Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim ya ne olur sıkma kendini bütün erkekler iş varsa yorgunlardır bu senin eşinin çok çalışmasından kaynaklanmmıyor aksi bile olsa yine çocuğu senin üstüne atacak bir bahanesi olur sende fazla umutlanma aman işi hafiflesin bana yardımcı olur diye yok öyle bişey bu bebekleri yaptık ve bir ömür tüm sorumlulukları bizde olacak şimdi minikler bakımı yarın yürüyecekler sonra okula gidecekler sonra aşık olacaklar ........mirmirmirmir sayarken bile yoruldum gerisini sen hesap et .
benim eşimde dün gece biraz nete takılim sen bak dedim tamam dedi 10 dk sonra bağırıyor gel al bu çocuk durmuyor yatır ddim yatıramadıda tekrar gittim ve ben ilgilendim yatırdım sadece bebk sanki ve eğlenceli iken bakıyor yani oynuyor oda en fazla 20 dk.geçen gec yemekten sonra mutfağı temizlim çamaşır suyu dolaplar falan sen bakar mısın dedim tamam dedi anacığım arkamı döndüm hadi nerde kaldın ben bilgs.gitcem dedi bak biraz daha dedim bir baktım kız bağrıyor bizimki sigara odasında yani hepsi aynı .

ya eşin gaz diyorsa öyledir ondan iyi bilecek deilimya delikafaduldendelikafadulden
canım gaz ilacını bence paradan deil de tamamen mesleki bir alışkanlıktan dolayı almıyor eşin ve bencede dediği çok mantıklı tabiiki doğal yolu varken çocuğa neden ilaç verilsin ki şuda var çok sıkışmadıkça sizi yormadığı sürece ilaç vermeyin yok doğal otlar falan diyorlar ama senin eşin pek güvenmiyor onlara bizim doktorumuzda çok sıkışmadıkça vermeyin dedi
çocuk kendi kendine oturtmalı sindirim sistemini dedi sen yinede aldır ablana kullan gerçi şunun şurasında 1 ayı kaldı gaz problemi çok aza iner

sonra bizim kız uyuyunca bende çayımı yapıyorum tv başına oturuyorum veye nete giriyorum sizden habre almak için dediğin en az ondan 1-2 saat sonra uyuyabiliyorum :sm_cool:yoksa aynne böyle bağırırım ayyyyyyyyyyyyy bir büyüseler

vallahi bacım günde 1 saat kesinlikle ayıramıyorum kendime sabah onla uyan sütünü ver geceden hazırladığımı ısıt sonra göhsünü sağ sonra altını al üstünü değiş elini yüzünü yıka kahvaltı hazırla yap henfendiyi tekrar doyur yatır en fazla 1 saat evi topla mutfağı tola uyansın sonra meyve püresini ver gönlü olsun diye oyun izle biraz baby tv izle öğlen yemeği ye topla sebze püresini yedir püreleri yedirmelere yarım saat de her biri için sonra tekrar göhsünü sağ süt ver hanım efendiyi yıka üstünü değiş saçını kurula sütünü içir çamaşırları makinaya at yoğurt saati yoğurdu yedir akşama yemek yap ve eşim geliyor yemekti masaydı bulaşıktı ütüydü mam hazırla yine oyala gönlü olursa uyut ve saat 22:30 oldu daha saçımı bile taramadığım ünler oluyor o saaten sonra biraz nete takıl ve iyi isem duş al yat saat 24:30 işte bir gün böyle tabii iklimcik hasta deilse bide evde olanüstü bir durum yoksa ya böyle seninde benmkinden farksız bir gün geçirmediğine eminim o yüzden bunalım p hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve eminim allahım sağlık verdikçe görüştüğümüz sürece birbirimize anlatacağımız şeyler zaman geçtikçe daha da zorlaşacak

ah canım sorma ya,
takmamaya çalışıyorum işte. zaten birde şu enfeksiyon meselesi çıkınca bir de bayram girince araya gündem değişti, o bardak yıkama muhabbeti unutuldu.

