Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ee heralde kızım yıkıcam ayaklarını lülülülülülü
sen yıkamıyormusun
yıka ki kıss da öğrensin şimdidden
ağaç yaşken eğilirlaelaelaelaelae

hehee o yıkasın benim ayaklarımı,
daha neler artık
evet yaşken eğilir onu da eğiticem ben bu konuda kaydirigubbakcemile

akıllara bak yaaaaa
tabi erkek kıtlığı var güzelim
yok ben karar değiştirdim
üçünü birden alıcam
nasıl olsa 4 e kadar yolu var bu işin
iklim su ,ilayda,tuanna tamamdır bu iş

hooop yasakkelime

sarkma benim kızçeme bakalım

hem onlar kardeş dedik ya, noluyo şimdi hayrola

valla ilsu da kuma vermez kızını, bu fikrinden dolayı iklmsu da iklim juniuru vermeiyecek sana
senin oğlan evde kaldı desene delikafadulden

oyyy siz koç burcuna kurban olun beee
ıyyyy balık mıııı
aman aman var benim başımda bi alık

heee alıkız işte nolcek
o alıklardan biri de benim
hassas, sanatçı ruhlu, güzelliklerden anlayan alıklarız biz
huysuz koçlardan değiliz işte

aman sakın toslama ha :mymeka:

yaprakcım bu msj resmen tokat gibi geldi var yaaaa
aman bitanem yaaa nasıl üzüldüm cnm benim çok çok geçmişler olsun yaaa senin üstüne de çok yüklendi yaaa eşinin olmaması seni böyle panikletiyor gülüm yaaaa ama sanırım artık eşin akşamları evde sizinle olucak valla bitanem ne diyeyim ki çok zor çocuk bakmak farkındayım anlattıklarınızdan zaten ben manyak panik olurum doruk bile azcık ağlasa ben çok kötü oluyorum annem çok kızıyor bu halime ki sizinki çok çok daha zor yani bende hep yalnış mı tuttum canı yanıyor mu ağrısı var mı falan bu hallediyim işte ağlayınca ki öyle ateşi o kadar yükselicek idrar yollarında enfeksiyon olucak gecenin bi yarısı acillerde idrar almaya çalışıcam bi sürü aşı da cabası yaa var yaaa ben bittim şimdiden söylüyorum size
değil trabzon tüm dünya feda olsun prenseslerime

ay canım benim kıyamam ben sana,
bebekler böyle hastalanıyor güzelim ya, endişe etmeden gerekeni yapmak lazım aslında da ben bir hassas alık olaraktan herşeyi çok dert ederim ve panik yaparım.
eşim çok rahat ama, bu bebekler böyle büyüyecek, bağışıklık siztemi böyle gelişecek diyor.
hiç hasta olmazsa o zaman kötüymüş. sanırım bizimki aşıdan oldu, bide hava değişimi malum. ne kadar dikkat etsen de oluyor işte.

canım doruk için korkma ya, o çok emin ellerde, tecrübeli bir ananesi var herşeyden önce. kadın 2 tane gül gibi evlat yetiştirmiş. ama idrara konusuna gelince o konuda da için rahat olsun bu iye (yani idrar yolu enfeksiyonu) sıklıkla kız bebişlerde görülüyor genital organlarının yapısı gereği, dışkı bulaşma olasılığı daha yüksek. erkek bebekler o konuda daha şanslı. ama gerekirse de onlardan idrar numunesi almak daha kolaymış yine genital organ yapısından dolayı.
yani için rahat olsun.

ay canım benim kıyamam ben sana,
bebekler böyle hastalanıyor güzelim ya, endişe etmeden gerekeni yapmak lazım aslında da ben bir hassas alık olaraktan herşeyi çok dert ederim ve panik yaparım.
eşim çok rahat ama, bu bebekler böyle büyüyecek, bağışıklık siztemi böyle gelişecek diyor.
hiç hasta olmazsa o zaman kötüymüş. sanırım bizimki aşıdan oldu, bide hava değişimi malum. ne kadar dikkat etsen de oluyor işte.

