• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yaprakcım iloşada geçmiş olsun bayradan bu yana hastalıkla uğrasıosun sen çok zor valla .Allah melekleri korusun tüm hastalıklardan .seninkide yürüme cabalarına girmiş masallah :))) şimdi erken sizin için canım yürütece binme olayı. babası da hevesleniyordur normal artık.benim kızda kalkmaya clışıyor ıh ıh diye boynunu kaldırıyor çok komik oluyor:)))

evet canım ya,
hastalık zor gerçekten hele bebek hasta olursa daha da bir zor
derdini anlatamıyor çünkü yavrucaklar.
aman sen de dikkat et.

canım erken tabi ya ama bizimki pek bir hevesli,
elinden gelse çocuğu erkenden yürütecek :1shok:.
seninkine de maşallah, o daha kalkamaz ama yaramazlar pek bir meraklılar kalkıp yürümeyeevet çok komik ve çok sevimliler canım, maşallah onlara :nazar:

iklimsu yaprak geçmiş olsun canlarım melekleriniz nasıl umarım iyidir dün net yoktu işyerinde giremedim hatlarda sorun varmış sanırım canlarım aklım burdaydı ama :))
ben iyiyim bir yaramazlık yok iş güç uğraşıyoruz sizlere kolay gelsin allah güç kuvvet versin kızlar

sağolasın canım,
şu an daha iyi ilayda, ama havalar çok değişken,
çok dikkat etmek lazım, bir de salgın var sanırım.

sana da kolay gelsin canım.

oh oh maşallah meydanı boş buşdunuz tabi
bayağı sallamışisınız
canıma okumalar falan
yaprak hnm bunlar hep senin başının altından çıkıyor gözümden kaçtı sanma
kızlar nazar mı değdi gelinlerime yaaaa
kıyamam ben onlara
hemen iyileşsin güzel pamuklarım
kızlar ben iyiyim işte ne olsun
biliyorsunuz durumu
daha iyi olucam inş.
ilsum konuştuğumuz gibi çok üzülüyorum cnm yaaa
çalışan anne ve çocukları için içim parçalanıyor
çalışan bi annenin çocuğu için bunun ne demek olduğunu o kadar iyi
biliyorum ki ama şu an çok faydasını görüyorum
eminim tüm bunları sırf onun için yaptığını anlıyacaktır gülüm benim
bu arada sizin maillerinize doruğun resimlerini gönderdim bakarsınız
bugun kontrolu var boyu 2 cm uzamış ve 13 günde 1 kilo almış dr ne kadar emiyor bu böyle demiş
2 saatte 1 emzir demiş kalça çıkığı için röntgen çekmişler çok şükür temiz çıkmış
bi daha ki kontrolu 3 kasım
herşey yolunda yani kızlar
kilo alımı falan iyi maşallah kuzumıun
bende şimdilik bu kadar kızlar
döncem ben size

ay canım benim ya, çok geçmiş olsun.
birkaç gündür gelmeyişini taşınma telaşına bağlamıştım ama demek minik prenses de hastalanmış.
salgın var canım ya, çoğu bebek ve çocuk hasta bu ara. havalar da bir soğuk bir sıcak bizler bile hastayız yani.
ilayda zaten bayramdan beri idrarda enfeksiyonla başladık, kırıklık, ateş, burun akıntısı falan şu ara biraz iyi ama burnu akıyor ara ara. benim de boğazım kötüydü, faranjitim tuttu yine, gargara, pastil, ağrı kesiciler, bitki çayları falan geçirdim çok şükür ama yine de sabah ilk kalktığımda ağrı oluyor. odanın havası kurutuyor sanırım.
o yüzden bu akşam çıkıp buhar makinesi aldık, hem ilayda hem de benim için çok iyi olacak. kaloriferler odanın nemini yok ediyor resmen ve artık önümüzdeki günlerde kombi yanar.

iklimsu canım, eviniz için tekrar hayırlı olsun diyorum. inşallah iyi günlerde, mutluluk ve huzur içinde oturursunuz. iklimde yeni evde büyür kocaman bir kız olur inşallah.
canım yardım edenin olmayınca bu işler zor gerçekten, hele bide bebek olunca 2-3 kat daha zor valla. Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin inşallah.

