• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik hakkında...

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
Merhabalar hepinize kızlar...

7 hafta 3 günlük gebeyim.. gecen hafta dr. gittiğimde boş gebelik olduğunu söyledi.bir hafta süre verelim belki geç döllenme olmuştur dedi.yarın sabah gideceğim dr. iki gün önce hafif kahverengi çok az kanamam oldu sizce o neden olmştur?
şuan kanamam falan yok. mide yanması ve baş ağrım var sadece.. gebelik için şuan tek belirtim göğüs şişliği..

boş gebelik araştırmalarıma göre yüzde 95 olumsuz sonuçlar son bulmuş.

Sizce Umut var mıdır? yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.'' bilgi paylaşıldıkça yaşar.'' ;)

Canim gecmis olsun kesenin boyu bir cm gecince yolk sac 2 cm gecince bebek gorunmediyse bos gebelik teshisi koyuluyo bende yaasadim maalesef kesem 27 mm oldugu halde içinde ne yolk sac nede embriyo vardi kurtaj oldum

Canim gecmis olsun kesenin boyu bir cm gecince yolk sac 2 cm gecince bebek gorunmediyse bos gebelik teshisi koyuluyo bende yaasadim maalesef kesem 27 mm oldugu halde içinde ne yolk sac nede embriyo vardi kurtaj oldum

ilkte 18 cm şimdi 23 cm canım teşekkür ederim.
yarın gidicem bakalım ne durumda..

Cnm benimde 5 haftalikken ozel bi hastane bos gebelik embriyo gorunmuyor dedi tabi karindan bakti. Ablam tuttu kolumdan sacmaliyo bu salak dedi baska hastaneye gittik unv. hastanesine. Dr a durumu anlattim dedim boyle boyle dediler. Bakalim bi diyip vajinal ultrasona aldi kalp atisini bile dinletti. Gayet bebek bu nerden ultrason yapmisti sana dedi karnimdan dedim. Guldu sadece. Ilk haftalarda karindan mi yapilirmis dedi.

Neyse yani senin ins doktorun dedigi gibi gec dollenmedir. Ama uzulme herseyde bi hayir var. Bos gebelik olsa bile icinde bebek yok ona sukur etmelisin. Bi can kaybetmek daha aci. Dualarim seninle.

Cnm benimde 5 haftalikken ozel bi hastane bos gebelik embriyo gorunmuyor dedi tabi karindan bakti. Ablam tuttu kolumdan sacmaliyo bu salak dedi baska hastaneye gittik unv. hastanesine. Dr a durumu anlattim dedim boyle boyle dediler. Bakalim bi diyip vajinal ultrasona aldi kalp atisini bile dinletti. Gayet bebek bu nerden ultrason yapmisti sana dedi karnimdan dedim. Guldu sadece. Ilk haftalarda karindan mi yapilirmis dedi.

Neyse yani senin ins doktorun dedigi gibi gec dollenmedir. Ama uzulme herseyde bi hayir var. Bos gebelik olsa bile icinde bebek yok ona sukur etmelisin. Bi can kaybetmek daha aci. Dualarim seninle.

allah razı olsun canım sağolasın..
benim hep alttan bakıyorlar ilk zamanlar karından hiç görülmedğini söylüyorlar.
benim bundan öncede 2 kez kapl atışı durdu kürtaj oldum..
buda üçüncü boş gebelik bunuda öğrenmiş oldum..

allah razı olsun canım sağolasın..
benim hep alttan bakıyorlar ilk zamanlar karından hiç görülmedğini söylüyorlar.
benim bundan öncede 2 kez kapl atışı durdu kürtaj oldum..
buda üçüncü boş gebelik bunuda öğrenmiş oldum..
Hcg degerlerin n kdr cikmisti cnm?

canım 1300 küsür çıkmıştı. yüksek çıkar benim hep.düşük çıkmaz.

