Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb yaprakcığım yok kocam gelmedi bayramda evdeydik biryere gitmedik canım 3. günü ishal oldum acilde serum yedim hala mide bulantım ve karın ağrım devam ediyo sulardan galibaaa
senin rahatın iyi inş. iloş nasıl

canım çok geçmiş olsun :teselli:,
senin de bayramın benimki gibi kötü geçmiş.
umarım şimdi daha iyisindir.
dediğin gibi ya sulardan ya da yediğin bişey de dokunmuş olabilir.
ama dikkat et. hazır şişe suyu iç. sizin oralarda damacana dağıtım şirketi varmı bilmiyorum ama varsa oradan al mutlaka. şebeke suları çok kirli canım, içme sakın. ya da kaynatıp soğutup iç.

iloş iyi fena değil. az önce mamasını yedi, şimdi uyuyor.
ilaca devam. cmtsi doktor kontrolümüz var.
belki tahlili tekrar yaptırırız enfeksiyon durumuna, geçip geçmediğine bakılır.

onun dışında bulaşık makinamız halen yapılmadı. tekrar aradım servisi, biraz duygu sömürüsü yaptım, küçük bebeğim var durmuyor, elde yıkamam çok zaman alıyor dedim. gerçekten de doğru. bugün veya en geç yarın sabaha göndericez dediler. sinir oldum kötükedihüso. birdaha arçelik marka birşey almıycam. mal satarken binbir takla atıyorlar, servise gelince çok yoğunlar, yetiştiremiyorlar. o zaman fazladan eleman alın yani. bu kadar bekletmeye hakkınız varmı :mymeka:

ayyy canım bebekle zor tabi allah kolaylık versin en kısa zamanda gelirler inş. malları bozuk çıkıyo ondan yetişemezler tabiiiiii
diloşum nasılsın kuşum

ayyy yıkarım tabi yaprakcım aşkolsun ne demek lafı bile olmaz
güzelim yaaaa nasıl gerginsin sen böyle
inş. mavişim çok çok daha iyi olucak annesi
yarın tamirci de gelicek
bak eşinin çalışma saatleri de düzelicek yakında herşey güzel olucak be fıstıkım
aa sıkma güzel canını güzel arkadaşım benim

sinemcim iyiyim bitanem benim sen nasılsın
çok çok geçmiş olsun sende bayramı hastanelerde geçirmişsin
aman yaaa
ishal de kötüdür
canım benim dikkat et kendine
benim de bugun karnım ağrıyor biras
sanırım yine kabız oluyorum

dileğim cnm benim gelmemişsin
ohhh canıma değsin iklim canına okuyor demek senin
ohhhh aferim gelinimeee
fıstık taşınıcam diyorsun
ev buldunuz mu tatlışkom

sende dikkat et canım sabahları aç karnına kuru kaysı ye 3-4 tane iyi gelir bağırsaklarını çalıştırır canım iyiyim şimdi ama mide bulantısı var daha haplardanda olabilir

bu arada kıslar ilsuyla konuştum bugun iyidi sesi çok iyi geliyordu
kendi atlatmış gribi birascık tuannaya geçmiş tabi
o da kolay atlatıyormuş kibar kibar küçük küçük hapşırıyormuş sadece prenses
yarın geliyormış haberiniz olsunnnnnnnnn

ayyy en sevmediğim şey de mide bulantısıdır her yerim ağırsın midem bulanmasın derim hep
ne diyim ki fıstık dikkat et gecicek inş. işte

yaprakım pardon fıstık doruğu sormuşsun
çok iyi maşallah teyzesi
18 günde 1 kilo almış boyu 3 cm uzamış dr çok çok iyi demiş
süte devam işte böyle kilo alımı çok iyi demiş
zaten biz farkediyorduk çok farklı ilk doğduğu günden beri
erkekim 24 günlük oldu teyzesi
anası söz verdi kanguruya koyup parka götürücem yakışıklı mı
havanın güneşli olduğu bi gün
evlerinin orda güzel bi park var oraya gitcez inş. oğlumla
çok tatlı teyzeleri yaaa
öyle anlamlı bakıyor ve arada öyle bi gülüyor ki
en son dün sabah beraberdik deli gibi özledim
bu akşam yine gidicem
saat de geçmiyor ki bana