evet canım eşim yeni işe başlayınca da çok bişey farketmez ama en azından yorgunum muhabbeti yapamaz o kadar. ve bize daha çok zaman ayırır inşallah.
ev işleri çok yoruyor. kadını 2 haftada bir alıcam sanırım.

bir de dün bulaşık makinesi bozuldu ya, arife diye servis de gelmedi. ta bayramdan sonraya kaldı. birsürü bulaşığı elde yıkıyoruz eşimle dönüşümlü. yarın plastik tabakla yiyicez dedim ben 3 gün böyle bulaşık yıkayamam falan dedim bizimki :1shok:
banane, yapsan da görülmüyor, plastik tabakla yesin de kıymetimi anlasın delikafadulden

bacım sen epey otomatiğe bağlamışın iklimin bakımını maşallah baksana şu saatte şu, bu saatte bu. ben henüz tam birşey oturtamadım ya. biraz kafama göre takılıyorum. ama senin programı örnek almaya çalışacağım bakalım bizim cadıya sökecekmi böyle plan program kaydirigubbakcemile

valla bizim bundan sonra kendimize eskisi kadar zaman ayıracağımızı hiç sanmıyorum, hayatımız onlar artık. napalım Allah onlara sağlık sıhhat versin, güzel günler görsünler, uzun ömürlü olsunlar, mutlu olsunlar da biz de bakımsız oluverelim.:hulya:

yine kendikendime 1-2 sayfa doldurmuşum gerçekten herkesin dediği gibi ben çok geveze bir kadınım kızımda aynen bana çekmiş vırrrrrrrrrrrrrrrrrrr vırrrrrrrrrrrrrrrrrrr vırrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniiz öpüyorum birazdan dışarı çıkcaz biraz bayram şekri neyin alim kaç gündür dışarı çıkmadım hiç

canım hiç öyle düşünme. burada laf lafı açıyor. gevezelik falan değil. hem ne güzel tecrübelerini paylaşıyorsun bizlerle, boş konuşmuyorsun ki. hem arada gevezelik ve geyik mhb. de yapmak lazım. her zaman ciddi olmak olmaz dimi canım.:icecream:

ayyyy bi gün gelmedim
neler olmuş böyle yaaaaaa
yaprağım bitanemmmm
öyle zor okudum ki son yazdıklarını
içim parçalandı gözümün önünde canlandı yaşadıklarınız
gülüm mavişime prensesime de çok ama çok geçmişler olsun
kurban olsun ona teyzesi nasıl enfeksiyon kapmış yaaa yawrum
o yüzden kıvarnıyormuş demek ki kıyamam yaaa
meleklerimi çok seviyorum fotografların görünce deli gibi seviniyorum
bayramlarını görümce falan sizin yoruldum mesajlarınıza bi yandan üzülüyorum
bi yandan ne güzel yaaaaa diye iç geçiriyorum ama bu hastalık çok başka bi şey
inan ki çok kötü oldum yaprak çokkkkkk

diloşum sen sayfaya gelmeyince böyle oluyor işte ya, gel sen her zaman.
mavişin hastalandı canım ya senağlama,
çok mızırdak, çok huysuz oldu, bu akşam tel de de duydun ya.
ilaç kullanıyoruz bakalım. idrar kültürü de almışlar o da önümüzdeki hafta sonuçlanacakmış.
inşallah ciddi değildir çabuk iyileşir pamuğum ya.

canım sen de kendine dikkat et, rahatsızmışsın. aman üşütme. havalar serinledi.
çorabını, hırkanı giy :hulya:

doruk paşa ne yapıyor. tel de sormayı unutmuşum maviş durmayınca.
umarım iyidir.
aman dikkat edin havalar serinledi. benim gibi hasta etmeyin paşayı.

canım benim çok sağol ya,
çok zor bir geceydi gerçekten, saatlerce bekledik hastanede, ama sonuç alamadık. neyseki eve gelince yaptı, hastanede yakın olduğundan eşim hemen yetiştirdi. kötü bir durum evet ama iyiki farkettik ve ilaç başladık. bugün biraz daha iyi.

