• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik mi Lütfen yardım edin

E15duru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
68
12
38
arkadaşlar merhaba öncelikle benim 10 aylık bi bebeğim var ve adetim 1 hafta gecikti evde test yaptım ve sonuç silik çizgi bi panikle soluğu hastanede aldım ve sonuç 87.73 gebeyim Fakat ilk bebeğimde adetim 3 gün geçmişti ve sonuç 100den fazlaydı bunda 1 hafta geçmesine rağmen 87lerde sizce boş gebelik olabilir mi zaten istemeyerek oldu lütfen yardım edin yaşayanlar. Birde adetten 3 gü geçince 100 ve üstü olurmuş kafam çok karışık bugün yine gidicem ama yaşayanlar nolur yardım edin.

Gec dollrnmis olabilir cnm adeti bir hafta gecip cikmayip sonradan hamile oldugunu ogrenenler var sen en iyisi kan testini tekrarla

Gec dollrnmis olabilir cnm adeti bir hafta gecip cikmayip sonradan hamile oldugunu ogrenenler var sen en iyisi kan testini tekrarla

Bugün tekrardan gidicem ama çok endişeliyim zaten beklenmedik zamanda oldu korunuyodukda duyunca çok ağlamıştım olursa nasıl yaparım bilemiyorum çünkü ilk çocuğum daha 10 aylık

Bugün tekrardan gidicem ama çok endişeliyim zaten beklenmedik zamanda oldu korunuyodukda duyunca çok ağlamıştım olursa nasıl yaparım bilemiyorum çünkü ilk çocuğum daha 10 aylık
Hersey allahtan cnm rabbim kolayligini verir benm yengemde erken hamile kaldi ikinciye cocuk var mi yok mu belli degil cok sakin aglama sakin oda senin yavrun kabullenmeye basla beraber buyurler

Hersey allahtan cnm rabbim kolayligini verir benm yengemde erken hamile kaldi ikinciye cocuk var mi yok mu belli degil cok sakin aglama sakin oda senin yavrun kabullenmeye basla beraber buyurler

Ya doğru diyosun ama işte insan beklenmedik bişeyle karşılasınca kendini tutamıyo Bide evim yok kayınvalidemle yaşıyorum ve çok sorumsuz hiç bişeye elini sürmüyo sürekli gezen biri onunda çocukları var eşimden sonra 2 tane burada nasıl yaparım benimde 2 çocuğum olmuş olcak ve küçücük bi odada 4 kişi ev işi ve evdekiler cabası çok moralim bozuk bu yüzden

Ya doğru diyosun ama işte insan beklenmedik bişeyle karşılasınca kendini tutamıyo Bide evim yok kayınvalidemle yaşıyorum ve çok sorumsuz hiç bişeye elini sürmüyo sürekli gezen biri onunda çocukları var eşimden sonra 2 tane burada nasıl yaparım benimde 2 çocuğum olmuş olcak ve küçücük bi odada 4 kişi ev işi ve evdekiler cabası çok moralim bozuk bu yüzden
Nie ayri eve cikmiyosunuz esinle konus bak ikinci yolda bu evde nasil olur diye zaten bu kv anlamiyorum gelin geldi mi kenara geciliyolar gelin sanki hizmetci ilk aylarini kendi yararina cevir naz yap esine ayri eve cikalim die esin mi korunuyodu

Ben eve geldiğimden beri bu hep böyle oldu kendi oturur herşeyi benden bekler sabahtan akşama kadar bide laf eder herkese bişey yapmıyo diye sabahtan akşama kadar hiç oturamıyorum doğru düzgün ilk çocuğumda çok harektli maşallah. Eşime söyledim ama oda bişey demiyo 3 yıl olcak neredeyse hala çıkıcaz çıkıcaz diyo ama yok moralim acayip bozuk isyan etmiyorum ama hiç istemiyodum çocuk bide bu evden gidemezsem o zaman naparım işte hiç bilemiyorum kimsede beni anlamıyo moralim çok bozuk

Back