Bende daha iyiyim canımcım, ancak dr.larımızında dediği gibi artık bu normal bi süreç bizler için..Ne kaldıki şunun şurasında? Hmm 14 kasımda demek...Ben 34.hf.dayım, 37.hf.dan sonra istesende çalışamıosun, kanuna göre yasak. Benm maksimum 3 haftam var canlar..O da tabi kendimi iyi hissedersem işte..Bakalım, duruma göre hareket edicem tabiki.Adına sevindim, erken doğum riski kalktı demişsin ya, oh çok şükür..Aaa evet regl ağrısı gibi aynı, bendekide öyle, dün kontrol günümdü NSTye girdim ilk defa..O sıra, ölçümdeyken bi sancım olmadı, denk gelseydi, ağrımın şiddetine bakacaktı dr.um.. Ben magnezyum almadım hiç, dr.um önermedide öyle bişey, bilemedim şimdi?Sadece benzer olarak vitamin içiyordum, içinde çok çeşit vitamin ve diğer gerekli şeyler vardı.1 ay önce bıraktım onuda..Ayy hiç sorma canım yaa, ogece kalklmaları bende stndarda dönüştü inanır mısın?En az 2,3 kez kalkıyorum gece, hala idrar alışkanlığım geçmedi,baskı yapıo ya, herhalde bizim velet yastık gibi kullanıo benim idrar torbasını ::)))) devamlı wc.deyim :) ama gidiorum o kadarda yok yani..Geçici bi dönem olsun.. Hmm pozsyon değiştriyorum bnde zaten, çünkü tutuluyo belim tek tarafa yattığmda, o yüzden geceleri her kalktığımda yön taraf dğiştryrm..Banada iyi gelio..
Merhaba arkadaşım, gerçi diğer arkadaşlar yazmışlar detaylıca ama bende kendiminkinden bahsedeyim. Bende boş gebelik geçirdim ve genel anestezi ile kürtaj olduğum için, bişey hatıramıosun ve sonrasında regl sancısı gibi az bi ağrın oluyo 1,2 gün okadar..Dediğin gibi duygusal bi süreç yaşıosun tabiki, benmde ilk gebelğimdi sonuçta, kürtajdan sonra 3 ay dinlensin rahim dediydi bana.ben 4 ay dinlendirdim, sonraki 4. ay (toplamda 8 ay) hamile kalmışım.. Ancak diğer arkadaşımında (firstfb) dediği gibi bu gerçekten kafada biten bi olay..Sen boş gebelikte olsa hamiş kalabildiğine göre en azından doğurgansın, çok şükür bunu düşün ve sevin.Ayrıca (o dönemde böyle düşününce bana iyi gelmişti) boş gebelikte,bebeğimizin evi oluşuyo ama içinde bebiş yok, yani aslında kaybedilen bi bebek değil, eviydi.. Bi can yitirilmedi, oluşmamışki yitirilsin.. Verimsiz bi döllenmeden kaynaklanan bi durummuş ve her ilk gebeliklerde çok ama çok normal bi durummuş bu..İçini ferah tut, inan, olacaktır.. :)
katılıyorum arkadaşım..
Yukarıdada dedğim gibi, bu hepimizin başından geçen bi süreç.. Rahat ol, normal bi durum gözüyle bak ve kafanda üyütme bu olayı..Olmadı napalım hayırlısı, bi dahakine bakalım de canm..