Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın rabia hayırlısı olsun canım sonuçta hamile kalabiliyosyn üzülme hayırlı sağlıklı evlatlar versin mevlam canım

günaydın kızlar maşallah çok kaynatmışsınız canlarım yaa oku oku
bitmedi diloş hala kayıp sanırım o listeyi gördüm kaçmakta haklı :)
yaprak ilsu iklimsu nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok ev ile uğraşıyorum perncere ve kapıları sipariş verdik bugün ölçü alacaklar yavaş yavaş bitecek inş. allah olmayan herkese nasip etsin ev
diloş sana daha çok nasip etsin canım kız anaları ev yazlık istiyolar
kızlar pencere markası olarak winhouse iyi miii

günaydın canım,
evet bugünlerde pek gelemiyorsun, işlerin yoğun sanırım.

ya sorma zeytinim diloş listeyi görünce bir kaçtı ki bulana aşkolsun kaydirigubbakcemile4

canım demek eviniz bitiyor, hayırlı olsun,
iyi günlerde, huzur içinde oturun inşallah,
yeni ev sana yeni bir bebek getirsin :Saruboceq:

winhouse u duydum canım, reklamlarda falan da çıkıyor ama iyice araştır sen yine debir bilene danış.

sağol yaprağım işlerim biraz yoğun girip yazdıklarınızı okuyorum biraz iyi geliyooo işe devam sonra
ay şimdi meleğin iyi umarım geçmiş olsun canım
diloş hala yok ne listey miş yaaaaaa :)

evim evet yavaş yavaş oluyo darısı olmayanlara inş. en yakın zamanda nasip eder
bebişte evden sonra gelir inş. canım

sağol yaprağım işlerim biraz yoğun girip yazdıklarınızı okuyorum biraz iyi geliyooo işe devam sonra
ay şimdi meleğin iyi umarım geçmiş olsun canım
diloş hala yok ne listey miş yaaaaaa :)

canım, işte ilaçları falan var ateş düşürücü onları kullanıyoruz. fena değil ama yine de keyifsiz yani. uyutuyorum şimdi.

evim evet yavaş yavaş oluyo darısı olmayanlara inş. en yakın zamanda nasip eder
bebişte evden sonra gelir inş. canım

amin canım. olsun geç olsun da güç olmasın.

allahım kazasız belasız içine göçmeyi nasip eder inş. kızlar borca girmedende yapılmıyo işte

ah canım bilmezmiyim biz neredeyse 4 yıldır ev borcu ödüyoruz. daha da 6 yıl var yani. hiç kolay değil bu işler. ama dediğin gibi ya biryerlerden miras kalacak ya da borca girecen başka yolu yok.
slm canlarım kimse uğramaış sayfaya neyse ben geldim gidiyorum öpüldünüz kızlarrrr

evet canım gelen giden olmamış. çoluk çocuk olunca böyle oluyor işte. iyi yine biz geliyoruz.
diloş benim liste yüzünden hala kendine gelemedi sanırım. diloşum göreyimmi bir doktor ayıltsın seni akannehir

ya gördün mü yaprak bacımı nasılda kız anası olduğu belli vallahi ezdirmeyiz kızlarımız kızım sen bu kocanın ayağını neyin yıkıyon oğlunda anam babamın ayağını yıkıyor sende benimkini yıka falan derse varya o zman işte senden bilirim ne kötü alıştırın sen kocanı

ee heralde kızım yıkıcam ayaklarını lülülülülülü
sen yıkamıyormusun
yıka ki kıss da öğrensin şimdidden
ağaç yaşken eğilirlaelaelaelaelae

geçerse geçsin, erkek kıtlığı var deyip duruyor zaten. çok kıymetli oğlu var.
iklim gibisini nerden bulacak, istanbula gelip ben evlendiririm onları gizlice diloş da başını vurur taşlara, cimrilik yaptığıyla kalır kafamçokkarıştı

akıllara bak yaaaaa
tabi erkek kıtlığı var güzelim
yok ben karar değiştirdim
üçünü birden alıcam
nasıl olsa 4 e kadar yolu var bu işin
iklim su ,ilayda,tuanna tamamdır bu iş

günaydın rabia hayırlısı olsun canım sonuçta hamile kalabiliyosyn üzülme hayırlı sağlıklı evlatlar versin mevlam canım