herkese mrb kızlar ben sayfanın müdavimi yine burdayım saat 23:35 ve ben iklimi yatırdım aşkı memnuyu izledim şimdide sevgili arkadaşlarıma bir bakim dedim ne var ne yok herkes iyi mi diye çok şükür herkes iyi sayılır,
minik prensesim ilaydam daha iyiymiş çok sevindim hep aklımda , yaprakçığım zaten bişey oldu mu hep üst üste gelir sen sakin ol dileğin dediği gibi herşey düzelecek ve çok güzel olacak yeterki sen iyi ol çok sevdiğim bir laf vardır sen hapşırırsan evdeki herkes grip ol güzel aniş seni

dileğim canım doruk paşaya maşallah 1 kilo offffffffffffff offfffffffffffffffff tam paşa vallahi 18 günde bacım ne yediriyonuz bizim kız ilk 1 ayda anca almıştı o kiloyu, tabii anneannesi tüm gün nöbette teyzesi gün aşırı bol bol dayatıyorsunuzdur zavallı nihale memeyi :ecrin_bebek:doruğumda toraman olnuş 41 kere maşallah yeni resimlerini gönder arada merak ediyoruz ..

ılsu canım demek tuanacıok hasta olmuş kıyamam ben ona, kibar kibar öksürüyormuş oy teyzesi yesin onun minik ağzını canım öksürüğü uzun sürerse pepedus diye bir şurup var ben onu verdim geçen öksürüyordu iklim tabii doktoruna sor yinede sende kullanabilirsin hiçbir zararı yok benim gribimde iklime geçmişti ikimiz kullandık yani

zeytin canım çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bayram günü hastanede hiç çekilmez zaten.........

gellelim bize biz bugün minik iklim suyu doktora götürdük teyzeleri zature ve rota virüs aşısını oldu kızım çok ağladı artık anlıyor dedi doktoru masaya yatar yatmaz bir bağırma sormayın doktora baka baka ağlıyor kilomuz 7.700 gr boyumuzda 69 cm olmuş doktorumuz gelişimimiz çok iyi dedi boyu ve kilosu yaşıtlarından ilerdeymiş çok şükür , bide kahvaltıya geçelim artık dedi bakalım haftaya p.tesi minik minik başlayacağım doktora diyorum sütüm var kahvaltıya geçmeyeyim dedim yok dedi başla sen dedi iklimle savaşımıza bakın ek gıda yedirmek çok zor üstü başı benim üstüm başım halılar hep batıyor önlükte bağlatmıyor bir öğün daha 1 elbise demek değiştirmek bişey deil kıyafet giydirmek eziyet oldu artık durmuyor yerinde değiştirene kadar anam ağlıyor ayyyyyyyyyy gittikçe zorlaşıyor herşey emeklemesi içinde daha erken dedi bizimki emeklemede rekora koşuyor salonun kapısından mutfağa doğru bide meraklı sormayın yine başınızı şişirdim ben kaçıyorum yarına arkadaşım gelecek yatim bari dinlenim iklim hn birazdan kalkar yine
hepinizi çok öpüyorum tabii yiğenlerimi daha çokkkkkkkkkkkkkkkkk

img00434200909201139.jpg

kızlar buda minik iklimsucuğun bayramlıkları

Merhaba arkadaslar,

uzun zamandir giremedim , is yogunlugu ve stres..

umarim hepiniz iyisinizdir, sevgili annelerimize kolayliklar , sevgili anne adaylarimiza da en kisa zamanda hayirlisi ile bebislerine kavusmalarini dilerim.

Hepiniz sevgi ve saglikla kalin..

günaydın kızlar nasılsınız diloşum maşallah doruğa canım
iklimsu ilsu yaprak sizler nasılsınız ben biraz daha iyiyim yarın tatil ya dinlenirim 2 gün pzt. bişeyim kalmaz inş. canlarım
elifff geldin mi canım seni merak ediyorum msnden giremiyorum artık nete mail attıysanız bakamadım evdede kardeşimden sıra gelmiyooo
2 gün önce kocamla nette görüştüm özlemişim yaaaaaa

herkese günaydın, öğlen oldu gerçi ama benim için sabah sayılır.

ilayda gece çok sık uyandı ve beni de doğru dürüst uyutmadı.
gereken herşeyi yapmama rağmen saat başı uyandu nerdeyse. belki gündüz epey uyuduğu ve uykusunu aldığı içindir.
ay ben de size hep şikayetlerle geliyorum, kızmayın sakın ama kime anlatayım derdimi?

