Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sağol canım, iyi sayılırım.
bebişle uğraşıyorum işte arada da iş güç ve size takılıyorum.

canım niye dubleks yapmadınız evi. diğer katta başkası mı oturacak ya da kiraya falan mı vericeksiniz. yani epey büyük gözüküyor. dubleks bir daire ve ayrıca birtane daha daire çıkacakmış gibi duruyor.

demek fotodakiler annenle baban.
kız anaları başka oluyor ya, evlendirse de kızının her ihtiyacına koşuyor valla helal olsun onlara, hani kaynana kayınpeder, onlar nerde

kız zeytin bu ay gel bebek diye takvim yapmışsın, değiştir onu, koca yok nasıl gelsin bebiş dimi ama delikafadulden

yaprağım yeni takvim nasıl yapılır bilmiyorum ki 5 aylık takvim nerdeyse bu zaten bugün 6. günüm erken geldi adetim takvim 3. günde daha
annemle babam ilgileniyolar inşaatla yoksa hem çalışıp hemde inşaat çok zor olurdu yapamazdım allah analarımız babalarımızı eksik etmesinler başımızdan
bebişini öp yerime canım
diloşşş nerdesin kuzum

ya ilsu da yok bugünlerde :sm_confused:,
nerelerde acaba, işe falan mı başladı ki,
ilsucum canım merakta bırakma bizleri, bebişten fırsat bulamıyorsun sanırım ama iyiyim diye yazıp çık yeter bize.

Canim dun malesef ise basladim moralim cok bozuk. kızım beni ve memeyi ariyormus hep .suan ablam bakiyor. ins .zamanla alisacagiz. yazamasamda takip ediyorum sizi merak etmeyin.

saol canım sorma hastaydım ama bugün çok şükür iyiyim geçti ama benide mafetti vallahi baya kötü oldum mineral kaybı yüzünden sanırım ayağa kalkınca bile başım dönüyordu çok fenaydım , canım yönetemlerin için çok saol bir daha olursam aklımda olsun not aldım hemen , kahveyi severim en yakın yöntem bu bunu yaparım ben ,kaydirigubbakcemile3
oy kıyamam ben mavişime daha toparlamadı mı miniğim niye bu kadar zorladıki acaba greçi iklimide 2 gün falan rahatsız etti huysuzlandırdı sürekli mızmızdı bizimkide ay şu aşılar bir bitsede rahatlasak , bizim 7.ay aşımızdan sonra doktor 1 yaşına kadar aşımız yok dedi 4 ay rahatız inş. canım ateşin yanı sıra vücudunda döküntü falan var mı bizde hafifte kızarıklık oluyordu ,
ay canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem ya biz hasta olunca herşey birbirine giriyor sende kullan spreyini canım benim sen iyi olmazsan çocuk iyi olmaz hem eşin bilir kullan diyorsa kullan hem boğaza sıkılan bir sprey süte nasıl geçsin bacım ya bana pek doğru gibi gelmdi yinede sen bilirsin ama ban akalırsa kullan ilerlemeden aman karışmazsamda ölürüm bilirsin opuyorumnanaktan

iklimsu geçmiş olsun canım dikka et kendine
ilsu çalışmaya başladın mı canım hayırlısı bakalım zaman çabuk geçsin akşam olsun bebişine kavuş
dilekkk nerdesin canım yaaaaaaaaaa

Canim dun malesef ise basladim moralim cok bozuk. kızım beni ve memeyi ariyormus hep .suan ablam bakiyor. ins .zamanla alisacagiz. yazamasamda takip ediyorum sizi merak etmeyin.

ay kıyamam sana bitanem benim bozma moralini bak sütünüde etkiler hem artık tuanam kocaman oldu abla oldu o , bir süre sonra alışacak hem teyzesi yanında ohhhhhh daha ne olsun mis gibi teyze anne yarısı sağdığın sütlerin vardı onları versin teyzesi yada emziğini hem o daha meme falan anlamaz bence canım ya hani 8-9 ayık olsa memeyi arar ama daha farkında deildir ya bizim iklim 7 aylık nerdeyse ben anne bırakıyorum tüm gün olmuyorum hiç beni aramıyor sen kendini öyle şartlandırma bacım benim ,

iklimsu geçmiş olsun canım dikka et kendine
ilsu çalışmaya başladın mı canım hayırlısı bakalım zaman çabuk geçsin akşam olsun bebişine kavuş
dilekkk nerdesin canım yaaaaaaaaaa

saol canım , bu arada evin çok güzelmiş allahım sağlık sıhat ve mutluluk içinde oturmayı nasip etsin canım darısıda bizim başımıza inşallah

diloşum canım seni aradım ama telefonuna patron çıktı nerelerdesin özel bir görüşme yapsak diyorum meraktayım ara beni müsait olunca muakka

kılzar bu arda yarın biz hastaneye gidiyoruz doktorumuz 6 .7.ay da istenilen kan ve idral testi varmış onu istedi eşim yarın evdeye numuneleri vermeye gideceğiz inş. bizim iklim çişini fazla naz etmezde erken yapar yoksa akşama kadar hastanedeyiz ,

ya bacım vallahi enerjine bayılıyorum senin ard arda nasılda sıralamışın soruları var ya alkisalkisalkis

Yapralçığım eşinin pozisyonu değişmiş çok sevindim senin ve minik ilaydam ve tabiiki eşin için hayırlısı ....

canım benim yakaladım seni.
nasılsın, nasıl oldun. daha iyisin inşallah.

evet canım pozisyonumuz değişti ama senin dediğin gibi çok şey beklememek gerek.
bu sefer de bir program üzerinde çalışıyor akşamları ve geçmişten gelen yorgunluğu varmış beyimizin hemen geçmezmiş :1shok:.
ben de dedim ben ne yapayım, ben de yorgunum, gündüz ben bakıyorum zaten, gece uyanırsa da ben kalkıyorum, seni kaldırmıyorum ama akşamları bari ilgilen dedim. yani demesem hiç niyeti yok. sadece 1 saat oynayıp sevecek sonra benim kucağıma atacak. yok öyle yağma, banane valla benim de dinlenmeye hakkım var, şuraya oturmam batıyor aslında yani ona göre boş şeyler, ama bana göre değil. benim arkadaşlarım var burda. ve ben sanal gibi görmüyorum bu arkadaşlıkları. gerçek arkadaşlıklardan daha bile öte. hepinizi çok seviyorum a.s., o da farkında ve kıskanıyor sanırım çatlasın da patlasın :dilcikar:

ya bacım vallahi enerjine bayılıyorum senin ard arda nasılda sıralamışın soruları var ya alkisalkisalkis

ay sorma canım, biraz tez canlıyım, aklıma bişey gelince pat pat sorarım böyle.
yüzyüze olsak daha iyi anlarsın. o zaman da böyleyim yani.

ama enerji dersen pek kalmadı, pilim bitiyor artık şarj etmem lazım kendimi şakkıdı

bende sana bakınıyordum aslında iklimi yatırdım hanım çifliğini izledim biraz ütüm var onlarıda yapmaya başlamadan bir bakim dedim ,
canım daha iyyim geçti çok şükür ama hala halsizim ve yorgunum çok fena istanbulda herkes ishal sudan mıdır havadan mıdır anlamadım
canım neyse en azından akşamları evde öyle böyle bakmak zorunda ve bakacak vallahi benim eşimde ben mutfağı toparlayana kadar ilgileniyor ara ara geliyor bakıyor işte tabii çocuk huysuz deilse aman dediğim gibi erkeklere çocuk bakmak konuusnda pek umut bağlamamak lazım ,
bak kızdım şimdi eşine biz sanal bir dostluk yaşamıyoruz en azından ben hiç öyle düşünmüyorum vallahi biri kötü bişey yazsın her an aklımda birinden haber almayalım ne oldu diye merak ediyorum dediğin gibi olabilir demekki buraya harcadığın zamanı kendinden alınmış hissediyorsa ondan kıskanıyordur ,,,,,,,,:gitme:

ay canım, korkma iklim seni üzmez annesi, uslu durur benim kızım.
kan tahlili kolay, yani numune almak açısından kolay, biraz canı yanar ve ağlar ama geçer yani de idrar işi biraz zor. sen yine sondaylamı aldıracaksın. ben geçen gittiğimizde bizim doktora sormuştum, bu poşetle idrar alma işi zor biraz, sondayla alınsa olurmu diye zorunlu bir durum olmadıkça pek tavsiye etmiyorum dedi. niye bilmem. ama o poşetle alma işi de çok zor ve uzun sürüyor.
bizimde antibiyotiğimiz bitti bugün, birkaç gün sonra bizim de idrar testi yaptırmamız lazım ilaydaya bakalım enfeksiyon geçmişmi diye. inşallah temizlenmiştir artık. biraz kırıklığı da var, şimdi aşağıya inmiş sesi kısıldı yine. ay bu çocuk çok çabuk hastalanıyor ya. bağışıklığını nasıl güçlendircem ben bunun bilmiyorum. :sm_confused:

bacım sende balık burcusunya ondan bu kadar iyi anlaşıyoruz benim annemde balık kızlarından en çok benle anlaşır ,
bende aynen senin gibiyim aklıma geleni sormazsam aklım çıkar ille konuşacam yoksa çatlarım ay ben çok gevezeyim sorma geçen telde diloşa diyorum ben çok mu gevezeyim oda sanırım öylesin diyor ayyyyyyyyyy ispatlı gevezeyim ben senağlama
yok bacım senin pilinin bitmiş hali buysa oooooooooooooooooooooooo bitmemişi nasıldır bilmiyorum yani yarın hava güzel al ilaydamı git bir deniz kenarına denizi seyret varya hiçbir şeyin kalmaz ,
ben deniz olmasa yaşayamam eskiden her hafta yani bekarken deniz kenarına gider ve saatlerce denizi seyreder çayımı kahvemi içer kitap okurdum ahhhhhhhhhhh ahhhhh

biz de dışardaydık canım,
kayınpedere gittik, ordan annemlere derken az önce geldik.
hanımın çiftliği bitmek üzereydi, ben zaten pek izlemiyorum onu, yani roller pek oturmamış
eski halini seyrederdim ilk okula falan gidiyordum o zaman. sonra tekrar yayınlanmıştı. yani onun tadı farklıydı. bunu eski dönemlerdekine uyarlayarak yapmışlar ama mehmet aslantuğa mesela hiç yakıştıramadım o rolü, çiftlik ağası garip geldi. yani onu ben bir istanbul masalındaki rolüyle çok beğeniyordum. yani hep böyle beyefendi, karizmatik roller daha çok yakışıyor ama oyuncu olunca her role giriyorlar işte.

ya sorma canım ya, sinir ediyor beni, ne düşünürse düşünsün valla ben üstüme düşeni yapıyorum, o da yapmalı.
şimdi de gelmiş mama hazırlarmısın diyor, gidip hazırlıyayım bari gelirim yine daha geçmişi okuyacam. ilsu gelmiş sanırım. bir okuyup cevaplıyayım.

inşallah teyzesi üzmez bakalım ,
yok canım sonda ile alınmaz bizim doktorumuz da geçen hasta olduğu için yani hemne sonuçlansın diye almıştı şuan bir durum yok yani bekleyeceğiz tabii canım sondanın takılması zor yani bebek biraz zorlanıyor bide hijyen için bir madde döküyorlar yakıyor sanırım iklim çok bağırmıştı gerekmedikçe almıyorlar doktorlar dediğin gibi
canım antibiyotik bittiyse şimdiye kadr kesin geçmiştir idrar testinde de çıkar ay canım çok normla hasta olacak ki bağışıklık sistemi güçlensin sende benim gibi çok dert ediyorsun iyleşir on açok iyi bakan bir annesi var

ay canım benim ya, üzüldüm bak şimdi
annesinin kokusunu arıyordur o.
devlet sektörü olsa ücretsiz izin alırdın ama özel sektörde olmuyor sanırım.
neyse canım herşey onlar için sonuçta ve o da alışır zamanla. üzme kendini sütün kesilmesin.
ben de gelmeyince merak etmiştim, demek takipteydin sengözlerimebaksanab
merakta bıarkma bizleri. selam, biz iyiyiz deyip çık.
iklimsuyla ben iki alık çok gevezeyiz, herkes bizim gibi olmak zorunda değil. akannehir

hııı evet ben de bir alıkım
diloşum öyle diyor, alıklardan bıkmış arkadaş. evde de var bir alık diyor.
demek bu gevezelik alıklıktan geliyor desene.
aaaaa diloşa bak sen demek öylesin diyor akannehir

canım ne deniz kenarı ya, bizimki yarın kimbilir ne işler çıkarıp kaybolur ortalıktan, pc ye güç kaynağı almaya gidecekmiş sanırım. yani iş yeri için. elektrikler kesilirse hastaların kayıtlarını giremezmiş.
ilayda da rahatsız bu ara pek dışarda tutmaz sanmam. deniz kenarları da eser şimdi.yani önümüz de kış, artık benim gezip tozma hayalleri gelecek bahara kaldı. napalım. bebişim iyi olsun bizde seneye gezeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…