• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

inşallah teyzesi üzmez bakalım ,
yok canım sonda ile alınmaz bizim doktorumuz da geçen hasta olduğu için yani hemne sonuçlansın diye almıştı şuan bir durum yok yani bekleyeceğiz tabii canım sondanın takılması zor yani bebek biraz zorlanıyor bide hijyen için bir madde döküyorlar yakıyor sanırım iklim çok bağırmıştı gerekmedikçe almıyorlar doktorlar dediğin gibi
canım antibiyotik bittiyse şimdiye kadr kesin geçmiştir idrar testinde de çıkar ay canım çok normla hasta olacak ki bağışıklık sistemi güçlensin sende benim gibi çok dert ediyorsun iyleşir on açok iyi bakan bir annesi var

ay canım çok sinir o poşet işi, bir bilene taktırın. bizimki bildiği halde yinede tam takamamıştı ve kaymış poşet çiş yaptığı halde poşete gelmemişti, sil baştan takmıştık ve sabahlamıştık hastanede.

evet canım böyle hastalandıkça bağışıklığı da güçleniyormuş da işte çok huzursuz oluyor, geceleri çok sık uyanıyor. akşam daha iyiydi ve pek uyanmadı :nazar:
inşallah bu gece de iyi uyur.:Saruboceq:

biz de dışardaydık canım,
kayınpedere gittik, ordan annemlere derken az önce geldik.
hanımın çiftliği bitmek üzereydi, ben zaten pek izlemiyorum onu, yani roller pek oturmamış
eski halini seyrederdim ilk okula falan gidiyordum o zaman. sonra tekrar yayınlanmıştı. yani onun tadı farklıydı. bunu eski dönemlerdekine uyarlayarak yapmışlar ama mehmet aslantuğa mesela hiç yakıştıramadım o rolü, çiftlik ağası garip geldi. yani onu ben bir istanbul masalındaki rolüyle çok beğeniyordum. yani hep böyle beyefendi, karizmatik roller daha çok yakışıyor ama oyuncu olunca her role giriyorlar işte.

ya sorma canım ya, sinir ediyor beni, ne düşünürse düşünsün valla ben üstüme düşeni yapıyorum, o da yapmalı.
şimdi de gelmiş mama hazırlarmısın diyor, gidip hazırlıyayım bari gelirim yine daha geçmişi okuyacam. ilsu gelmiş sanırım. bir okuyup cevaplıyayım.

iyi iyi gezin, bugün hava çok güzeldi ist.içim gitti vallahi bloktaki kadınlar inmişler bahçeye çay börek falan çocuklarıda tabii 4-5 yaşlarında çocuklar oynuyor onlarda güneşin tadını çıkarıyor bende kızı yıkamıştım camdan bakmakla yetindim ayyyyy ne zaman büyüyecek bu yaramaz bilmem ,
bacım ben eski versiyonunu izlememiştim o yüzden sevdim ben özgül namal ı çok beğenirim aslında sırf onun için izliyorum bide orhan kemal hastası biri olarak kaçırmadan izliyorum çok ağladım bu gece izlerken ay bne çok sulu gözlüyorum iklimde zavallı ban abakıyor herhalde içinden anne bu dizi kadın rol yapıyor diyordur ama olsun ben ne ağlayana dayanabilirim nede zoe durumda olana o yüzden kendimden nefret ediyorum şöyle taş kalpli dominat biri olmayı çok isterdim,
neyse sende adamı çok zorlama ilk günden yardım et sıkma hemen yavaş yavaş bacım

hııı evet ben de bir alıkım
diloşum öyle diyor, alıklardan bıkmış arkadaş. evde de var bir alık diyor.
demek bu gevezelik alıklıktan geliyor desene.
aaaaa diloşa bak sen demek öylesin diyor akannehir

canım ne deniz kenarı ya, bizimki yarın kimbilir ne işler çıkarıp kaybolur ortalıktan, pc ye güç kaynağı almaya gidecekmiş sanırım. yani iş yeri için. elektrikler kesilirse hastaların kayıtlarını giremezmiş.
ilayda da rahatsız bu ara pek dışarda tutmaz sanmam. deniz kenarları da eser şimdi.yani önümüz de kış, artık benim gezip tozma hayalleri gelecek bahara kaldı. napalım. bebişim iyi olsun bizde seneye gezeriz.kaydirigubbakcemile4

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh sorma diloş öyle dedi bana gevezesin dedi ama canı sağolsun minnoşumun ona bugünlerde kıyak geçiyorum malum ama sonra canını okuyacağım aradım ulaşmadım zaten neyse hesabını alırım ben onun

aslında havalar çok güzel ya eşinin işi olmasa biraz deniz havası mavişim içinde iyi olurdu hava sıcaklığı artacak diyor tv ler ben yarın iklimin hastane işi erken biterse soluğu sahilde almayı düşünüyorum çok sıkıldım bir deniz havaıs beni rahatlatır lülülülülülü

ay canım çok sinir o poşet işi, bir bilene taktırın. bizimki bildiği halde yinede tam takamamıştı ve kaymış poşet çiş yaptığı halde poşete gelmemişti, sil baştan takmıştık ve sabahlamıştık hastanede.

evet canım böyle hastalandıkça bağışıklığı da güçleniyormuş da işte çok huzursuz oluyor, geceleri çok sık uyanıyor. akşam daha iyiydi ve pek uyanmadı :nazar:
inşallah bu gece de iyi uyur.:Saruboceq:

ay sorma bacım ben yiğenimden biliyorum çok sinir bişey baklaım herhalde hemşire takar biz beceremeyiz yiğeniminkini hemşire takmıştı bide sürekli kontrolünü o yapmıştı ,

canım ateş çocuğu yatırmıyor ister istemez yada çok uyanıyor ne yapalım bacım 24. aya kadar bunları yaşaycağız bağışıklık sistemi 2 yaşında oturuyormuş az kaldı dayan bacım dayan kaydirigubbakcemile2

iyi iyi gezin, bugün hava çok güzeldi ist.içim gitti vallahi bloktaki kadınlar inmişler bahçeye çay börek falan çocuklarıda tabii 4-5 yaşlarında çocuklar oynuyor onlarda güneşin tadını çıkarıyor bende kızı yıkamıştım camdan bakmakla yetindim ayyyyy ne zaman büyüyecek bu yaramaz bilmem ,
bacım ben eski versiyonunu izlememiştim o yüzden sevdim ben özgül namal ı çok beğenirim aslında sırf onun için izliyorum bide orhan kemal hastası biri olarak kaçırmadan izliyorum çok ağladım bu gece izlerken ay bne çok sulu gözlüyorum iklimde zavallı ban abakıyor herhalde içinden anne bu dizi kadın rol yapıyor diyordur ama olsun ben ne ağlayana dayanabilirim nede zoe durumda olana o yüzden kendimden nefret ediyorum şöyle taş kalpli dominat biri olmayı çok isterdim,
neyse sende adamı çok zorlama ilk günden yardım et sıkma hemen yavaş yavaş bacım

geldim bacım geldim ama bir yorgunluk çöktü üzerime.

ya evet aslında özgü namalın oyunculuğu iyidir ama o role pek yakıştıramaım nedense, daha doğrusu mehmet aslantuğla pek uymadılar.
mesela onun eski sevgilisi vardı ya oktay kaynarca, o muzaffer bey rolunde olsaydı cuk otururdu yani
ay ben de 40 yıllık yapımcı yönetmen gibi konuşmaya başladım bananeyse :roflol:
ay canım demek ağladın ha, üzüldüm bak şimdi. acıklı bir sahneydi sanırım. sevgilisi öldü dimi mecburen şimdi muzafferin o salak yeğeniyle evlendirecekler ama muzaffer izin vermiyecek o aşık olacak çünkü. evdeki gülizar da kıskançlık krizlerine girmiştir şimdiden.