günaydın kızlar maşallah çok kaynatmışsınız canlarım yaa oku oku
bitmedi diloş hala kayıp sanırım o listeyi gördüm kaçmakta haklı :)
yaprak ilsu iklimsu nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok ev ile uğraşıyorum perncere ve kapıları sipariş verdik bugün ölçü alacaklar yavaş yavaş bitecek inş. allah olmayan herkese nasip etsin ev
diloş sana daha çok nasip etsin canım kız anaları ev yazlık istiyolar
kızlar pencere markası olarak winhouse iyi miii

yok annem ne kaçması yaaa
okucam ben canlarına
kadar verdim 3 tane alıcam oğluma
nasıl yalvaracaklar bana var yaaa
biz ettik sen etme diyecekler ama
ooo iş işden geçti kuşlar

pencere konusunda bi bilgim yok ki gülüm yaa
ama uzun yıllardır pimapen kullanan biri oalrak
gayet memnumdum iyice bi arıştır
bi bilene sor bakalım

ay sorma canım ya,
gece sana dedim ya rota aşısı ateş ve huzursuzluk yapar mı diye,
sen de olabilir demiştin,
ilayda nerdeyse sabaha kadar uyumadı.
yavrumun ateşi 39 olmuş haberim yok ya,
uyutmadan önce ölçmüştüm normal çıkmıştı, ama huzursuzluğu var diye paranox fitil vermiştim
iyiki de vermişim ha, fitilin etkisi geçince demek yine ateş çıktı
gece bir görceksin 10-15 dak. da bir uyanıyor, oraya döndür , buraya döndür, emzir falan yok yani yine tam dalamıyor. sonra kaldırdım altını açtım bişey yokru sadece çiş vardı, yine de değiştirdim, o arada ateş de ölçeyim dedim. biraz sıcak geldi ama ben herhalde yatağın içinde ısındı o yüzden diye düşündüm, bir ölçtüm 39,2 derece ateş. ay bir panik oldum sorma, eşim de yok. saat sabah 4-5 civarı. hemen aradım, böyle öyle diye. popodan ölçmüştüm ateşini bi de koltuk altından ölç dedi oradan da 38 üzeri çıktı. hemen 1 ölçek calpol şurup verdim, biraz üzerini soydum. uzun kollu bodyle kaldı sadece, altı çıplak şekilde. biraz su falan verdim, emzirdim falan. 1 saat sonra tekrar ateşini ölçtüm popodan yine 37 lerdeydi. sonra yatırdım uyudu. benim de uyumam gün ağırırken oldu yani. sabah da 9 da kalktım 2 saatlik uyku falan uyudum işte. napalım, bebişim iyi olsun da benim uykusuzluğumun önemi yok. sabah tekrar ölçtüm ateşini 37,5 falan çıktı. yarım ölçek kalpol verdim yine. uyudu şimdi, gece uyumayınca şimdi uykusu geldi. ay çok zor ya anne olmak,

diloş hanım ya gör işte, bunca emeğe bir trabzonu layık görme aç kesenin ağzını bakayım lülülülülülü

yaprakcım bu msj resmen tokat gibi geldi var yaaaa
aman bitanem yaaa nasıl üzüldüm cnm benim çok çok geçmişler olsun yaaa senin üstüne de çok yüklendi yaaa eşinin olmaması seni böyle panikletiyor gülüm yaaaa ama sanırım artık eşin akşamları evde sizinle olucak valla bitanem ne diyeyim ki çok zor çocuk bakmak farkındayım anlattıklarınızdan zaten ben manyak panik olurum doruk bile azcık ağlasa ben çok kötü oluyorum annem çok kızıyor bu halime ki sizinki çok çok daha zor yani bende hep yalnış mı tuttum canı yanıyor mu ağrısı var mı falan bu hallediyim işte ağlayınca ki öyle ateşi o kadar yükselicek idrar yollarında enfeksiyon olucak gecenin bi yarısı acillerde idrar almaya çalışıcam bi sürü aşı da cabası yaa var yaaa ben bittim şimdiden söylüyorum size
değil trabzon tüm dünya feda olsun prenseslerime

bu arada adaşım tranzon seti adana burması olur demişsin yaa
doğrudur cnm yaaa
hayatta anlamam ve sevmem nefret ederim altından
sadece alyansımı takıyorum
o da 2 renkli
beyaz-sarı
anla işte ne kadar cahil olduğumu altın konusunda

diloşum nerdesin canım oooo 3 lemişsin hatunları canım kız benim oğlumada bırak bitane bari opuyorumnanaktan kızlar evimin kaba inşaat resmini eklicem
öpüldünüz canlarım

dövme beni düleğümmmmmm

bu arada sayfamızın diger tum sakinlerine vee vee vee dunya tatlısı bebeklerine gönül dolusu sevgilerrrrrrrr

Back