Boş Beleş İşler

İyi de bir insan. Bilemedim ki..
Valla arkadaşım bosandigim esim icin de herkes iyi biriydi diyordu. Ama gel bir de bana sor insan dört duvar içine giremeyince malesef bilemiyor. Senin sevgilin borcunu odemeyip gezmeyi seciyorsa bu sorumsuz biri oldugunu gosterir ve bu hic bir zaman degismez..

abartmıyorsun bence evlendikten sonra daha beter oluyorlar. hele ikinizde çalışıyorsa hepten abartabiliyor. 5 bin onun için ödenmeyecek bir borç değil anladığım kadarıyla helede bekar arkadaş için. herakşam dışarıda en az 100 tl harcıyorsun yoldur benzindir içecektir yemektir vs. bence düşüncende haklsıın. sen çok tutumlusun.

küçük bir rakam demişsiniz ama
öğrenci ve sadece burs geliri olan biriiçin bence 5000 TL gerçekten çok fazla
arkadaşınız kısa yoldan para kazanma derdinde
takipçi falan satın aldığına göre;
yerler gezip fotoğraf paylaşmak
ortam yapmaya çalışmak
derdinde
ve ortam yapmak için herkesi harcayabilir bence temkinli olun pek de evlenebilecek ev geçindirecek tip gibi gelmedi

Çok gezmesi , kenara para atmaması hakkında birşey diyemem . Benim eşimde biz evlenmeden önce çok çok çok gezen biriydi . Sadece arkadaşlarıyla dışarda gezmek değil , Bütün dünyayı gezmiş biri öyle söyleyeyim . Tabii ki evlenince sorumluluk sahibi oldu , çokta iyi bir eş . O yüzden gezme tozma para biriktirmemeye birşey diyemiyorum sonuçta belki şimdi yapmayacağım da ne zaman yapcam diye düşünüyordur ...
fakat o takipçi satın alma bilmem ne gerçekten çok boş işler ben de öyle biriyle Ortak bir paydada buluşacağımı düşünmüyorum açıkçası :/

Canim en basit ornek kendi kardesim ,minnosu ablasinin calisiyo yiyo evlenmiycem zaten diye hic para biriktirmedi simdi vazgecti (aşık olunca :) )gel gelelim borcu bir turlu bitmek bilmiyo kredisini kapatti Allahtan ama karta var hala calisiyo ama her hafta mutlaka cikiyo disari eskiden hergun cikardi ama suan okadar degil yinede bitmiyo borc dugun yapacak istedikleri yerde 30 bin civari nasil olacak bilmiyorum.Aldi araba pert etti bidaha aldi yine ayni tatillere gitti gezdi eglendi simdi kara kara dusunuyo :) ablasi yesin onu bisey diyincede tatli tatli sinirleniyo gorsen :) ama diyecegim oki calismiyosa hayatta bitmez o borc sıksın biraz kendini darısida kardesimin basina

Canım demek ki senin kadar düşünmüyor borçlarını sen onun borcunu ondan çok düşünüyorsun.Biraz değil baya sorumsuz bir insan ama takipçi satın alarak veya bu tür şeylerle kısa yoldan adını duyurmak bu şekilde para kazanmak derdinde kendisi yani çalışıp çabalamak kendi emeğinle bir yere gelme derdinde değil ki bunu başarsa hayatından ilk çıkaracağı insan da sen olabilirsin.Eğer ilerisini düşünüyorsan bundan koca olmaz canım sana.

Niye size sürekli borç muhabbeti yapıyor ki? Bir beklentisi mi var acaba?

Sorumsuz bir karakter. Zaman harcamak istemezdim böyle bir sevgilim olsaydı eğer.

Küçük derken kastettiğim birkaç ay part time falan çalışıp kapatabileceği ölçüde bir borç. Ama bazı alışkanlıklarını değiştirmediği taktirde yine borç yapacaktır diye düşünüyorum.

Ee bunlari ona soylesene?

Adam sorumsuz

Biz burdan birsey yapamayiz en fazla sorumsuz der geceriz..

Sorumsuz tabiki borcum varsa uyku tutmaz beni ayrica internetten takipci almak falan hic aklimin almadigi seyler baslikta da dedigin gibi bos beles islerle ugrasiyo gelecek vaad etmez

sorumsuz erkekle hiçbir zaman iki yakanız bir araya gelmez ablacım...ilerisi için bir hayal kurma bu tip bir insanla...

Şansına karşına çıkan insanlar ya sapık ya sorumsuz.Yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…