- Konu Sahibi defne/oxgxuz
- #9.201
canım benim ya ne olur sıkma kendini bütün erkekler iş varsa yorgunlardır bu senin eşinin çok çalışmasından kaynaklanmmıyor aksi bile olsa yine çocuğu senin üstüne atacak bir bahanesi olur sende fazla umutlanma aman işi hafiflesin bana yardımcı olur diye yok öyle bişey bu bebekleri yaptık ve bir ömür tüm sorumlulukları bizde olacak şimdi minikler bakımı yarın yürüyecekler sonra okula gidecekler sonra aşık olacaklar ........mirmirmirmir sayarken bile yoruldum gerisini sen hesap et .
benim eşimde dün gece biraz nete takılim sen bak dedim tamam dedi 10 dk sonra bağırıyor gel al bu çocuk durmuyor yatır ddim yatıramadıda tekrar gittim ve ben ilgilendim yatırdım sadece bebk sanki ve eğlenceli iken bakıyor yani oynuyor oda en fazla 20 dk.geçen gec yemekten sonra mutfağı temizlim çamaşır suyu dolaplar falan sen bakar mısın dedim tamam dedi anacığım arkamı döndüm hadi nerde kaldın ben bilgs.gitcem dedi bak biraz daha dedim bir baktım kız bağrıyor bizimki sigara odasında yani hepsi aynı .
ya eşin gaz diyorsa öyledir ondan iyi bilecek deilimya delikafaduldendelikafadulden
canım gaz ilacını bence paradan deil de tamamen mesleki bir alışkanlıktan dolayı almıyor eşin ve bencede dediği çok mantıklı tabiiki doğal yolu varken çocuğa neden ilaç verilsin ki şuda var çok sıkışmadıkça sizi yormadığı sürece ilaç vermeyin yok doğal otlar falan diyorlar ama senin eşin pek güvenmiyor onlara bizim doktorumuzda çok sıkışmadıkça vermeyin dedi
çocuk kendi kendine oturtmalı sindirim sistemini dedi sen yinede aldır ablana kullan gerçi şunun şurasında 1 ayı kaldı gaz problemi çok aza iner
sonra bizim kız uyuyunca bende çayımı yapıyorum tv başına oturuyorum veye nete giriyorum sizden habre almak için dediğin en az ondan 1-2 saat sonra uyuyabiliyorum :sm_cool:yoksa aynne böyle bağırırım ayyyyyyyyyyyyy bir büyüseler
vallahi bacım günde 1 saat kesinlikle ayıramıyorum kendime sabah onla uyan sütünü ver geceden hazırladığımı ısıt sonra göhsünü sağ sonra altını al üstünü değiş elini yüzünü yıka kahvaltı hazırla yap henfendiyi tekrar doyur yatır en fazla 1 saat evi topla mutfağı tola uyansın sonra meyve püresini ver gönlü olsun diye oyun izle biraz baby tv izle öğlen yemeği ye topla sebze püresini yedir püreleri yedirmelere yarım saat de her biri için sonra tekrar göhsünü sağ süt ver hanım efendiyi yıka üstünü değiş saçını kurula sütünü içir çamaşırları makinaya at yoğurt saati yoğurdu yedir akşama yemek yap ve eşim geliyor yemekti masaydı bulaşıktı ütüydü mam hazırla yine oyala gönlü olursa uyut ve saat 22:30 oldu daha saçımı bile taramadığım ünler oluyor o saaten sonra biraz nete takıl ve iyi isem duş al yat saat 24:30 işte bir gün böyle tabii iklimcik hasta deilse bide evde olanüstü bir durum yoksa ya böyle seninde benmkinden farksız bir gün geçirmediğine eminim o yüzden bunalım p hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve eminim allahım sağlık verdikçe görüştüğümüz sürece birbirimize anlatacağımız şeyler zaman geçtikçe daha da zorlaşacak
ah canım sorma ya,
takmamaya çalışıyorum işte. zaten birde şu enfeksiyon meselesi çıkınca bir de bayram girince araya gündem değişti, o bardak yıkama muhabbeti unutuldu.
evet canım eşim yeni işe başlayınca da çok bişey farketmez ama en azından yorgunum muhabbeti yapamaz o kadar. ve bize daha çok zaman ayırır inşallah.
ev işleri çok yoruyor. kadını 2 haftada bir alıcam sanırım.
bir de dün bulaşık makinesi bozuldu ya, arife diye servis de gelmedi. ta bayramdan sonraya kaldı. birsürü bulaşığı elde yıkıyoruz eşimle dönüşümlü. yarın plastik tabakla yiyicez dedim ben 3 gün böyle bulaşık yıkayamam falan dedim bizimki :1shok:
banane, yapsan da görülmüyor, plastik tabakla yesin de kıymetimi anlasın delikafadulden
bacım sen epey otomatiğe bağlamışın iklimin bakımını maşallah baksana şu saatte şu, bu saatte bu. ben henüz tam birşey oturtamadım ya. biraz kafama göre takılıyorum. ama senin programı örnek almaya çalışacağım bakalım bizim cadıya sökecekmi böyle plan program kaydirigubbakcemile
valla bizim bundan sonra kendimize eskisi kadar zaman ayıracağımızı hiç sanmıyorum, hayatımız onlar artık. napalım Allah onlara sağlık sıhhat versin, güzel günler görsünler, uzun ömürlü olsunlar, mutlu olsunlar da biz de bakımsız oluverelim.:hulya: