Boş gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Varsa hikayeler dinlemeye ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş gebelik geçirenler umut var mı?
- Konu Sahibi Pinkylinda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba canım ben boş gebelik değil ama iki kere kimyasal gebelik geçirdim ve gerçekten çok zor seni anlıyorum canım benim hiç canını sıkma ben iki kimyasaldan sonra şuan sağlıklı bir gebelik geçiriyorum Allah’a şükür bunun tek sırrı kafana takma takınca gerçekten olmuyor iyi düşün iyi olsun
Ne kadar geçti üzerinden. Benimde boş gebelikten kürtaj olalı 2 hafta oluyorBoş gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Varsa hikayeler dinlemeye ihtiyacım var
Bugün öğrendim yüzde 90 boş dedi dr henüz kürtaj olmadımNe kadar geçti üzerinden. Benimde boş gebelikten kürtaj olalı 2 hafta oluyor
Kimyasal dan sonra hemen hamile mi kaldin ? Hayırlı olsun1 ay sadece
Kaç haftalıksın suan?Bugün öğrendim yüzde 90 boş dedi dr henüz kürtaj olmadım
7+5 im. 17 mm kese boyutu göründü. İçinde embriyo benzeri oluşum var gibi ama Yolk kesesi görülmediKimyasal dan sonra hemen hamile mi kaldin ? Hayırlı olsun
Kaç haftalıksın suan?
Anladım canım. Ben de tam 7+5 te kürtaj oldum. Embriyo da yolk sac ta yoktu. Kürtajdan 4 gün öncesinden Bütün gebelik belirtilerim içinde sıfırlanmisti nerdeyse. O yüzden anlamıştım kötü bir şey olduğunu. Senin embriyo benzer oluşum varsa biraz daha beklemen daha güzel olur sanki. Hayırlısı olsun yine de. Boş gebelikte genelde kromozomal sıkıntı oluyormuş sanırım. Araştırmalarım neticesinde öyle bir kaç şey okudum. O yüzden canını sıkma. İnşallah sağlıklı güzel gebelik oluşur7+5 im. 17 mm kese boyutu göründü. İçinde embriyo benzeri oluşum var gibi ama Yolk kesesi görülmedi
Yumurta rezervim az, kaliteyi arttırmak için çok uğraştım ama anca böyle oldu işte.. inşallahAnladım canım. Ben de tam 7+5 te kürtaj oldum. Embriyo da yolk sac ta yoktu. Kürtajdan 4 gün öncesinden Bütün gebelik belirtilerim içinde sıfırlanmisti nerdeyse. O yüzden anlamıştım kötü bir şey olduğunu. Senin embriyo benzer oluşum varsa biraz daha beklemen daha güzel olur sanki. Hayırlısı olsun yine de. Boş gebelikte genelde kromozomal sıkıntı oluyormuş sanırım. Araştırmalarım neticesinde öyle bir kaç şey okudum. O yüzden canını sıkma. İnşallah sağlıklı güzel gebelik oluşur
Eğer boş gebelikse ve sonlandırılırsa sonrasında sağlıklı gebelik oluşan çok kişi varmış. Yemene icmene dikkat edersen eşinde aynı sekilde dikkat ederse yine olur Allah ın izniyle.Yumurta rezervim az, kaliteyi arttırmak için çok uğraştım ama anca böyle oldu işte.. inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimEğer boş gebelikse ve sonlandırılırsa sonrasında sağlıklı gebelik oluşan çok kişi varmış. Yemene icmene dikkat edersen eşinde aynı sekilde dikkat ederse yine olur Allah ın izniyle.
Kimyasal ve dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik yorumları okudum ama boş gebelikle ilgili göremedimMerhaba canım bende 7. haftada yolk sac vardı ama embriyo görülmedi boş gebelik geçirdim 4 gün önce kürtaj oldum doktor 2 hafta önce gelişimin durduğunu söyledi ne yazıkki aynı endişeleri yaşıyorum ya bir daha aynısı olursa diye çok korkuyorum
Bana doktorum beş gebelikten birinin boş gebelik olduğunu ilk gebeliklerde çok yaygın olduğunu 2.de de boş olursa ozaman araştırılacağını söylediKimyasal ve dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik yorumları okudum ama boş gebelikle ilgili göremedim
2 defa boş gebelik gecirdim. Suan hamileyim 7 aylkBoş gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Varsa hikayeler dinlemeye ihtiyacım var
Umut oldunuz hayatınızda birşey değiştirdiniz mi doğal mı oldu2 defa boş gebelik gecirdim. Suan hamileyim 7 aylk
Dogal oldu ekstra bisey yapmadim. Doktor yeni evlilerde bos gebeliklerin olabildigini soledi. Eger 3. Defa olursa arastririz demisti ama oyle olmadi cok sukur. Sıkmayın canınızıUmut oldunuz hayatınızda birşey değiştirdiniz mi doğal mı oldu
Ben 2 buçuk ay sonra hamile kaldım. Sürecim sağlıklı ilerliyorNe kadar geçti üzerinden. Benimde boş gebelikten kürtaj olalı 2 hafta oluyor
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, darısı başımıza aminBen 2 buçuk ay sonra hamile kaldım. Sürecim sağlıklı ilerliyor
İnşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah, darısı başımıza amin