- Konu Sahibi defne/oxgxuz
- #9.241
herkese mrb kızlar ben sayfanın müdavimi yine burdayım saat 23:35 ve ben iklimi yatırdım aşkı memnuyu izledim şimdide sevgili arkadaşlarıma bir bakim dedim ne var ne yok herkes iyi mi diye çok şükür herkes iyi sayılır,
minik prensesim ilaydam daha iyiymiş çok sevindim hep aklımda , yaprakçığım zaten bişey oldu mu hep üst üste gelir sen sakin ol dileğin dediği gibi herşey düzelecek ve çok güzel olacak yeterki sen iyi ol çok sevdiğim bir laf vardır sen hapşırırsan evdeki herkes grip ol güzel aniş seni
dileğim canım doruk paşaya maşallah 1 kilo offffffffffffff offfffffffffffffffff tam paşa vallahi 18 günde bacım ne yediriyonuz bizim kız ilk 1 ayda anca almıştı o kiloyu, tabii anneannesi tüm gün nöbette teyzesi gün aşırı bol bol dayatıyorsunuzdur zavallı nihale memeyi :ecrin_bebek:doruğumda toraman olnuş 41 kere maşallah yeni resimlerini gönder arada merak ediyoruz ..
İlsu canım demek tuanacıok hasta olmuş kıyamam ben ona, kibar kibar öksürüyormuş oy teyzesi yesin onun minik ağzını canım öksürüğü uzun sürerse pepedus diye bir şurup var ben onu verdim geçen öksürüyordu iklim tabii doktoruna sor yinede sende kullanabilirsin hiçbir zararı yok benim gribimde iklime geçmişti ikimiz kullandık yani
zeytin canım çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bayram günü hastanede hiç çekilmez zaten.........
gellelim bize biz bugün minik iklim suyu doktora götürdük teyzeleri zature ve rota virüs aşısını oldu kızım çok ağladı artık anlıyor dedi doktoru masaya yatar yatmaz bir bağırma sormayın doktora baka baka ağlıyor kilomuz 7.700 gr boyumuzda 69 cm olmuş doktorumuz gelişimimiz çok iyi dedi boyu ve kilosu yaşıtlarından ilerdeymiş çok şükür , bide kahvaltıya geçelim artık dedi bakalım haftaya p.tesi minik minik başlayacağım doktora diyorum sütüm var kahvaltıya geçmeyeyim dedim yok dedi başla sen dedi iklimle savaşımıza bakın ek gıda yedirmek çok zor üstü başı benim üstüm başım halılar hep batıyor önlükte bağlatmıyor bir öğün daha 1 elbise demek değiştirmek bişey deil kıyafet giydirmek eziyet oldu artık durmuyor yerinde değiştirene kadar anam ağlıyor ayyyyyyyyyy gittikçe zorlaşıyor herşey emeklemesi içinde daha erken dedi bizimki emeklemede rekora koşuyor salonun kapısından mutfağa doğru bide meraklı sormayın yine başınızı şişirdim ben kaçıyorum yarına arkadaşım gelecek yatim bari dinlenim iklim hn birazdan kalkar yine
hepinizi çok öpüyorum tabii yiğenlerimi daha çokkkkkkkkkkkkkkkkk
maşallah annesi, prensesimiz büyümüş, gelişimi çok güzel gerçekten
aman nazar değmesin.
sen dr ne derse yap canım. kahvaltı gerçekten önemli bir öğün. beyin gelişimi, kemik gelişimi için protein şart. kahvaltı da en çok protein içeren ürün. tuzsuz peynir, yumurta sarısı, yoğurt, pekmez falan yedir. bebekler için ekmekler var onlardan da alırsın. oh mis, afiyetle yesin küçük hanım cokacimcoook
biz de meyveleri arttırdık bu ara, hemen her öğünde yoğurt veriyorum, sebze püreleri, babası beblec tahıllı muhallebi alıyor onu da seviyor bizimki. daha kahvaltıya geçemeyiz biz, erken ama eşim dün sabah yumurta sarısı verdi, bizimki yalayıp yuttu maşallah
bakalım kaç kg oldu. yarın da bizim kontrolümüz var, haftaya rota aşımızın 2. dozu var. antibiyotiğimiz bitmedi henüz. tekrar tahlil yaptırıcaz sanırım. inşallah geçmiştir enfeksiyon.
ah canım o üstbaş meselesini sorma. hergün en az 2 kez çoğu zaman da 3-4 kez kıyafet değişiyor. yetiştiremiyorum artık. özellikle üst kısımlar çok batıyor. bizimki taşırıyor, püskürtüyor, ellerini götürüyor ağzı doluyken sonra temizlemeye fırsaty kalmadan üzerine oraya buraya sürüyor. tam yaramaz oldu bunlar. dediğin gibi giydirmek de ayrı bir dert. kıpır kıpır durmuyorlar. bir de havalar soğudu artık yazın olduğu gibi değil. body si ayrı, uzun kollu pijama veya tişört üstüne onun üzerine yelek. altına kilotlu çorap, onun üzerine yine pijama altı veya pantalon falan 10 dak dan fazla soyup giydirme faslı. 1-2 saat sonra yani tekrar yemek yiyene kadar dayanıyor en fazla sonra tekrar sil baştan. yani bundan sonra böyle. bide senink emekliyormuş, işin daha da zor yani.
canım doğru söylüyorsun valla, bana bişey olmasın, yoksa nolur bilemem. o yüzden hep iyi olmaya çalışıyorum ama eşim yorgunluktan mı bilmiyorum beni anlayamıyor, yeteri kadar yardımcı olmuyor bu beni çok üzüyor. ancak kızınca laf söyleyince birşeylere el atıyor. yoksa rahatsızlığımı belli etmeyip herşeyi yapayım desem hiç itiraz etmez yani. bana az önce bebeğe sebze hazırlasana dedi. ben de bu sefer de sen hazırla dedim. ama sen chat yapıyorsun diyor. bikere ben chat yapmıyorum, arkadaşlarıma cevap yazıyorum dedim. hem yapmış olsam ne olur ben robotmuyum, hiçbir şeye hakkım yokmu falan diye hemen bir çıkış yaptım :mymeka:. sonuç: şu an sebze hazırlıyor :roflol:
yani tamam deyip atlasam herşey bana kalıyor. hayat müşterek valla, o da ben de yapıcaz. yorgun olduğu zaman çoğunlukla ben yapıyorum zaten. ama arada o da yapmalı yani.