Ozel hastanede bos gebelik ciktigini soyleyen dr o gun kan testide isteyp ertesi gun aramisti. Beta hcg 1200 normal gebelik demisti. Bos gebeliklerde bu kdr yuksek olmayacagini biliyorum. Insallah bebegin seninledir.

Ozel hastanede bos gebelik ciktigini soyleyen dr o gun kan testide isteyp ertesi gun aramisti. Beta hcg 1200 normal gebelik demisti. Bos gebeliklerde bu kdr yuksek olmayacagini biliyorum. Insallah bebegin seninledir.

bakalım canım . 2 gün rüyamda bebiş gördüm .
birinde çok küçükmüş kaybediyorum ama görüntüsü yok ortada ama varmış güya.. birde karnı şiş 5,6 arkadaş görüyorum.hamile bunlar falan.
ertesi gün rüyamda kuzenim kucağıma kendi elinde kundaklı sarılmış bebeğini veriyor .al sen tut diyor bana..

bakalım canım . 2 gün rüyamda bebiş gördüm .
birinde çok küçükmüş kaybediyorum ama görüntüsü yok ortada ama varmış güya.. birde karnı şiş 5,6 arkadaş görüyorum.hamile bunlar falan.
ertesi gün rüyamda kuzenim kucağıma kendi elinde kundaklı sarılmış bebeğini veriyor .al sen tut diyor bana..

Insallah canim Allahim kucagini bos birakmaz. Kim bilir belki kucuk kalp icinde dir. Yoksa da uzulme en azindan boşsa bile kaybettigin bi can olmayacak. Daha onceki dusuklerini dr a soyledin mi? Belki bir tedavi gerekir?

Insallah canim Allahim kucagini bos birakmaz. Kim bilir belki kucuk kalp icinde dir. Yoksa da uzulme en azindan boşsa bile kaybettigin bi can olmayacak. Daha onceki dusuklerini dr a soyledin mi? Belki bir tedavi gerekir?

tabi tabi canım haberi var 4 ay önce oldum kürtaj dr. aynı doktor..
kesinlikle en azından başında oluşmadan sorun bunada şükür ediyorum.. daha kötü acı yaşayanlar var.
allah korusun 9 ay durup ölen vey sağlıksız olan.. veren allah alan allah ..kısmeti değilmiş deyip geçiyorum.haliyle...

tabi tabi canım haberi var 4 ay önce oldum kürtaj dr. aynı doktor..
kesinlikle en azından başında oluşmadan sorun bunada şükür ediyorum.. daha kötü acı yaşayanlar var.
allah korusun 9 ay durup ölen vey sağlıksız olan.. veren allah alan allah ..kısmeti değilmiş deyip geçiyorum.haliyle...
Aynen canim verende alanda Allah. Haklisin neleri var buna da sukur. Isyan etmemek lazim.

arkadaşlar benim de 5+4 şuanda gebeliğim.. bir hafta sonra kalp atışını dinlemek için gideceğim doktora ama o kadar korkuyorum ki inşşallah bebeğim ordadır .. garip bi korkuya kapıldım..hcg 5. haftada 2209 du bilemiyorum inşallah değildir .. korkuya düştüm :(

Canım neden korkuyorsun daha önce başına mı geldi. Daha cok erken duyarsın inş atışlarını...

Canım neden korkuyorsun daha önce başına mı geldi. Daha cok erken duyarsın inş atışlarını...

yoo ilk defa gebe kalıyorum ama okuduklarım gördüklerim.. bi de bir rüya görmüştüm kötü bişey olacak demiştim içimden bi kaf hafta önce.hep böyle şeyler üstüste geldi şimdi çok korkuyorum .. biliyorum batıl belki ama işte ne biliyim

ben bu gebelik testini bir daha yaptırsam hcg seviyesi düştümü çıkıyomu baksam ... oradan anlayabilirmiyiz acaba bişeylerr

Çıkmaz canım öyle. İçini ferah tut veren allah alan allah takdir ilahi olursa olmasada.. Herşey bizim için bu hayatta.

Back