği kadar dr lar acımasız hemen aldırmak niyetindeler kaç haftalıksın şuan ?

Sata göre 6.5 canım... on Ağustos'ta sanırım 8.5 hafta falan olacağım ya da dokuz doktor sanırım kesin görelim diye o tarihi verdi...

Sata göre 6.5 canım... on Ağustos'ta sanırım 8.5 hafta falan olacağım ya da dokuz doktor sanırım kesin görelim diye o tarihi verdi...
Bekle sen eğer kesende bozulma yoksa olabilir bence diyorum ya benim yengemin iki gebeliğide böyle oldu inşallah hayırla sonuçlanır. Haber ver bize de mutlaka

Bekle sen eğer kesende bozulma yoksa olabilir bence diyorum ya benim yengemin iki gebeliğide böyle oldu inşallah hayırla sonuçlanır. Haber ver bize de mutlaka
Tamam canım çok teşekkürler açıkçası her türlü ihtimali kabullendim ondan beridir de rahatım tedirginlik gidiyor öyle olunca: daha ilk denememizdi, eğer boşsa da tekrar deneriz ne olacak Ne zamandır isteyenler var nankörlük yapmak istemiyorum abartmak istemiyorum her şeyde bir hayır vardır diyorum... bu arada akıntım yada kanamam Yok çok şükür bunu olumlu bir işaret sayabilir miyim? Sende mesela bunlar olmuş muydu ? Aklıma geldi son olarak bunu da sorayım... bu arada mutlaka haber vereceğim ilgine teşekkürler

canım benim durumum şöyle oldu öğrendiğimde 5 haftalıktı ama 3 haftalık kan değeri gösteriyordu daha sonra gittiğimde vajinal ultrason ile gördük keseyi ama küçük olduğundan haliyle boştu , ben öğretmenim okulun son haftası servisle giderken kaza yaptık öğrencimin dirseği kasıklarıma geldi ben dr a gittim ağrıyla herhangi birşey yoktu ancak 3-4 gün sonra benden 3 -4 pirinç tanesi kadar kahverengi leke geldi hemen dr a gittim dr bişey yok dedi ama meğerse o zaman kese bozulmuş bana dememiş üzülmeyim diye ne olur ne olmaz sen 2 gün sonra bir daha gel dedi o zaman gittim resmen balık gibi olmuştu bu arada sat a göre 9 haftalık olması gerekirken benim 6+5 günlük idi bebeğin oluşmasını beklemeden keseyi aldırdım. o yüzden boş gebelik dendi çünkü zaten geç döllenme idi anlatabilmişimdir umarım. eğer herhangi bir lekelenme yoksa kese duruyordur sağlam bence... ama bana kalırsa beklemeni öneririm çünkü zaten oluşmayacağını anlayınca vücut illaki lekelenme ile işaret veriyor o zaman aldırırsın ( tabi inşallah böyle bir ihtimal olmaz , sağlıkla kavuşursun minnoşa) ben işte şubatta kürtaj oldum hala bekliyorum bu ay umutluyum göğüslerim ağrıyor , kasıklarımda çekilmeler oluyor ama hayırlısı tabi...

Hadi inşallah sen de bana güzel haber ver o zaman Ağustos'ta!

O zaman senin darbenin etkisinden oldu yani anladığım? Darbe olmasa kese bozulmayacaktı sanki geç döllenme de olsa... her şeyde bir hayır vardır bence belki de o darbe seni daha büyük bir sorundan da kurtarmış olabilir bilemeyiz . Açıkçası ben bebişi kaybedersem hayırlısı olduğuna inanacağım .

Bu arada zaten on Ağustos'a kadar bekleyeceğim bakalım o gün neler olacak . Aslında bir beta baktırabilirim o arada değerim ne alemde diye ama çok karıştırmak istemiyorum ya bekleyeceğim...

tabi ki hayırlısı böyleymiş nasip etkisi ne kadar oldu darbenin çok emin değilim ama o zamana kadar normaldi sonrasında böyle olması bana bunu dedirtiyor dr da net bişey demedi. boş gebelik zaten gen farklılaşması sonucu oluşuyor demek ki sağlıklı değil ki vücut yok ediyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin taşıyamayacağımız yük vermesin inşallah gerisi hallolur kuzum. iyi haberler bekliyorum senden inş bende güzel haberler verebilirim :)

Amin canım hadi inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun kocaman sevgiler...

Kızlar bende hayal kırıklığı yasayanlardanım günlerdir aglıyrm yemek yiyemiyorum. Sata göre 8+4iken doktora gittim kalp atışı için bebeği göremedi. Bos olabilir bir hafta bekleyelim dedi. Sonra cıktım baska doktora gittim oda göremedi vajinal baktıda. Ertesi gün baska doktora gittim o vajinal baktı kese ve yolk sac ı gördü ama kese ultrason a göre 6+5günlük dedi geriden geliyor dedi o yüzden beklemeden baska yapacak bişey yok dedi. Kanamam yok agrım yok sadece saglıklı hamilelik yasıyordum bu zamana kadar. Şimdi kürtaj kararı vermek bana o kadar zor geliyor ki eger yoksa bebegim diyorum kendiliğinden düşsün inşallah ona gerek kalmadan.ama anlayamadgm yolk sac varken bebek nasıl olusmaz pazartesi profesör e cıkıcam üç boyutlu bakılsın bide allah tan ümit kesilmez 8.haftda bebeğin i görenler var. Bekleyelim değil mi bana yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…