Boş gebe, kürtaj, korku...

Kaybolmuscennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
1.374
1.443
Öyle zor bi süreç geçirdim ki... yarın sabah kürtaj olucam ama o kadar korkuyorum ki.
Acıdan yada kendi canımdan değil. Ya yanlış bi karar verdiysem diye korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Belirsizlik tedirginlik öyle yıprattı ki beni...
Gebeliğim ikiz başlamış. Doktor bu gebeliklerin sağlıklı olma ihtimali çok düşük dedi.
İki kesemde boş görünüyor.
Bi gittigim ultrasonda yolk sac göründü gözlerimle gördüm doktor gösterdi... bi gün sonra gittigimde yok oldu.
Bi kontrolde başka doktor bebek ar kalp atışı yok dedi. Eminim dedi. Ama bir hafta sonra oda yok...
Sonuç bi şekilde hep boş keseye çıkıyor.
Gurbette yalnızım. Eşimin görevinden dolayı bi türlü düzenli doktora gidemedim. Hep farklı doktora gittik.
21 ml ve 27 ml iki kese var. Adet tarihime göre on hafta olması gerekirken hala altı haftadalar.
Ağrım yok lekem yok. Ama evde yalnızken kanama olmasından da korkuyorum.
Kayseri doğumevine sabah erken saatte kürtaja gidicem. Biraz daha ertelesem mi yoksa bi an önce olup toparlansam mı?
Gerçekten çok korkuyorum. Sabırsızlığım yüzünden bi cana kıyma ihtimali çok acı.
İlk çocugum ve yeni evliyim daha.
Kürtaj anında rahme zarar verme ihtimalide ayrı bi konu....
Kimseye yaşatmasın Allah bu durumu.

Hayirlisi olsun hakkinda cnm ben ozlede 8 haftalik bebegimin kalp durmasi sonucu kurtaja girdim tamamen uyutuldum uyandigimda hic bi aci hissi yoktu ilaclarimi duzenli kullandim cok sukur bi skntim yok .Ki kurtaj suan eskisi gibi degil rahme zarar verdigini dusunmuorum ben

Sağol canım. Niye bilmiyorum korkuyorum işte bende

Ben aglayarak gittim rabbim bi daha yasatmasin insallah ama hic korktugum gibi degil eger maddi durumun varsa ozelde yaptur cnm tabi senin tercihinde ama maneviyat kismi uzucu

Ben aglayarak gittim rabbim bi daha yasatmasin insallah ama hic korktugum gibi degil eger maddi durumun varsa ozelde yaptur cnm tabi senin tercihinde ama maneviyat kismi uzucu
Özele gidicem ztn erteledim sırf bu yüzden. Bayramdan hemen sonra inşallah sonuçlandırıcam. Çok yıpratıcı bi süreç ne bayram var ne sevinç. İsyan etmiş olmayayım diye üzülmeye bile korkuyorum

Canim rabbim verdi rabbim aldi en hayirlisini o bilir bunu dusun bende cok uzuldum ama yapcak bise yok testlerini yaptir pihtilasma falan var mi yaptir fakultede sonuctan sonra korunmayi birak istersen

Cnm bende martta kurtaj oldm bnmde bebeğimde kalp atısı yoktu 8 haftalıktı Psikolojik olarak tarifi yok tabiki insan ne düşüneceğimi bilemiyor.Ama operasyon çok zor değil zaten çok kısa sürüyor kendime geldiğimde hiç ağrım yoktu hatta daha sonrasında da olmadı.İlaçlarını düzenli kullan ve sana umut olıyım.İlk ay korundum korunmayı bıraktım. Hemen hamile kaldım.Rabbim sana da sağlıkla yeni.bir gebelik nasip etsin.İnan onun acısı korkusu hala var içimde o yuzden seni anlıyorum.Sadece Allaha yönel ve hayırlı olanı dile

Ztn içimizdeki bu inanç olmasa daha kötü oluruz. Çok sağol içim biraz rahatladı. Operasyon biter onu çok dert etmiyorumda daha sonra bu tedirginlikle nasıl hamile olucam bilmiyorum. Bi aydan fazla korunayım diyorum. Sonra şöyle düşünüyorum Rabbim evlatla acımı dindirir belki ...
Hayırlısı olsun hepimiz için. Bakalım son gideceğim doktor ne diyecek. Belki düşük olur.
Sizin için daha zor. Varolan bebegin kalbi durması daha da acı. Zor günler herkese sabır versin Allahım