canım aşkolsun hiç öyle düşünürmüyüm, konuşacaksın tabi. valla tecrübeli olduğun için her kelimen benim için altın değerinde. senden çok şey öğreniyorum. iyiki varsın :1hug:

canım haklısın ya, gece rahat uyusun diye geç saatlerde yaptırıyordum banyosunu ama artık gündüz saati yaptırıyorum. o zaman yaz, hava sıcak diye üşüyeceğini düşünmüyordum ama artık havalar serin. gündüz yaptırırım. ayağından da çorapları çıkarmıyorum. kilotlu çoraplar aldım ona. onları giydiriyorum. evet dediğin gibi kirlilik haricinde üşütmekten de oluyor ama genelde idrar çıkışının olduğu bölgeye kaka bulaşırsa oluyormuş. ben temizliğine çok dikkat ediyorum ama bazen kaka yapıyor geç farkediyorum. o durumda da bulaşıyor sanırım. ama artık sürekli kontrol ediyorum. biraz ateşi de var bu ara. ateşini popodan ölçüyorum saat başı, o arada altını da kontrol etmiş oluyorum. ama iyileşince de devamlı kontrol edicem. çünkü bu enfeksiyon tekrarlama olasılığı çok yüksek bir hastalıkmış ve en çok da kız bebeklerde görülüyormuş. kız bebişlerde iye diye bir topik var. orayı epey okudum. senin bahsettğin sonda işlemi de yazıyordu. ama bize hiç öyle bişeyden bahsetmediler :uhm:.saatlerce poşete yapsın diye bekliyoruz. bir tane yapmış ama poşet kaymış. hadi sıfırdan tekrar. söyleselerdi kolay yolu var ama ücretli diye verirdik tabiki, devlet hastanesi ya belki de ondan. umursamazlar yani saatlerce beklemişsin. kendi dr una götürmedim, o özelde aslında, daha iyi ilgilenirdi. ama gecenin saat 2 si olmuş. en yakın hastaneye götürmek zorunda kaldık. bayramdan sonra kendi dr umuza gideriz inşallah.

canım ziyeret konusunda da haklısın, bugün eşim çalıştı zaten. akşam geldi. sadece annemlere gidebildik. yarında gece çalışıcak. gündüz birkaç yere gidicez. çok gezdirip iyice hasta edemem valla kimse kusura bakmasın yani. o 3-4 yer bile gözümde büyüyor. sık sık altını değiştiriyorum, mama hazırla, ısıt, yok gazını çıkar yani gittiğimiz yerler hep yaşlı kesim ve çok kalabalık oluyor o kalabalıkta nasıl yapıcam bilmiyorum :sm_confused:zor olucak ama inşallah atlatırım.

canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun neyseki daha iyi benim mavişim hep aklımdasın dün akşam diloş ile konuştuk senle konuşmuş ilayda daha iyi demişsin sevindim vallahi daha çok minik bende hamile iken geçirmişti enfeksiyon çok zordu ilaç kullandım da geçti
acayip acı veriyor bide onlar beze işiyor temas edincede ağrıyor ben iklimin genlde her çişinden sonra bezini kontrıol ediyorum herhangi bir renk değişikliği veya farklı bir kou varmı diye doktor demişti ablama hastalıklar ilk olarak idralda belli olur diye bende takıntılıyım ya günde en az 1 ker bakarım ay ben deliyim başka kim bakar demi?laelaelaelaelae

e bilim canım her bildiğimi senle ve burdaki herkes ile paylaşmak istiyorum internette veya okuduklarımız pratik kadar etkili olmuyor bide ablamın kızını büyütüm sayılır hep beraberdik o yüzden birazcık bilmişlik oluyor abartınca sen beni uyar olur mu ben çok gevezeyim dir.mafoldumbenmafoldumben

