• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik geçirenler umut var mı?

Merhaba canım ben boş gebelik değil ama iki kere kimyasal gebelik geçirdim ve gerçekten çok zor seni anlıyorum canım benim hiç canını sıkma ben iki kimyasaldan sonra şuan sağlıklı bir gebelik geçiriyorum Allah’a şükür bunun tek sırrı kafana takma takınca gerçekten olmuyor iyi düşün iyi olsun❤️❤️

7+5 im. 17 mm kese boyutu göründü. İçinde embriyo benzeri oluşum var gibi ama Yolk kesesi görülmedi
Anladım canım. Ben de tam 7+5 te kürtaj oldum. Embriyo da yolk sac ta yoktu. Kürtajdan 4 gün öncesinden Bütün gebelik belirtilerim içinde sıfırlanmisti nerdeyse. O yüzden anlamıştım kötü bir şey olduğunu. Senin embriyo benzer oluşum varsa biraz daha beklemen daha güzel olur sanki. Hayırlısı olsun yine de. Boş gebelikte genelde kromozomal sıkıntı oluyormuş sanırım. Araştırmalarım neticesinde öyle bir kaç şey okudum. O yüzden canını sıkma. İnşallah sağlıklı güzel gebelik oluşur

Anladım canım. Ben de tam 7+5 te kürtaj oldum. Embriyo da yolk sac ta yoktu. Kürtajdan 4 gün öncesinden Bütün gebelik belirtilerim içinde sıfırlanmisti nerdeyse. O yüzden anlamıştım kötü bir şey olduğunu. Senin embriyo benzer oluşum varsa biraz daha beklemen daha güzel olur sanki. Hayırlısı olsun yine de. Boş gebelikte genelde kromozomal sıkıntı oluyormuş sanırım. Araştırmalarım neticesinde öyle bir kaç şey okudum. O yüzden canını sıkma. İnşallah sağlıklı güzel gebelik oluşur
Yumurta rezervim az, kaliteyi arttırmak için çok uğraştım ama anca böyle oldu işte.. inşallah 😣

Yumurta rezervim az, kaliteyi arttırmak için çok uğraştım ama anca böyle oldu işte.. inşallah 😣
Eğer boş gebelikse ve sonlandırılırsa sonrasında sağlıklı gebelik oluşan çok kişi varmış. Yemene icmene dikkat edersen eşinde aynı sekilde dikkat ederse yine olur Allah ın izniyle. 😔🤲

Merhaba canım bende 7. haftada yolk sac vardı ama embriyo görülmedi boş gebelik geçirdim 4 gün önce kürtaj oldum doktor 2 hafta önce gelişimin durduğunu söyledi ne yazıkki aynı endişeleri yaşıyorum ya bir daha aynısı olursa diye çok korkuyorum 😞

Merhaba canım bende 7. haftada yolk sac vardı ama embriyo görülmedi boş gebelik geçirdim 4 gün önce kürtaj oldum doktor 2 hafta önce gelişimin durduğunu söyledi ne yazıkki aynı endişeleri yaşıyorum ya bir daha aynısı olursa diye çok korkuyorum 😞
Kimyasal ve dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik yorumları okudum ama boş gebelikle ilgili göremedim

Back
X