canım valla eşim şimdiden tutturdu, ilaydaya yürüteç alacakmış.daha erken diyorum da zor zaptediyorum. bak 7. ayın sonundaymış desene daha 2 ayımız var. bizimki de hiç yatmak istemiyor. devamlı ayağa kaldırıcam ben onu. ayakta durunca çok mutlu. bide ben ona aferin benim kzıma falan diyorum daha bir seviniyor. çok büyük iş başarmış gibi bir tavır alıyor görsen.
bide bugünlerde emekleme çabaları var. bizim yatağın üzerine atıyorum onu. sırtüstüyken, önce yan, sonra yüzüstü dönüyor, bunları 1-2 aydır yapıyordu zaten de şimdi yüzüstüyken bacaklarını karnına doru çekip tekrar sırt üstü dönüyor. bunu 1-2 gündür yapıyor. bazen ben de yardım ediyorum. böyle böyle gelişecek inşallah. bide bacaklarını karnına doğru çekince öne doğru sürünmeye çalışıyor falan. çok hareketli maşallah, nasıl kilo alsın. iştahlı da maşallah, ne versem yiyiyo ama az kilo alıyor malesef. bizimki de böyle işte.

geçen gün havucu haşladım, bir de semizotu vardı onu da haşladım, blendırdan geçirdim, biraz zeytinyağ biraz da yoğurtla karıştırdım ve o şekilde yedirdim. maşallah çok sevdi. aklında olsun canım, sen de dene. semizotu biliyorsun çok faydalı. omega3 kaynağı. ama artık mevsimi geçiyor. biraz alsam da buzluğa atsam kışın falan da yediririm diyorum.

ay canım sen şimdi birkaçgün yoksun demek. ay buralar da sensiz olmuyor ya.
diloşla, ilsu da pek gelmiyor bu ara, zeytin de arada geliyor. naapsın kız kimseler olmayınca da girmek istemez tabi o da haklı.
canım inşallah işlerini bir çırpıda kolaylıkla bitirirsin ve gönlünce yerleşirsin evine.
hadi kolay gelsin. aman dikkat et kendine ve iklime. :1hug:

çok saol canım ya sorma naısl hasta oldu bende anlamadım hiçbirşeyi yoktu dün birden öksürmeye başladı bende anlamadım ama kış geliyor doktor sık sık karşılaşacağız dedi bu durumla vallahi yerlerden kalkmıyuor ondan hasta oluyor hava hafif soğuk olsa bile evden çıkmıyorum banyo yaptırdığım gün kesinlikle çıkmam ama ne kadar sakınsamda hasta ,
mavi boncuğum da çok şükür atlatıyor demek ay çok şükür bu bebekler hasta olunca insan 3 kat daha hasta oluyoruz dün hiçbir şey yemedi bende yiyemedim ay çok zor bizikide hala öksürüyor ,
canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bizim hasta olmak gibi bir lüksümüz yok malum miniklerimiz var :gitme:
canım çok saol iyi dileklerin için allahım inş. sağlıkla sıhatle ve kızımın güzel günlerini görmeyi nasip eder yeni evde , biz bu c.tesi taşınmayı düşünüyorduk ama işler uzadı önümüzdeki hafta ortalarına doğru taşınacağız , bacım tek başına hergün bir yeri toparlıyorum fazla bişey kalmadı mutfak ve salon bende bittim iklim uyuyor hemen koşuyorum ne iş yapsam diye yoruldum yakında şarjım bitecek :delphin:

canım yüreteç ilayda için çok erken daha çok minik o hem kasları okadar güçlü deildir biizm doktor 7.ayı doldursun dedi öyle alın bide en fazla yarım sat içinde kalsıın dedi 2 saat ara ile ve en fazla 2 ay diyor ay bu adam herşeye karışıyor beni sinir ediyor yoksa ben alacaktım şimdiye kadar hasta olunca hemen alim dedim yasakkelime
yerim ben mavişimi bak sen emeklemeye çalışıyor demek maşallah kızıma o da iklim ablası gibi herşeyi acele bizimkide artık odadan çıkıyor antreye ordan mutfağa yani baya ilerledi eğer ilayda ayağını içine doğru çekip poposunu kaldırıyorsa şöyle en geç 2-3 haftaya emekler yüzkoyundan sırt üstüne biizm iklimde yaklaşık 5 . ayında döndü ilerlemeleri hep aynı