bende artık daha sıkı giydiriyorum hatta yazlıkları kaldırmayı düşünüyorum paketliyeyim taşıncaz ya fazla kalabalık etmesinler diyorum .bende banyoyu öğlen saatlerinde yaptırıyor ben artık hergün deil 2 -3 gün de bir banyo yaptırmaya karar verdim soğuk bacım üşütür diye korkuyorum
bak bende korktum şimdi bende çok dikkat ederim kaksına hemn alırım genelde kaka yaptığında önce siler sonra poposunu falan hep komple yıkarım ama ister istemez geceden yapmış oluyor bazen bulaşıyor

rica ederim canım. bizler böyle günler için varız. birbirimize hep destek olacağız inşallah kaydirigubbakcemile5

yolunacak birileri varsa gönder yolayım bacım, şu ara zaten gerginim hem stresimi atmış olurum delikafadulden

saol canım ben sana mailde yazarım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kişi var çokkkkkkkkkkkkkklülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ah canım sorma ya,
takmamaya çalışıyorum işte. zaten birde şu enfeksiyon meselesi çıkınca bir de bayram girince araya gündem değişti, o bardak yıkama muhabbeti unutuldu.

evet canım eşim yeni işe başlayınca da çok bişey farketmez ama en azından yorgunum muhabbeti yapamaz o kadar. ve bize daha çok zaman ayırır inşallah.
ev işleri çok yoruyor. kadını 2 haftada bir alıcam sanırım.

bir de dün bulaşık makinesi bozuldu ya, arife diye servis de gelmedi. ta bayramdan sonraya kaldı. birsürü bulaşığı elde yıkıyoruz eşimle dönüşümlü. yarın plastik tabakla yiyicez dedim ben 3 gün böyle bulaşık yıkayamam falan dedim bizimki :1shok:
banane, yapsan da görülmüyor, plastik tabakla yesin de kıymetimi anlasın delikafadulden

bacım sen epey otomatiğe bağlamışın iklimin bakımını maşallah baksana şu saatte şu, bu saatte bu. ben henüz tam birşey oturtamadım ya. biraz kafama göre takılıyorum. ama senin programı örnek almaya çalışacağım bakalım bizim cadıya sökecekmi böyle plan program kaydirigubbakcemile

valla bizim bundan sonra kendimize eskisi kadar zaman ayıracağımızı hiç sanmıyorum, hayatımız onlar artık. napalım Allah onlara sağlık sıhhat versin, güzel günler görsünler, uzun ömürlü olsunlar, mutlu olsunlar da biz de bakımsız oluverelim.:hulya:

iyi herşeyin iyi olmasına sevindim delikafadulden

sende takmıyorsan sorun yok vallahi bir kaç gündür emekliyor bizim yaramaz teyzesi sorma vallahi peşine koşmaktann yoruldum yerine koyuyorum arkamı dönüyorum halıların olmadığı yerlere yatıyor bide dili ile yalıyor olmadı emekleyip benim terliği ağzına alıyor olmadı yemek masasının altına giriyor veya nerde küçük bir delik var orda ay dahada zorlaşıyor sanki peşine koş yoruldum vallahi benimdeevi temzilemek için günde yarım saat vaktim oluyor ne yapabilirsen benimde temizliçi konusunda bir çözüm bulmma lazım baklaım ne yapacağım yeni eve taşınma işide var bugün dolaplardaki tüm işe yaramayanları elbise evrak tabak çanak vssssssssssssssssssss dört - beş kotu attım şimiden başlim yavaş yavaş gerçi eşim taşınma sırasında 1 hafta izin alacak beraber toparlarız da ben çok tez canlıyım şimideden başladım beni afakanlar basar yapmazsam . laelaelaelaelae

ay en nefret ettiğim ev işi bulaşık hiç sevmem çok vallahi zor neyseki eşinde dönüşümlü yardım ediyormuş ne istiyorsun adamcağızdan bezimki hayatta yapmaz kötükedihüso
plastik tabak iyi fikir bardak da al ay bide misafir gelirse mümkün olduğu kadar kimseyi yemeğe çağırma ay ne cin fikirli hatunum demi ?

