herkese selamlar kızlar ,sayfaya pek gelen giden olmamış iyisiniz demi hepiniz,
yaprak adaşım maillerinizi okudum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ilsu canım sanada mail atcam bakarsın tam sana yazarken iklim uyandı gönderemedim , adaşım sorularını cevaplayacağım aklımda fırsat bulunca tabiii
gelelim bana ben dağılmış bir haldeyim bir yandan evi toparlıyorum bir yandanda da iklim hn ile uğraşıyorum dünden beri ara ara öksürüyordu bu sabahta hırıltılı bir öksürme sormayin hemen apar topar doktora götürdük soğuk almış boğazları kızarmış doktor ilaç verdi antibiyotiğe gerek yok dedi şurup ver ses telleri için doktor 3-5 günde atlatır dedi biizm kız yerden kalkmıyorum emekliyor gidiyor fayansların üzerine yatıyor yalıyor ondan olmuş olabilir dedi doktor ya ne kadar sakınsakta yine hasta oluyorlar yürüteç mi alsak dedik doktora hani yerden kaldırmak için 7.ayını doldurunca dedi şöyle 10-15 gün sonra alacam en azından yerlerde sürünmez ,
şuruplarını verdim çok şükür biraz daha iyi ama huysuz tüm gün kucağımdaydı şimdi de babasında ,
aynı zamanda taşınma telaşı ile uğraşıyorum topluyorum yıkıyorum yerleştiriyorum çok yorgunum çok sormayın dermanım yok vallahi yetiştirebilirsek c.tesi taşınacağız veya p.tesi çok sık gelemeyebilirim hepiniiz çok öpüyorum kendinize iyi bakın
bu arada yaprak kıza uyku tulumu aldım vallahi çok güzel yorgan gibi kalın tavsiye ederim gerçi biz hasta ettik ama bundan sonrası için iyi olacak
ay canım benim ya, çok geçmiş olsun.
birkaç gündür gelmeyişini taşınma telaşına bağlamıştım ama demek minik prenses de hastalanmış.
salgın var canım ya, çoğu bebek ve çocuk hasta bu ara. havalar da bir soğuk bir sıcak bizler bile hastayız yani.
ilayda zaten bayramdan beri idrarda enfeksiyonla başladık, kırıklık, ateş, burun akıntısı falan şu ara biraz iyi ama burnu akıyor ara ara. benim de boğazım kötüydü, faranjitim tuttu yine, gargara, pastil, ağrı kesiciler, bitki çayları falan geçirdim çok şükür ama yine de sabah ilk kalktığımda ağrı oluyor. odanın havası kurutuyor sanırım.
o yüzden bu akşam çıkıp buhar makinesi aldık, hem ilayda hem de benim için çok iyi olacak. kaloriferler odanın nemini yok ediyor resmen ve artık önümüzdeki günlerde kombi yanar.
iklimsu canım, eviniz için tekrar hayırlı olsun diyorum. inşallah iyi günlerde, mutluluk ve huzur içinde oturursunuz. iklimde yeni evde büyür kocaman bir kız olur inşallah.
canım yardım edenin olmayınca bu işler zor gerçekten, hele bide bebek olunca 2-3 kat daha zor valla. Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin inşallah.
canım valla eşim şimdiden tutturdu, ilaydaya yürüteç alacakmış.daha erken diyorum da zor zaptediyorum. bak 7. ayın sonundaymış desene daha 2 ayımız var. bizimki de hiç yatmak istemiyor. devamlı ayağa kaldırıcam ben onu. ayakta durunca çok mutlu. bide ben ona aferin benim kzıma falan diyorum daha bir seviniyor. çok büyük iş başarmış gibi bir tavır alıyor görsen.
bide bugünlerde emekleme çabaları var. bizim yatağın üzerine atıyorum onu. sırtüstüyken, önce yan, sonra yüzüstü dönüyor, bunları 1-2 aydır yapıyordu zaten de şimdi yüzüstüyken bacaklarını karnına doru çekip tekrar sırt üstü dönüyor. bunu 1-2 gündür yapıyor. bazen ben de yardım ediyorum. böyle böyle gelişecek inşallah. bide bacaklarını karnına doğru çekince öne doğru sürünmeye çalışıyor falan. çok hareketli maşallah, nasıl kilo alsın. iştahlı da maşallah, ne versem yiyiyo ama az kilo alıyor malesef. bizimki de böyle işte.
geçen gün havucu haşladım, bir de semizotu vardı onu da haşladım, blendırdan geçirdim, biraz zeytinyağ biraz da yoğurtla karıştırdım ve o şekilde yedirdim. maşallah çok sevdi. aklında olsun canım, sen de dene. semizotu biliyorsun çok faydalı. omega3 kaynağı. ama artık mevsimi geçiyor. biraz alsam da buzluğa atsam kışın falan da yediririm diyorum.
ay canım sen şimdi birkaçgün yoksun demek. ay buralar da sensiz olmuyor ya.
diloşla, ilsu da pek gelmiyor bu ara, zeytin de arada geliyor. naapsın kız kimseler olmayınca da girmek istemez tabi o da haklı.
canım inşallah işlerini bir çırpıda kolaylıkla bitirirsin ve gönlünce yerleşirsin evine.
hadi kolay gelsin. aman dikkat et kendine ve iklime. :1hug: