çok saol canım ya sorma naısl hasta oldu bende anlamadım hiçbirşeyi yoktu dün birden öksürmeye başladı bende anlamadım ama kış geliyor doktor sık sık karşılaşacağız dedi bu durumla vallahi yerlerden kalkmıyuor ondan hasta oluyor hava hafif soğuk olsa bile evden çıkmıyorum banyo yaptırdığım gün kesinlikle çıkmam ama ne kadar sakınsamda hasta ,
mavi boncuğum da çok şükür atlatıyor demek ay çok şükür bu bebekler hasta olunca insan 3 kat daha hasta oluyoruz dün hiçbir şey yemedi bende yiyemedim ay çok zor bizikide hala öksürüyor ,
canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bizim hasta olmak gibi bir lüksümüz yok malum miniklerimiz var :gitme:
canım çok saol iyi dileklerin için allahım inş. sağlıkla sıhatle ve kızımın güzel günlerini görmeyi nasip eder yeni evde , biz bu c.tesi taşınmayı düşünüyorduk ama işler uzadı önümüzdeki hafta ortalarına doğru taşınacağız , bacım tek başına hergün bir yeri toparlıyorum fazla bişey kalmadı mutfak ve salon bende bittim iklim uyuyor hemen koşuyorum ne iş yapsam diye yoruldum yakında şarjım bitecek
canım yüreteç ilayda için çok erken daha çok minik o hem kasları okadar güçlü deildir biizm doktor 7.ayı doldursun dedi öyle alın bide en fazla yarım sat içinde kalsıın dedi 2 saat ara ile ve en fazla 2 ay diyor ay bu adam herşeye karışıyor beni sinir ediyor yoksa ben alacaktım şimdiye kadar hasta olunca hemen alim dedim yasakkelime
yerim ben mavişimi bak sen emeklemeye çalışıyor demek maşallah kızıma o da iklim ablası gibi herşeyi acele bizimkide artık odadan çıkıyor antreye ordan mutfağa yani baya ilerledi eğer ilayda ayağını içine doğru çekip poposunu kaldırıyorsa şöyle en geç 2-3 haftaya emekler yüzkoyundan sırt üstüne biizm iklimde yaklaşık 5 . ayında döndü ilerlemeleri hep aynı
oh oh yesin ttalım benim biizm kızda yeni tatlara açık ama bu ara hiç keyfi yok pek yemiyor boğazları ağrıdığı için sadec mam ve süt veriyorum diğer öğünleri vermiyorum yemek istemiyor 1-2 gün daha vermeyeceğim sonra tekrar başlarım ,
canım ben daha buraladayım ama taşındıktan sonra net ne zaman bağlanır bilmem senin tel aldım diloştan bir değişiklik gelişme falan olursa ararım
canım seni ve mavişimi çok öpüyorum ,