canım otamatiğe gerçekten bağladım nerdeyse 1 ay oldu biz ek gıdaya geçeli artık da oturdu saatleri üç aşağı beş yukarı tutuyor bir düzene oturtmak hem beni daha az yoruyor
hem günlük işlerim daha yoluna giriyor gerçi ben haftanın 2-3 günü annem gidiyorum düzen o zaman bozuluyor ama evde olduğum zaman oyuyoruz sende alışırsın seninki daha minik 1 ay daha zamanın var

canım hiç öyle düşünme. burada laf lafı açıyor. gevezelik falan değil. hem ne güzel tecrübelerini paylaşıyorsun bizlerle, boş konuşmuyorsun ki. hem arada gevezelik ve geyik mhb. de yapmak lazım. her zaman ciddi olmak olmaz dimi canım.:icecream:

körler sağırlar durumu yok demi bacım vallahi ben burda yazı yazrak hem stres atırıyorum hem sizin yazdıklarınıızn okuyunca mutlu oluyor biri yazdığını görünce hemen otomatiğe bağlanıp cevap veriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

yaprakcım geçmiş olsun meleğine en kısa zamanda iyileşir inş.
ilsu iklimsu nasılsınız kızlar
hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun canlarım
diloşum sen nasılsın kuşum bayramın güzel geçmiştir inş. canım

mrb güzeller
nasılsınız
yaprakım mavişim nasıl oldu
diloşum nasılsın fıstık
ilsum ne yaptı acaba iyileşti mi
sinem kuş nasılsın başladın mı işe
bayramınız nasıl geçti güzeller
bu arada en çok sevdiğim ev işi bulaşıktır
garip evet ama acayip severim
ama şartlar uygun olucak
biras takıntılıyım

canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun neyseki daha iyi benim mavişim hep aklımdasın dün akşam diloş ile konuştuk senle konuşmuş ilayda daha iyi demişsin sevindim vallahi daha çok minik bende hamile iken geçirmişti enfeksiyon çok zordu ilaç kullandım da geçti
acayip acı veriyor bide onlar beze işiyor temas edincede ağrıyor ben iklimin genlde her çişinden sonra bezini kontrıol ediyorum herhangi bir renk değişikliği veya farklı bir kou varmı diye doktor demişti ablama hastalıklar ilk olarak idralda belli olur diye bende takıntılıyım ya günde en az 1 ker bakarım ay ben deliyim başka kim bakar demi?laelaelaelaelae

e bilim canım her bildiğimi senle ve burdaki herkes ile paylaşmak istiyorum internette veya okuduklarımız pratik kadar etkili olmuyor bide ablamın kızını büyütüm sayılır hep beraberdik o yüzden birazcık bilmişlik oluyor abartınca sen beni uyar olur mu ben çok gevezeyim dir.mafoldumbenmafoldumben

bende artık daha sıkı giydiriyorum hatta yazlıkları kaldırmayı düşünüyorum paketliyeyim taşıncaz ya fazla kalabalık etmesinler diyorum .bende banyoyu öğlen saatlerinde yaptırıyor ben artık hergün deil 2 -3 gün de bir banyo yaptırmaya karar verdim soğuk bacım üşütür diye korkuyorum
bak bende korktum şimdi bende çok dikkat ederim kaksına hemn alırım genelde kaka yaptığında önce siler sonra poposunu falan hep komple yıkarım ama ister istemez geceden yapmış oluyor bazen bulaşıyor