Iyi aksamlar bende 4 mayista kurtaj oldum 7+4te kalp atisi duyulmadi.2 hazirandada iki gun kahverengi yogun camur gibi bi akintim oldu.doktora sordum acaba adetmi oldum diye arada boyle olur dedi adet degildir.ama 4o gunu gecti oldu kurtaj olali eger o adet degilse bir sikintimi vardir sizce cok sıķılıyorum bu yuzden neden hala olmadim.doktorda bazen iki ayi bulabiliyo dedi.1 ay korun demisti bende dedim adet olurum sonra denerim ama olmadim hala siz adet olmadanmi hamile kaldiniz

Geçmiş olsun canım. Hiç adet olmadan hamile kalanlarda var bi kaç ay sonrada. Nasip bu iş. Stres yapma. Ben hala kürtaj olamadım korkudan. Allahın izniyle yarın olucam.
Allah yeniden sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kurtajdan bende korkuyodum cok ama hic bise hissetmiyosun narkozun etkisi gecince hafif agrim olmustu benim sadece rahat olmaya calis gecmis olsun hepimize

Kurtajdan bende korkuyodum cok ama hic bise hissetmiyosun narkozun etkisi gecince hafif agrim olmustu benim sadece rahat olmaya calis gecmis olsun hepimize
Sağolasın. Gerçekten de hissetmedim. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. Psikolojik süreci daha zor. .. inşallah hayırlı evlatlar nasip eder Allahım

Sağolasın. Gerçekten de hissetmedim. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. Psikolojik süreci daha zor. .. inşallah hayırlı evlatlar nasip eder Allahım

Amin insallah.ben sonrasinda adet olmadim diye cok stres yaptim.iki gundur oldum ama cok az gunluk pedle geciyo doktor normal dedi.insallah kisa zamanda nasip olur bize hamilelik

Amin insallah.ben sonrasinda adet olmadim diye cok stres yaptim.iki gundur oldum ama cok az gunluk pedle geciyo doktor normal dedi.insallah kisa zamanda nasip olur bize hamilelik
Benim kürtaj olalım dört gün oldu. Hafif leke ve kanama oluyor. Üç ayda eski adet döngümüze kavuşuruz inşallah. Hayırlısıyla yeniden verir Rabbim

Nerede oldunuz kürtajı? Ben de internetten bir doktor buldum da muayene ortamında inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Bir de 6 haftalık.

Nerede oldunuz kürtajı? Ben de internetten bir doktor buldum da muayene ortamında inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Bir de 6 haftalık.
Canım ben magnet hastenesnde oldum. Doktor seçerkende geçmiş deneyimi fazla olan birini seçtim.
Öncr muayene etti iyice emin oldu. Snra dil altı hapı verdi iki tane. Bunlar rahim kaslarını gevşetecek dedi. Ağrım olmasın diyeymiş. Sonra odaya aldılar beni. Temiz bi odaydı. Ameliyat önlüğü giydirdiler. Sonra bi sürü kanım alındı. Sonra iki tane iğne yapıldı. Kirtaj anında tamamen uyutuldum. Uyandıgımda odamdydım. Sonra bi ağrı kesici daha yapıldı. Bi süre sonra giyinip doktorumun odasına indik. Yeniden ultrasonla baktı bazı notlar aldı. Reçetemi yazdı eşim ve bana kısa bi eğitim verdi. Bi hafta snra gelin dedi yolladı.
Gerçekten çok ilgilendi sağolsun.
Bunları neden ayrntılı anlattım be yaşayacagınızı bilin korkmayın diye

Bende magnette oldum kurtajimi hangi doktorda yaptirdin ben kayseri adem bey

Canm Allah yardımcın olsun... Umarım e kısa zamanda iyi olursun.. Benm de cinsiyet i öğrenmeye gittiğim de kalbi durmuştu.. Yavrumun gitti.. Seni n yanında oldugumuzu bil canm.,,tanımasam da istediğini sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…