evet canım eşim konusunda acele etmiyorum, şöyle biraz dinlensin, yavaş yavaş bütün herşeyi ona yükliyecem delikafadulden

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh sorma diloş öyle dedi bana gevezesin dedi ama canı sağolsun minnoşumun ona bugünlerde kıyak geçiyorum malum ama sonra canını okuyacağım aradım ulaşmadım zaten neyse hesabını alırım ben onun

aslında havalar çok güzel ya eşinin işi olmasa biraz deniz havası mavişim içinde iyi olurdu hava sıcaklığı artacak diyor tv ler ben yarın iklimin hastane işi erken biterse soluğu sahilde almayı düşünüyorum çok sıkıldım bir deniz havaıs beni rahatlatır lülülülülülü

evet canım beraber okuruz diloşun canına vereliniortak
ama kıyamayız ya, o zaman da hamile olacak.
biz alıklar olarak pek bir merhametli oluruz, dayanamayız kaydirigubbakcemile5

aslında evet haftasonu çıkmak lazım. bakalım yarın olmazsa belki pazar çıkarız. ama bebişle dışarı çıkmak da ayrı bir dert ya, yani ne zaman ne isteyeceği belli olmuyor. gerçi dışarda mutlu oluyor pek mızmızlanmıyor ama yine de hazırlanıp çıkana kadar yoruluyorum yani kafamçokkarıştı

bence boş gebelikte hemen kürtaj olmayın.bende doktora gittim bebek görünmüyor dedi,doktoru değiştirdim,kalp atışlarını bile duydum.yani kullanılan aletin teknolojisine göre değişiyor sanırım.

bence boş gebelikte hemen kürtaj olmayın.bende doktora gittim bebek görünmüyor dedi,doktoru değiştirdim,kalp atışlarını bile duydum.yani kullanılan aletin teknolojisine göre değişiyor sanırım.

yok canım merak etme, bu sayfada kimse öyle hemen kürtaj olmadı. 10. haftasına kadar bile bekleyen oldu. ama birkaç dr aynı şeyi söylüyorsa da daha fazla beklemenin de bir anlamı yok tabiki.

inşallah sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

haftasonu diye gelen giden olmamış.
iklimsu sen gelirdin aslında canım ama fırsat bulamadın sanırım.
mailini aldım, çok mutlu oldum, biraz geç de olsa cevap yazdım canım.

sabah şimdi zeytinim gelip sayfayı açar, hepimize günaydın der. ama sonra işe güce koyulup, muhabbetleri kaçırır. canım ya. sayfamızın vefalı üyesi.a.s.

GuNaydin arkardaslar,

Persembe gununden beri yatiyorum bogaz enfeksiyonu fena halde,
halen iyilesemedim. ise geldim ama hc keyfim yok..

Herkese guzel bir hafta diliyorum

günaydın canlarım nasılsınız ben geç kaldım elkif benden önce geldi
elifim geçmiş olsun canım sağlık versin mevlam hepimizee sağlıklı olmadan hiç bir iş yolunda gitmiyorr
rabbim önce sağlık versin bizlere sonra huzur mutluluk bereket
pazartesi sendromu yaşıyorum sanırım gözlerim ağrıyo
dün çok güzel hareketleri seyredim dedim 23 tü yattığımda
yaprakcığım nasılsın canım elimden geldiğince sayfaya girmeye çalışıyorum ilkgöz ağrım burasını unutmam ilsu iklimsu nasılsınız kızlar dileeeek kaçak nerdesin seni msn den bulurum şimdi :))
görüşürüz kızlar öptm kocaman hepinizi

herkese selamlar kızlar ,sayfaya pek gelen giden olmamış iyisiniz demi hepiniz,
yaprak adaşım maillerinizi okudum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ilsu canım sanada mail atcam bakarsın tam sana yazarken iklim uyandı gönderemedim , adaşım sorularını cevaplayacağım aklımda fırsat bulunca tabiii
gelelim bana ben dağılmış bir haldeyim bir yandan evi toparlıyorum bir yandanda da iklim hn ile uğraşıyorum dünden beri ara ara öksürüyordu bu sabahta hırıltılı bir öksürme sormayin hemen apar topar doktora götürdük soğuk almış boğazları kızarmış doktor ilaç verdi antibiyotiğe gerek yok dedi şurup ver ses telleri için doktor 3-5 günde atlatır dedi biizm kız yerden kalkmıyorum emekliyor gidiyor fayansların üzerine yatıyor yalıyor ondan olmuş olabilir dedi doktor ya ne kadar sakınsakta yine hasta oluyorlar yürüteç mi alsak dedik doktora hani yerden kaldırmak için 7.ayını doldurunca dedi şöyle 10-15 gün sonra alacam en azından yerlerde sürünmez ,
şuruplarını verdim çok şükür biraz daha iyi ama huysuz tüm gün kucağımdaydı şimdi de babasında ,
aynı zamanda taşınma telaşı ile uğraşıyorum topluyorum yıkıyorum yerleştiriyorum çok yorgunum çok sormayın dermanım yok vallahi yetiştirebilirsek c.tesi taşınacağız veya p.tesi çok sık gelemeyebilirim hepiniiz çok öpüyorum kendinize iyi bakın
bu arada yaprak kıza uyku tulumu aldım vallahi çok güzel yorgan gibi kalın tavsiye ederim gerçi biz hasta ettik ama bundan sonrası için iyi olacak

yaprak adaşım maillerinizi okudum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ilsu canım sanada mail atcam bakarsın tam sana yazarken iklim uyandı gönderemedim , adaşım sorularını cevaplayacağım aklımda fırsat bulunca tabiii
gelelim bana ben dağılmış bir haldeyim bir yandan evi toparlıyorum bir yandanda da iklim hn ile uğraşıyorum dünden beri ara ara öksürüyordu bu sabahta hırıltılı bir öksürme sormayin hemen apar topar doktora götürdük soğuk almış boğazları kızarmış doktor ilaç verdi antibiyotiğe gerek yok dedi şurup ver ses telleri için doktor 3-5 günde atlatır dedi biizm kız yerden kalkmıyorum emekliyor gidiyor fayansların üzerine yatıyor yalıyor ondan olmuş olabilir dedi doktor ya ne kadar sakınsakta yine hasta oluyorlar yürüteç mi alsak dedik doktora hani yerden kaldırmak için 7.ayını doldurunca dedi şöyle 10-15 gün sonra alacam en azından yerlerde sürünmez ,
şuruplarını verdim çok şükür biraz daha iyi ama huysuz tüm gün kucağımdaydı şimdi de babasında ,
aynı zamanda taşınma telaşı ile uğraşıyorum topluyorum yıkıyorum yerleştiriyorum çok yorgunum çok sormayın dermanım yok vallahi yetiştirebilirsek c.tesi taşınacağız veya p.tesi çok sık gelemeyebilirim hepiniiz çok öpüyorum kendinize iyi bakın
bu arada yaprak kıza uyku tulumu aldım vallahi çok güzel yorgan gibi kalın tavsiye ederim gerçi biz hasta ettik ama bundan sonrası için iyi olacak

ay canım benim ya, çok geçmiş olsun.
birkaç gündür gelmeyişini taşınma telaşına bağlamıştım ama demek minik prenses de hastalanmış.
salgın var canım ya, çoğu bebek ve çocuk hasta bu ara. havalar da bir soğuk bir sıcak bizler bile hastayız yani.
ilayda zaten bayramdan beri idrarda enfeksiyonla başladık, kırıklık, ateş, burun akıntısı falan şu ara biraz iyi ama burnu akıyor ara ara. benim de boğazım kötüydü, faranjitim tuttu yine, gargara, pastil, ağrı kesiciler, bitki çayları falan geçirdim çok şükür ama yine de sabah ilk kalktığımda ağrı oluyor. odanın havası kurutuyor sanırım.
o yüzden bu akşam çıkıp buhar makinesi aldık, hem ilayda hem de benim için çok iyi olacak. kaloriferler odanın nemini yok ediyor resmen ve artık önümüzdeki günlerde kombi yanar.

iklimsu canım, eviniz için tekrar hayırlı olsun diyorum. inşallah iyi günlerde, mutluluk ve huzur içinde oturursunuz. iklimde yeni evde büyür kocaman bir kız olur inşallah.
canım yardım edenin olmayınca bu işler zor gerçekten, hele bide bebek olunca 2-3 kat daha zor valla. Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin inşallah.

canım valla eşim şimdiden tutturdu, ilaydaya yürüteç alacakmış.daha erken diyorum da zor zaptediyorum. bak 7. ayın sonundaymış desene daha 2 ayımız var. bizimki de hiç yatmak istemiyor. devamlı ayağa kaldırıcam ben onu. ayakta durunca çok mutlu. bide ben ona aferin benim kzıma falan diyorum daha bir seviniyor. çok büyük iş başarmış gibi bir tavır alıyor görsen.
bide bugünlerde emekleme çabaları var. bizim yatağın üzerine atıyorum onu. sırtüstüyken, önce yan, sonra yüzüstü dönüyor, bunları 1-2 aydır yapıyordu zaten de şimdi yüzüstüyken bacaklarını karnına doru çekip tekrar sırt üstü dönüyor. bunu 1-2 gündür yapıyor. bazen ben de yardım ediyorum. böyle böyle gelişecek inşallah. bide bacaklarını karnına doğru çekince öne doğru sürünmeye çalışıyor falan. çok hareketli maşallah, nasıl kilo alsın. iştahlı da maşallah, ne versem yiyiyo ama az kilo alıyor malesef. bizimki de böyle işte.

geçen gün havucu haşladım, bir de semizotu vardı onu da haşladım, blendırdan geçirdim, biraz zeytinyağ biraz da yoğurtla karıştırdım ve o şekilde yedirdim. maşallah çok sevdi. aklında olsun canım, sen de dene. semizotu biliyorsun çok faydalı. omega3 kaynağı. ama artık mevsimi geçiyor. biraz alsam da buzluğa atsam kışın falan da yediririm diyorum.

ay canım sen şimdi birkaçgün yoksun demek. ay buralar da sensiz olmuyor ya.
diloşla, ilsu da pek gelmiyor bu ara, zeytin de arada geliyor. naapsın kız kimseler olmayınca da girmek istemez tabi o da haklı.
canım inşallah işlerini bir çırpıda kolaylıkla bitirirsin ve gönlünce yerleşirsin evine.
hadi kolay gelsin. aman dikkat et kendine ve iklime. :1hug:

uyyy iklim sürünmeye mi basladı süper ya... yürüteçe bi binsin heryeri haklar artık canavar. çok geçmiş olsun tatlım heryer herkes hasta inan , minicik yavrununda hastalık kapması normal inş kendiğinden atlatır.
mailini bekliyorum henüz gelmedi .msn deki mailime atabilirsin tatlım.
nereye tasınicaksınız canım? çok zor tasınma işi Allah kolaylık versin

Yaprakcım iloşada geçmiş olsun bayradan bu yana hastalıkla uğrasıosun sen çok zor valla .Allah melekleri korusun tüm hastalıklardan .seninkide yürüme cabalarına girmiş masallah :))) şimdi erken sizin için canım yürütece binme olayı. babası da hevesleniyordur normal artık.benim kızda kalkmaya clışıyor ıh ıh diye boynunu kaldırıyor çok komik oluyor:)))

iklimsu yaprak geçmiş olsun canlarım melekleriniz nasıl umarım iyidir dün net yoktu işyerinde giremedim hatlarda sorun varmış sanırım canlarım aklım burdaydı ama :))
ben iyiyim bir yaramazlık yok iş güç uğraşıyoruz sizlere kolay gelsin allah güç kuvvet versin kızlar

Back