ankarada etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesi var gatanın karşısında ordaki doktorlar iyi . iki kere gittim memnun kaldım.hamile arkadaşlarım da kontrollerini orda yaptırdı memnunlardı. .. bende kontroller için oraya gideceğim inş...ben de var boş gebelik kürtaj olacakmışım ankaradayım bildiğiniz iyi bir doktor var mı? ayrıca bi de kan uyuşmazlığından da oluyormuş dediler biz de var ne yazıkki
teşekkür ediyorum kürtajdan sonra yine buraya yazarımankarada etlik Zübeyde hanım kadın doğum hastanesi var gatanın karşısında ordaki doktorlar iyi . iki kere gittim memnun kaldım.hamile arkadaşlarım da kontrollerini orda yaptırdı memnunlardı. .. bende kontroller için oraya gideceğim inş...
çok geçmiş olsun.... ne zaman yaptıracaksın.teşekkür ediyorum kürtajdan sonra yine buraya yazarım
salı günü yaptıracağım artık beklemenin bir anlamı kalmadı bir ümit dedim belki canlıdır ama 7 haftalık diyorlarçok geçmiş olsun.... ne zaman yaptıracaksın.
bide başka doktora gitseydin emin olmak için keşke.salı günü yaptıracağım artık beklemenin bir anlamı kalmadı bir ümit dedim belki canlıdır ama 7 haftalık diyorlar
bu gittiğim 4. doktor hepsi boş dedi. kendim de internetten birçok araştırma yaptım görsellerde taradım. boş olduğundan artık eminim ne yazık ki kürtajdan başka şansım kalmadıbide başka doktora gitseydin emin olmak için keşke.
hangi hastaneye gideceksin peki.bu gittiğim 4. doktor hepsi boş dedi. kendim de internetten birçok araştırma yaptım görsellerde taradım. boş olduğundan artık eminim ne yazık ki kürtajdan başka şansım kalmadı;(
Hacettepe de yaptırcam en son buraya karar verdim. etlik için de aklımda en azından şimdilik bu süreci atlatıp yeniden düşünürsem iyi bir doktorum olsun istyorum . evet annelik psikolojisini kötü etkiliyor. yeniden başıma gelir mi acaba korkusu beni çoktan sardıhangi hastaneye gideceksin peki.
artık atlatmaktan başka çarem yokkendine dikkat et özellikle sinirlerine... çalışıyorsan işle falan çabucak atlatırsın işte akşama kadar düşünmeye üzülmeye vaktin olmaz...
Senin durum ne canım nasılCnm kaçıncı haftanda boş,gebelik teşhisi kondu
bilmiyorum cnm hadtaya kontrolüm var. O zmn belli olur. Dua edin lutfenSenin durum ne canım nasıl
Bebek Büyüdü mu
HAdi ınsallah hayirli haberler alırsın cNim hersey gönlüne gore olurbilmiyorum cnm hadtaya kontrolüm var. O zmn belli olur. Dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?