Boş gebe, kürtaj, korku...

Canm Allah yardımcın olsun... Umarım e kısa zamanda iyi olursun.. Benm de cinsiyet i öğrenmeye gittiğim de kalbi durmuştu.. Yavrumun gitti.. Seni n yanında oldugumuzu bil canm.,,tanımasam da istediğini sor canım
Sağol teşekkür ederim. İşte hepimizin derdi bi farklı ama sonuç ortak.
Evlat kaybı daha da zor. Doktorum keseler boştu rahat olabilirsin dedi bana. Sizede üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah yaşatmasın Allahım bir daha

Sağol teşekkür ederim. İşte hepimizin derdi bi farklı ama sonuç ortak.
Evlat kaybı daha da zor. Doktorum keseler boştu rahat olabilirsin dedi bana. Sizede üzüldüm geçmiş olsun. İnşallah yaşatmasın Allahım bir daha
Canım sagol dileklerin için... Dr bana kilo ver biraz dedi. Kürtaj olduğu için 6 ay korunduk. Sende dinlen mutlaka.. Benm sonra 1 tane de düşüğüm oldu. Rahim hazır değilmiş dediler.bende bekliyorum. Rejime basladım. Kafanı mutlaka rahatlat kitap oku, dinlen, yuru, konuş....

Canım sagol dileklerin için... Dr bana kilo ver biraz dedi. Kürtaj olduğu için 6 ay korunduk. Sende dinlen mutlaka.. Benm sonra 1 tane de düşüğüm oldu. Rahim hazır değilmiş dediler.bende bekliyorum. Rejime basladım. Kafanı mutlaka rahatlat kitap oku, dinlen, yuru, konuş....
Haklısın sancılarım geçince yürüyüşe başlıycam.kurs vs araştırıcam. Bende birwz zayıflarsam iyi olur. Doktorlara göre herkes zayıflamalı hamile olmadan. Ama haklılar.. üç ay korunun dedi bize. Ama gerçekten bu psikolojiyi bu ruhsal yapıyı atmak istiyorum üstümden. İki aydır karmaşa içindeydim.
Kitap okumayıda bırakmıştım. Yeniden devam etmeliyim. Bol yürüyüş bol kitap okumak ve sosyalleşmek lazım. Ben bide gurbetteyim. Kimsem yok burda. Herşey çok zor oluyor.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Yeniden hamile kalmadan doktordan tam onay alıcam. Ozmna kdr dikkat ederiz. Haklısınız rahim toplanmalı

X