sağol canım benim,
maviş biraz daha iyi ama rahatsızlığın verdiği huzursuzluk ve huysuzluğu var.
ben de devamlı başındayım. o yüzden birkaç gündür giremedim siteye.
gece de eskiye göre daha fazla uyanıyor. sık sık altını değiştiriyorum, ateşini falan ölçüyorum. yorgunum yani. eşim bayramın 1. 2. günü ve bugün bütüngün ve gece çalışıyor. bayramda da çok az yere gittik. dün de bize gelenler oldu falan.
ama şu bulaşık makinesi işi beni harab etti resmen. günün 2 saatten daha fazla zamanını bulaşık yıkamaya ayırdım, arife gününden beri servis bekliyoruz ama henüz gelen giden yok. eşim bugün yine aramış bizde kaydınız yok diyorlarmış ölürmüsün öldürürmüsün. o yüzden bu günde gelmediler. inşallah yarın geleceklermiş. kahvaltıyı falan plastik tabaklarla idare ettim ama akşam yemeği plastik tabakla olmuyor tabi. bir de misafir gelince çay kahve pasta muhabbeti olunca yığılıdı da yığıldı bulaşık. kafayı yememek işten değil.
çok yorgunum ya. şöyle eşim birgün izin verse de dinlensem.

hava serinledi, evler de yavaş yavaş soğudu, kombiyi yakayım dedim dün ilayda üşümesin hasta zaten diye. a bide ne göreyim kombide çalışmıyor:1shok:
bayramın 1. günü bakıma gelmişti servis,salak çocuk vanalardan birini kapalı unutmuş. hadi bidaha servis geldi. yani kötü bir bayram geçirdim ve çok yoruldum kafamçokkarıştı.

banyo konusunda da çok haklısın canım. ben de artık 2-3 günde bir yaptırıyorum. yoksa dediğin gibi üşütürler. altını da sık sık kontrol ediyorum. işte insan bazı şeyleri yaşayarak öğreniyor. senin gibi tecrübeli annelerin fikirlerine de çok ihtiyaç duyuluyor. Allah bebeklerimizi korusun, daha beterinden saklasın. napalım ilaçla tedavi etmeye çalışıyoruz işte. bundan sonra daha dikkat etmek lazım.

iyi herşeyin iyi olmasına sevindim delikafadulden

sende takmıyorsan sorun yok vallahi bir kaç gündür emekliyor bizim yaramaz teyzesi sorma vallahi peşine koşmaktann yoruldum yerine koyuyorum arkamı dönüyorum halıların olmadığı yerlere yatıyor bide dili ile yalıyor olmadı emekleyip benim terliği ağzına alıyor olmadı yemek masasının altına giriyor veya nerde küçük bir delik var orda ay dahada zorlaşıyor sanki peşine koş yoruldum vallahi benimdeevi temzilemek için günde yarım saat vaktim oluyor ne yapabilirsen benimde temizliçi konusunda bir çözüm bulmma lazım baklaım ne yapacağım yeni eve taşınma işide var bugün dolaplardaki tüm işe yaramayanları elbise evrak tabak çanak vssssssssssssssssssss dört - beş kotu attım şimiden başlim yavaş yavaş gerçi eşim taşınma sırasında 1 hafta izin alacak beraber toparlarız da ben çok tez canlıyım şimideden başladım beni afakanlar basar yapmazsam . laelaelaelaelae

ay en nefret ettiğim ev işi bulaşık hiç sevmem çok vallahi zor neyseki eşinde dönüşümlü yardım ediyormuş ne istiyorsun adamcağızdan bezimki hayatta yapmaz kötükedihüso
plastik tabak iyi fikir bardak da al ay bide misafir gelirse mümkün olduğu kadar kimseyi yemeğe çağırma ay ne cin fikirli hatunum demi ?

canım otamatiğe gerçekten bağladım nerdeyse 1 ay oldu biz ek gıdaya geçeli artık da oturdu saatleri üç aşağı beş yukarı tutuyor bir düzene oturtmak hem beni daha az yoruyor
hem günlük işlerim daha yoluna giriyor gerçi ben haftanın 2-3 günü annem gidiyorum düzen o zaman bozuluyor ama evde olduğum zaman oyuyoruz sende alışırsın seninki daha minik 1 ay daha zamanın var

ay canım çok güzel ya, demek minik yaramaz emeklemeye başladı. darısı başımıza.
evet zor bir dönem olduğunu söylüyorlar. özellikle herşeyi ağızlarına götürmeleri ve sürekli peşlerinden koşturmak zorunda olduğumuz içşn zor olucak ama napalım, hamam giren terler. madem doğurduk bu bebişleri zorluklara da katlanıcaz elbette.