oh oh yesin ttalım benim biizm kızda yeni tatlara açık ama bu ara hiç keyfi yok pek yemiyor boğazları ağrıdığı için sadec mam ve süt veriyorum diğer öğünleri vermiyorum yemek istemiyor 1-2 gün daha vermeyeceğim sonra tekrar başlarım ,

canım ben daha buraladayım ama taşındıktan sonra net ne zaman bağlanır bilmem senin tel aldım diloştan bir değişiklik gelişme falan olursa ararım
canım seni ve mavişimi çok öpüyorum ,

uyyy iklim sürünmeye mi basladı süper ya... yürüteçe bi binsin heryeri haklar artık canavar. çok geçmiş olsun tatlım heryer herkes hasta inan , minicik yavrununda hastalık kapması normal inş kendiğinden atlatır.
mailini bekliyorum henüz gelmedi .msn deki mailime atabilirsin tatlım.
nereye tasınicaksınız canım? çok zor tasınma işi Allah kolaylık versin

o teyzesi sorma artık jet hızı ile sürünüyor yerine koyuyor 1 dk sonra yok hep yerlerde kucakta durunca yere bakıyor nereye saldırsam diye bide yeni bişey öğrenmiş bağıra bağıra GEL GELLLLLLLLLLLL GELLLLLLLLLLL diye bağırıyor babası öğretmiş akşam babası gelince özellikle konuşmaya çok hevesli malum anasına çekmiş ,
yürüteç alınca bende rahatlarım biraz ,
saol canım biraz biraz atlattık daha iyi giibi
canım artık mail atmam telde konuştuk zaten öyle işte
tuanacığımı çok öp aman dikkat et saılgın var dediğin gibi biz kaptık

bayağı sallamışisınız
canıma okumalar falan
kıyamam ben onlara
biliyorsunuz durumu
daha iyi olucam inş.
bugun kontrolu var boyu 2 cm uzamış ve 13 günde 1 kilo almış dr ne kadar emiyor bu böyle demiş
2 saatte 1 emzir demiş kalça çıkığı için röntgen çekmişler çok şükür temiz çıkmış
döncem ben size

canım ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh maşallah paşama 13 günde 1 kilo bu ay 2 kilo aldı sanırım doruk paşa , demekki nihalin sütü yarıyor iyi bakıyor anneannesi çok şanslı paşam çok :nazar:
canım sende iyisin ve daha iyi olacak telde konuştuğuz gibi banad bilgi ver merak ediyorum son durumu seni çokçok öpüyorum güzel kalpli arkadaşım benim

günaydın hatunlar nasılsınız melekleriniz nasıl oldu en kısa zamanda iyileşirler inş. hasta olmasınkar hiç
yaprak ilsu iklimsu nasılsınız
diloşum kuşum sen nasılsın doruğa maşallah allah nazardan korusun meleklerinizi canlarım karşılaşamıyoruz hiç yaaaa :((

iklimcim ya dün beni aradın mutlu ettin kuşum çok saol .eviniz hayırlı uğurlu olsn. arabadaydim rahatca konuşamadım seninle canım kusura bakmadın inş .

yaprak iklim size hediye gönderdim yaprağınki görünüyr ama iklimde herhangi bişi çıkmadı acep yanlış kişiye mi attımkaydirigubbakcemile3

doruk paşaya masallah bir ayda neredeyse 2 kg aldı.ablalarını geçti ya .nihalin sütü çok ii yarıyo demekki diloşum .

temmuz annelerinde 7,5 kg luk bebekler var biz minyonlar sınfında yer alıyos:)))
ama dr lar o bebeklere 6 aylık bebek gelişiminde demiş

herkese günaydın,
zeytinle ilsu gelmiş,
dün de cimbomla, iklimsu gelmiş, oh oh ne güzel herkeselr gelip gitmiş.
umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir.