canım doruk için korkma ya, o çok emin ellerde, tecrübeli bir ananesi var herşeyden önce. kadın 2 tane gül gibi evlat yetiştirmiş. ama idrara konusuna gelince o konuda da için rahat olsun bu iye (yani idrar yolu enfeksiyonu) sıklıkla kız bebişlerde görülüyor genital organlarının yapısı gereği, dışkı bulaşma olasılığı daha yüksek. erkek bebekler o konuda daha şanslı. ama gerekirse de onlardan idrar numunesi almak daha kolaymış yine genital organ yapısından dolayı.
yani için rahat olsun.

ayy sende mi balık burcuydun yaprakım yaaa
yandık desene bi tane evde var 2 tane burda üstüne üstlük anam da balık burcu benim
vayy halime
size takılıyorum ama bakmayın koç olduğuma hiç koç moç değilim yani acayip tırsak bi tipim işte acayip paniğim bu konuda nasıl düzelicek bilmiyorum ama birinz kızım hastaydı şöyleydi böyleydi dediğinde inan içim parçalanıyor okuyamıyorum bile yemin ederim ki evet eşinin dediği doğru böyle büyüyecekler bağışıklı sistemleri böyle güçlenecek düşe kalka yürümeyi öğrenicekler ama gel de anlat bana hele yeni yürüyen çocuğa uzaktan bile bakınca düşecek gibiyse vayyy benim halime alttan popolarında bez var da o biras kurtarıyor en büyük korkum da yanık olayları ve boğulma aman aman neyse geçelim bunları yaaaaa
yok ben kardeşten vaz geçtim cnm benim maviş bi gelin isterim bu gelinim de gözleri bana benzesin hep esmer hep esmer olmaz ki çeşit olsun dimi lülülülülülü
bu arada sizler dünürlerim herşeyin en doğrusunu biliyorsunuz ama bi yazı buldum buna da bakın isterseniz
Hürriyet

günaydın canlarım nasılsınız oooooooooo dilek hanım sizde mi burdasınız :)))
diloş evin sıvası bitti bu eski hali canım alçı sıvacılar evde şimdi çalışıyolar kazasız sağlıkla bitiririz inş. canım darsıs olmayan herkese
kızlar daha gelen olmamıuş sayfaya nerdesiniz melekleriniz uyurmadı mı gece yoksaaa

ay canlarım nerdesiniz yawww topiği yanlız bırakmayın asıl beni yanlız bırakmayında topiği bahane ettim sanırım :kedi:

herkese mrb kızlar herkes umarım iyidir ,
ben 2 gündür çok rahatsızlandım bir ishal laneti başımda sormayın , acayip halsizim 2 gündür annemle ablamdaydım salgınmış sanıırm aman dikkat edin ,

herkese mrb kızlar herkes umarım iyidir ,
ben 2 gündür çok rahatsızlandım bir ishal laneti başımda sormayın , acayip halsizim 2 gündür annemle ablamdaydım salgınmış sanıırm aman dikkat edin ,

ay canım benim ya, çok geçmiş olsun. ben de merak ettim aslında bu kız gelirdi diyorum. demek hastaymışsın. çok geçmiş olsun canım ya,:teselli:
dr a falan gittin mi bilmiyorum ama ishale iyi gelecek birkaç doğal yöntem söyliyeyim sana.
mesela muz iyi gelir ama fazla yersen de kabızlık yapar.
sonra türkkahvesini toz şekilde bir tatlı kaşığına al, üzerine limon sık. o da iyi gelir. bir de gzozun içine aspirin atıp iç. bildiklerim bunlar. umarım iyileşirsin canım. aman dikkat et iklime geçmesin.

ilaydada rahatsız bugünlerde, o aşıdan sonra 2-3 gecedir ateşi oluyor. ateş düşürücü falan kullanıyoruz. çok huzursuz, geceleri de doğru dürüst uyumuyor, bizi de uyutmuyor, bana da bulaştı sanırım. benim de boğazım acıyor. ben de kronik faranjit var bide hemen boğazıma vuruyor. boğaz spreyim falan var ama süte geçer diye korkuyorum. gerçi eşim bişey olmaz sık diyor ama yine de korkuyorum. daha kötüleşirse sıkıcam artık veya gargara yapıcam.

ya ilsu da yok bugünlerde :sm_confused:,
nerelerde acaba, işe falan mı başladı ki,
ilsucum canım merakta bırakma bizleri, bebişten fırsat bulamıyorsun sanırım ama iyiyim diye yazıp çık yeter bize.

kız zeytin o evin tamamı mı sizin, yoksa 1 katı falan mı.
kız orda 2-3 aile rahat yaşar. yoksa sülalcemi taşınacaksınız.
kapının önündeki hatun da senmisin yoksa, çok flu çıkmış gerçi.

canım valla çok güzel, çok beğendim. inşallah en kısa zamanda biter de taşınırsınız. iyi günlerde oturursunuz inşallah.
senin kocanın neden nijeryalarda olduğu şimdi daha iyi anlaşılıyor, kızım bu eve para mı yetişir :uhm:

ayy sende mi balık burcuydun yaprakım yaaa
yandık desene bi tane evde var 2 tane burda üstüne üstlük anam da balık burcu benim
vayy halime
size takılıyorum ama bakmayın koç olduğuma hiç koç moç değilim yani acayip tırsak bi tipim işte acayip paniğim bu konuda nasıl düzelicek bilmiyorum ama birinz kızım hastaydı şöyleydi böyleydi dediğinde inan içim parçalanıyor okuyamıyorum bile yemin ederim ki evet eşinin dediği doğru böyle büyüyecekler bağışıklı sistemleri böyle güçlenecek düşe kalka yürümeyi öğrenicekler ama gel de anlat bana hele yeni yürüyen çocuğa uzaktan bile bakınca düşecek gibiyse vayyy benim halime alttan popolarında bez var da o biras kurtarıyor en büyük korkum da yanık olayları ve boğulma aman aman neyse geçelim bunları yaaaaa
yok ben kardeşten vaz geçtim cnm benim maviş bi gelin isterim bu gelinim de gözleri bana benzesin hep esmer hep esmer olmaz ki çeşit olsun dimi lülülülülülü
bu arada sizler dünürlerim herşeyin en doğrusunu biliyorsunuz ama bi yazı buldum buna da bakın isterseniz
Hürriyet

canım evet bizlerin de içi parçalanıyor bebişler hastalandığında ama sakin olup gerekli tedaviyi yapmak lazım yani en mantıklısı bu. aslında ama ben bir alık olaraktan çok hassaa davranıyorum ama eşim sağolsun hemen devreye giriyor.
bu arada o da bugün yeni işine başladı, çok memnun kaldığını söylüyor :nazar:
umarım hep böyle gider de azcık rahat ederiz.

diloşum verdiğin linki okudum canım, çok faydalı şeyler var, sağolasın.arkadaşlarını düşünüyorsun. darısı başına inşallah canım. sen de yaz bunları bir kenara lazım olacak yakında inşallah.

canım ben senin maili okudum en kısa zamanda cevap yazıcam. relax ol. kendine iyi bak.vereliniortak

evet canım yaprağım 2 katıda benim ayrı katlar dublex değil resimde girünenler annemle babam canım eşim nijeryada ancak para yetişiyo valla allah yardım eder inş. canlarım darısı sizlere olmayan herkesee
ishal salgın kızlar dikkat edin kendinize benim yazacaklarımı yazmış yaprak onun dedikleri iyi gelir dene canım ilsu nerdesin
diloşuuum günaydın canım
yaprağım nasılsın halını hatrını sormadan lafa girdim hemen :))

Back