düzenini oturtmuşsun neyse ki, bir de ben oturtabilsem çok güzel olacak ama uğraşıyorum işte. bu ara uyku düzenimiz hastalık nedeniyle bozuldu. inşallah düzelicak.

sen de şu taşınma işini bir halletsen kış gelmeden çok iyi olacak. inşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir ev bulup taşınırsın.

körler sağırlar durumu yok demi bacım vallahi ben burda yazı yazrak hem stres atırıyorum hem sizin yazdıklarınıızn okuyunca mutlu oluyor biri yazdığını görünce hemen otomatiğe bağlanıp cevap veriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile

yok canım ya, öyle düşünme. burada birbirimizle güzel bir diyalog kurduk. çok içten ve samimi. inşallah uzun yıllar devam eder. :1hug:

yaprakcım geçmiş olsun meleğine en kısa zamanda iyileşir inş.
ilsu iklimsu nasılsınız kızlar
hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun canlarım
diloşum sen nasılsın kuşum bayramın güzel geçmiştir inş. canım

sağol canım, inşallah iyileşir ve birdaha kapmaz bu hastalığı.
zor gerçekten bebiş büyütmek ama yine de darısı başına inşallah.

mrb güzeller
nasılsınız
yaprakım mavişim nasıl oldu
diloşum nasılsın fıstık
ilsum ne yaptı acaba iyileşti mi
sinem kuş nasılsın başladın mı işe
bayramınız nasıl geçti güzeller
bu arada en çok sevdiğim ev işi bulaşıktır
garip evet ama acayip severim
ama şartlar uygun olucak
biras takıntılıyım

sağol canım, mavişin şu an 2-3 gün öncesine göre daha iyi tabi ama tam olara da geçmedi. ilaç kullanıyoruz işte antibiyotik. bitince tekrar tahlil yapılacak. o zaman geçip geçmediği anlaşılacak. inşallah geçmiştir.

diloş hanım bu arada hemen otobüse atla gel de şu benim bulaşıklara bir el atıver, madem seviyormuşsun seve seve yıkarsın o zaman :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim canlarım
dırım tebrikler canım
diloşuuum nasılsın kuşum msnye giremez oldum işyerinden canım yazamıyorum eliften haberin var mı ne yapıyooo
yaprak ilsu iklimsu nasılsınız topiğimizin güzel anneleri melekleriniz nasıl öpün yerime kendinize iyi bakın görüşürüz canlarım

herkese günaydın,
akşamdan beri zeytin hariç pek gelen giden olmamış.
kızlar halen tatil rehavetindemisiniz?

zeytin ne haber tatlım, nasıl geçti bayram? eşin bayramda da gelmedi herhalde. umarım gelir de çalışmalara kaldığınız yerden devam edersiniz.

ilsu döndünmü canım, nasıl oldun? umarım iyileşmişsindir. bebiş de sen de iyisinizdir inşallah. kendinize iyi bakın.

diloş canım, başladın mı işe. doruk paşa ile ilk bayramınız nasıl geçti?
halen yapışık ikizler gibimisiniz, paylaşamıyormusunuz paşayı. büyüyordur ve iyidir inşallah.

iklimsu sen de uğramamışsın canım. iklim hanım nasıl. umarım herşey yolundadır, ev aramaya başladınız mı? umarım gönlünüze göre bulursunuz.

mrb yaprakcığım yok kocam gelmedi bayramda evdeydik biryere gitmedik canım 3. günü ishal oldum acilde serum yedim hala mide bulantım ve karın ağrım devam ediyo sulardan galibaaa
senin rahatın iyi inş. iloş nasıl

Back