biz de kı:Saruboceq:zımla kalktık sabah, ben 9 gibi uyandım, ama o 10 civarı uyandı maşallah.
dün gece buhar makineseini çslıştırdık bütün gece, sanırım o rahatlattı ve rahat uyudu. ben de rahat uyudum. sanırım buharın etkisi oldu.
uyanınca önce altını temizledim, sonra emzirdim, sonra yatağına bıraktım yine müziğini açtım, dönencesinde hayvancıklar var onlarla oyalandır biraz ben de bu arada bişeyler atıştırdım. sonra bebişimle oynadım biraz, sonra yine acıktı benim yaramaz ona mama, muhalebi, meyve ve yoğurt karışımı hazırladım 150 cc yedi maşallah, sonra yine oyun oynadık, yoruldu sanırım şimdi de uyutuyorum. uyudu sayılır. işte böyle kızlar. hastalığı epey bir geçti ama hala burun akıntısı ve burunda kuruluk ve kabuk oluyor, onları temizliyorum sık dık. onun dışında iyi maşallah. bu günlerde idrar tahlili yaptırmamız lazım tekrar. umarım enfeksiyon tamamen bitmiştir.:Saruboceq:

yaprak iklim size hediye gönderdim yaprağınki görünüyr ama iklimde herhangi bişi çıkmadı acep yanlış kişiye mi attımkaydirigubbakcemile3

ilsucum çok teşekkürler canım hediyeler için.
çok güzel bir jest olmuş.
hele o pembe patiklere bittim valla.
ayrıca kirazı da çok severim.
benim puanlarım pek yetmedi almak için. rep puanım epey vardı aslında ama sonra sil baştan olunca bazı değişiklikler oldu sanırım, mesajlarım da az, çok giremiyorum, hamileyken pc problemi vardı, eşimle paylaşamıyorduk, o sorunu hallettik neyse, şimdi de ilaydadan çok fırsat bulup girip yazamıyorum. yani o yüzden puanım az sanırım.
neyse senin hediyelerle de epey bişeyimiz oldu.
ben aslında nazar boncuğunu çok istedim ama ona da puanım yetmedi.
diloşda puan çoktur, hadi diloş gönder bakayım mavişine bir nazarlık :roflol:

canım hastalığınız azalmış çok sevindim inş tahlilde teimz çıkar
dilini ısır valla süper uyumuş iloş .

ben puanıma bakım canım yeterse bi nazar boncuğu takarım ni demek

temmuz annelerinde 7,5 kg luk bebekler var biz minyonlar sınfında yer alıyos:)))
ama dr lar o bebeklere 6 aylık bebek gelişiminde demiş

o ne be, temmuz annesi ve 7.5 kg bebek :1shok:
maşallah maşallah nazar değmesin tam tosunmuş o da her kimin bebeği ise.
valla canım benimki pek bir iştahlı maşallah, ne versem götürüyor.
geçen gün semizotu bile verdim havuçla karıştırıp bide yoğurt ve zeytinyağ da koydum içine büyük bir kase, bahsetmiştim okumuşsundur belki. baştan niyetim yarısını vermekti, yarısını da sonra veririm diye düşünmüştüm ama çok sevdi ve yarıda kesince ağlamaya başladı ben de kıyamadım hepsini verdim bitirdi maşallah, 2-3 saatte bir 150 cc mama muhallebi yoğurt ve meyve karışımı yiyiyor, aralarda da emziriyorum ama 500-600 gr ı geçemedi son 2 aydır. doktorumuz normal diyor. 200 gr alan hatta hiç kilo almayan bebekler bile var diyor, sizinki böyle uzun boylu minyon bir çocuk işte diyor. çok kilolu bebeklerinde ayrı problemleri oluyor, obezite tehlikesi, geç yürüme, aktivite eksikliği gibi yani bunları istemezsiniz herhalde diyor. adamcağız beni kilo konusunda ikna etmek için epey bir dil döküyor. ama artık pek takmıyorum napalım bizimkiler de böyle işte. sağlıklı olsunlar da varsın kilolu olmasınlar. ben ilk aylar kilo almasını çok istedim çünkü bir iki ay içimnde emeklemeye başlayacak, sonra da 1 yaş civarı yürüme çabaları olacak ve yürüyecek inşallah ve o dönemde bebekler az kilo alıyorlarmış hareketlendikleri için, bazıları kilo bile veriyormuş o yüzden ben de ilk aylar çok alsın ki o zaman zaten azalıcak kilo alımı diye düşünüyordum ama çocuğun bünyesi böyle işte çok almıyor. iştahı da yerinde maşallah :nazar:cokacimcoook

ay canım benim ya,
çok mahcup ettin beni valla,
mavişime bir nazar boncuğu yollamışsın
çok ama çok teşekkürler, benim puanım yetmiyorki ben de tuanaya bişey göndereyim.
neyse ilerde ben kızıma gerçek hediyeler göndericem inşallah.

ne varsa ilsu teyzesinde var, diloş teyzesinden hayır yok delikafadulden

bayağı sallamışisınız
canıma okumalar falan
kıyamam ben onlara
biliyorsunuz durumu
daha iyi olucam inş.
döncem ben size

kız diloş, niye benim başımın altından çıkıyormuş
benim başımı kaşıyacak vaktimmi var,
tabi canına okuyacaz biz senin sen bir doğur bak, bir taraftan bebiş bir taraftan da biz
imdaaaaat diye bağıracaksın :tomato:, bu günlerin acısı çıkacak,
sen gelinine bir ev alma, bir trabzonla geçiştir sonra da benim canıma okumayın de
cimri hatun seni :utangac:
bak ilsu teyzesi mavişe neler göndermiş,
valla kız bana yollayarak bitirdi puanlarını.
hadi senden de bekliyoruz böyle jestler :1shok:

ay maşallah o tosuna, sadece anne sütü alıyordu dimi paşam
aman nazar değmesin ona teyzesi, her yerde söylemeyin :nazar:
ilayda da ilk aylar 1200- 1000 civarı gidiyordu, ben de orda burda söyledim nazar değdi mavişime.
kardeşin çalışmıyordu dimi diloş,
biraz büyütsün paşayı da çalışacaksa da o zaman çalışsın.
zor gerçekten çalışan anne olmak ama herşey onlar ve onların geleceği için işte.
ilayda biraz büyüsün ben de tekrar başlıyacağım inşallah iş hayatına.
ama şu an bakacak kimse yok ve bakıcılara da hiç ama hiç güvenmiyorum.
o yüzden biraz daha büyüteyim mavişimi.

diloşum, gelişmeleri yaz bana, güzel haberlerini bekliyorum tatlım.
talimatlarıma da uy, anladın sen onu vereliniortak

çok saol canım ya sorma naısl hasta oldu bende anlamadım hiçbirşeyi yoktu dün birden öksürmeye başladı bende anlamadım ama kış geliyor doktor sık sık karşılaşacağız dedi bu durumla vallahi yerlerden kalkmıyuor ondan hasta oluyor hava hafif soğuk olsa bile evden çıkmıyorum banyo yaptırdığım gün kesinlikle çıkmam ama ne kadar sakınsamda hasta ,
mavi boncuğum da çok şükür atlatıyor demek ay çok şükür bu bebekler hasta olunca insan 3 kat daha hasta oluyoruz dün hiçbir şey yemedi bende yiyemedim ay çok zor bizikide hala öksürüyor ,
canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bizim hasta olmak gibi bir lüksümüz yok malum miniklerimiz var :gitme:
canım çok saol iyi dileklerin için allahım inş. sağlıkla sıhatle ve kızımın güzel günlerini görmeyi nasip eder yeni evde , biz bu c.tesi taşınmayı düşünüyorduk ama işler uzadı önümüzdeki hafta ortalarına doğru taşınacağız , bacım tek başına hergün bir yeri toparlıyorum fazla bişey kalmadı mutfak ve salon bende bittim iklim uyuyor hemen koşuyorum ne iş yapsam diye yoruldum yakında şarjım bitecek :delphin:

canım yüreteç ilayda için çok erken daha çok minik o hem kasları okadar güçlü deildir biizm doktor 7.ayı doldursun dedi öyle alın bide en fazla yarım sat içinde kalsıın dedi 2 saat ara ile ve en fazla 2 ay diyor ay bu adam herşeye karışıyor beni sinir ediyor yoksa ben alacaktım şimdiye kadar hasta olunca hemen alim dedim yasakkelime
yerim ben mavişimi bak sen emeklemeye çalışıyor demek maşallah kızıma o da iklim ablası gibi herşeyi acele bizimkide artık odadan çıkıyor antreye ordan mutfağa yani baya ilerledi eğer ilayda ayağını içine doğru çekip poposunu kaldırıyorsa şöyle en geç 2-3 haftaya emekler yüzkoyundan sırt üstüne biizm iklimde yaklaşık 5 . ayında döndü ilerlemeleri hep aynı

oh oh yesin ttalım benim biizm kızda yeni tatlara açık ama bu ara hiç keyfi yok pek yemiyor boğazları ağrıdığı için sadec mam ve süt veriyorum diğer öğünleri vermiyorum yemek istemiyor 1-2 gün daha vermeyeceğim sonra tekrar başlarım ,

canım ben daha buraladayım ama taşındıktan sonra net ne zaman bağlanır bilmem senin tel aldım diloştan bir değişiklik gelişme falan olursa ararım
canım seni ve mavişimi çok öpüyorum ,

evet canım ya alışmalıyız bu hastalıklara
doktorun doğru söylüyor, hele kışın daha da artıyor hastalıklar
ne kadar dikkat etsek de oluyor işte
böyle böyle bağışıklık sistemleri güçlenecek inşallah

maviş epey atlattı hastalığı ama hala burun akıntısı, burunda tıkanıklık oluyor
dün gece buhar makinesini çalıştırdıkda biraz rahat etti yavrum, güzel uyudu maşallah :nazar:.

ay canım taşınma işi zordur gerçekten, hele de yardım eden olmayınca bide bebek.
Allah yardımcın olsun canım, acele etme, yavaş yavaş. nasıl olsa artık kendi eviniz
iyi günlerde, mutluluk ve huzur içinde oturun inşallah.
bütün dert ve sıkıntılar yeni evle birlikte geride kalsın inşallah canım.

sorma canım, ilayda için erken tabi kaydirigubbakcemile2, neyse bu ara pek lafını etmiyor yürütecin.
doktora da sormadık zaten sorsak o da sizinki gibi der de
işte bizimkini bir heves tuttu :sm_confused:.

evet canım yatağın üzerinde dönme, bacaklarını karnına çekip sürünme haraketleri başladı
bir iki aya emekler diyorsun yani
bi de kışa denk gelecek, yerler soğuk, napıcaz bakalım. neyse 6 ayı doldursun da alırız belki bir yürüteç. 7 ay gibi de aktif kullanırız.
yoksa yerlerde zor yani. bir de ortalığın özellikle yerlerin hergün silinip temizlenmesi lazım da nasıl yaparım bilmem

canım taşındıktan sonra da hemen bağlat neti, sensiz olmaz bu sayfa :1hug:

o teyzesi sorma artık jet hızı ile sürünüyor yerine koyuyor 1 dk sonra yok hep yerlerde kucakta durunca yere bakıyor nereye saldırsam diye bide yeni bişey öğrenmiş bağıra bağıra GEL GELLLLLLLLLLLL GELLLLLLLLLLL diye bağırıyor babası öğretmiş akşam babası gelince özellikle konuşmaya çok hevesli malum anasına çekmiş ,
yürüteç alınca bende rahatlarım biraz ,
saol canım biraz biraz atlattık daha iyi giibi
canım artık mail atmam telde konuştuk zaten öyle işte
tuanacığımı çok öp aman dikkat et saılgın var dediğin gibi biz kaptık

ay ay ay kıyamam ben ona ya
ne tatlı şey maşallah :nazar:
demek gel gel diyor annesi
demek babasını özlüyor ve çağırıyor ay canım benim ya
e sizde gidin bacım ya gel deyince gidin de anlamını da anlasın yavrucak hihoyyyt
bizimki de baba dedirtmeye uğraşıyor :1shok:
daha çok erken tabi ama olsun o öğretecekmiş, önce baba diyecekmiş ilayda,
daha çok beklersin sen dedim, önce anne diyecek inşallah alkisalkisalkis
yeni videolar varsa gönder canım, ben de de var birkaç video da ben bilmiyorum nasıl yollandığını öğrenirsem yollarım hepinize

Back