neyseki dün öğleden sonra geldi servis, zaten beni de bulaşık yıkarken buldu adamı önce bir payladım. kaç günden beri bekliyoruz, küçük bebeğim var,elde yıkamak zor oluyor niye gelmiyorsunuz, elemanınız mı eksik falan dedim.
adam şöyle bir baktı önce :1shok:, noluyor demiştir.
sonra arife günü aradığımızda salak sekreter kayıt yapmamış eşimin bayram sonrası aradığı kayda alınmış. yani ciddiyetsizler sinir oldum. neyseki arıza çok önemli değilmiş. suyun tahliyesiyle ilgili bir sorun varmış ve 15 dak. da falan halledip gitti. çok şükür akşam makineye koydum bulaşıkları ve oturdum aşkı memnuyu izledim. ondan öncede markete alışverişe gittik.
gece uykusuz kaldım tabi ilayda uyanıp durdukça, sabah da 10 u geçiyordu kalktığımda. sevgili kocam kahvaltı hazırladı sağolsun opuyorumnanaktan
o hazırlarken ben de ilaydayı besledim, sonra kahvaltı ettim. sonra da ilaydanın bütün biberonlarını yıkayıp kaynattım.
eşimin işleri varmış dışarı çıkıcak birazdan. sonra gelicek ilaydayı yıkayacağız. yarın dr kontrolümüz var. umarım ben de iklimsu arkadaşım gibi güzel haberlerle gelirim.

ayyy yıkarım tabi yaprakcım aşkolsun ne demek lafı bile olmaz
güzelim yaaaa nasıl gerginsin sen böyle
inş. mavişim çok çok daha iyi olucak annesi
yarın tamirci de gelicek
bak eşinin çalışma saatleri de düzelicek yakında herşey güzel olucak be fıstıkım
aa sıkma güzel canını güzel arkadaşım benim

diloşum evet canım sorma ya çok gerildim bu ara.
eşimin süreli çalışması, ilaydanın rahatsızlığı, huzursuz ve mızmız oluşu,
makinaların bozulması, dolayısıyla herşeyin bana bakması,
kendime hiç zaman ayıramamam, buna rağmen yaranamamam beni çok gerdi arkadaşım :olmaz:.
ama geçicek inşallah. sabrediyorum. gerçi geçen gün iklimsu eşin yeni işe de başlasa çok şey bekleme bu erkeklerden dedi. doğru söylüyor. ama şu dönemdeki kadar bunaltıcı olmaz. biraz daha iyi olur diye ümit ediyorum. inşallah öyle olur.

bu arada kıslar ilsuyla konuştum bugun iyidi sesi çok iyi geliyordu
kendi atlatmış gribi birascık tuannaya geçmiş tabi
o da kolay atlatıyormuş kibar kibar küçük küçük hapşırıyormuş sadece prenses
yarın geliyormış haberiniz olsunnnnnnnnn

çok sevindim ya, ilsucum ve miniği iyiymiş.
kibar kibar öksürüyormuş demek, oy kıyamam ben ona :emir_bebek:
inşallah kısa zamanda öksürük de tamamen geçer. bu ara havalar çok değişken. dikkatli olmak lazım.

yaprakım pardon fıstık doruğu sormuşsun
çok iyi maşallah teyzesi
18 günde 1 kilo almış boyu 3 cm uzamış dr çok çok iyi demiş
süte devam işte böyle kilo alımı çok iyi demiş
zaten biz farkediyorduk çok farklı ilk doğduğu günden beri
erkekim 24 günlük oldu teyzesi
anası söz verdi kanguruya koyup parka götürücem yakışıklı mı
havanın güneşli olduğu bi gün
evlerinin orda güzel bi park var oraya gitcez inş. oğlumla
çok tatlı teyzeleri yaaa
öyle anlamlı bakıyor ve arada öyle bi gülüyor ki
en son dün sabah beraberdik deli gibi özledim
bu akşam yine gidicem
saat de geçmiyor ki bana

oyyy maşallah paşama, tosunuma.
teyzesi hızla büyüyor desene :nazar:
inşallah hep böyle gider, annesini hiç üzmez.

tak kanguruya gezdir, çok güzel oluyor. onun da hoşuna gidecektir. sever bebişler gezmeyi kaydirigubbakcemile4

büyüdükçe daha da anlamlı hale gelecek hareketleri. algıları genişleyecek. sana daha çok tepki verecek. o zaman hiç kopamayacaksın. inşallah yakın zamanda bir kardeş(kuzen) gelir paşaya da birlikte büyürler.:Saruboceq:

Back