- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.641
Para olsa bizden mutlusu olmazdı, hisseler dip fiyatlardaAy şuan bu hisselerin hepsinden alasim geldi ama param yokEreğli ve vesbe hep kirmizi onları görünce moralim bozuluyor ama halka arzlarda güzel karlarda keyfimi yerine getiriyor
Pek acemi gibi durmuyorBrisa karlaninca cikcam
Enerjisa uzun vade için
Yunsa uzun vade icin ama çıkış yapmayı dusunuyorum
Tüpraş uzun vade için ekleme yapiyorum
Enkai uzun vade icin
Ttrak karlaninca cikcam
Cimsa karlaninca cikcam
Ereğli uzun vade icin
Vesbe uzun vade icin
Yataş uzun vade icin ekleme yapiyorum
Tavhava uzun vade icin ekleme yapiyorum
Doas uzun vade icin ekleme yapiyorum
Şişe uzun vade icin
ASELSAN uzun vade icin
Seyitler çok düşükler diye aldım çıktıkları an satacam
Katmerciler çok düşük diye aldım çıktıkları an satacam
Benim acemi portföyüm böyle biraz değişim olsa yeşilleri gorsem çıkıp yeni liste oluşturcam
Yupyyyİki halka arz daha geliyor
Aslında aklımdaki liste her sektörden bir yada iki tane sepet yapmak. Sürekli onlara eklemek kalıcı liste oluşturmaya oturtmaya çalışıyorum. Yunsa nin yorumları hep al yönündeydiPek acemi gibi durmuyor
Ttrak , tarım bacağı olduğu için, kıtlık muhabbetine ,koç şirketi olduğu icin ,takip ederek, uzun vade dusunuyorum şimdilik
Cimsa , düşük sermaye ve iyi bilanço, kentsel dönüşümler vs nedeniyle yine uzun vade dusunuyorum.
Yunsa, çok iyi karlılık, düşük sermaye kesinlikle uzun vade
Ortak hisselerimizden ben de bu şekilde yorum yapayim
Benim de öyle. Iste değiş tokuş yaptim bir seylerAslında aklımdaki liste her sektörden bir yada iki tane sepet yapmak. Sürekli onlara eklemek kalıcı liste oluşturmaya oturtmaya çalışıyorum. Yunsa nin yorumları hep al yönündeydi
Aklımda çok hisse var para yok
Satamadim bende. farkettigimde eksi 7 olmuştu bozmadım artık kısmet. Ama güzel şirket cw dursun bı köşedeCwene sabah satan oldu mu?halka arz furyası bitiyor diyorlar ne düşünüyorsunuz? Bugün bozacağız okudum ama bozmadım. Elimdeki lotlarla zun vade dusunuyorum bakalim
İzmirdc yi takip etmiyorum ama hep spek hisse olarak karşıma çıktı. İyi araştırın bence.Mesajlarınızı tek tek okuyorum, yatırımın her türlüsünü seviyorum. Uzun vadeciyim hem borsada hem kripto işlemlerinde çok sayıda yatırımım oldu. Şuan piyasa ağlıyor ama illaki yükselecek. Mantıklı olanı düşüşten toplamak tabiki. Örneğin Avax, Ada, Dot, Sand. Benim sürekli ekleme yaptığım sepetimdedir. Borsa için tavsiyelere açığım şuan yalnızca IZMDC topluyorum ama fikirlere açığım. Bu yüzden konu başlığı Rez. geri dönüp bakacağım.
Aynen ben deSatamadim bende. farkettigimde eksi 7 olmuştu bozmadım artık kısmet. Ama güzel şirket cw dursun bı köşede
Bence De arz lar patlayacak artık piyasada şu anda ciddi korku var
Bu haftaki arzlarda belki Kayseri şekere katılırım onda bile kararsizim
Selec hakkında fikriniz nedir
Kararsız kaldım ve jübile olsun dedim layildimSelamlar herkese.
Bigch ile halka arz katılımim kısa süreli olarak bitmiştir.ilk tavanla ciktim . Diğer ikisine basvurmadim.
Sizler başvurunuz mu?
İlaç sektörü patlayacak gidecek gibi geliyor bana . Bu tabloda ucuz kalmış diyir
Evet çok takip etmiyorum ama sen paylaşınca, takip ettiğim biriside paylaşmıştı ,yollayayım dedim. Bilançosu iyi ve ucuz kalmış. Ben ecilci arada takip ediyorum .İlaç sektörü patlayacak gidecek gibi geliyor bana . Bu tabloda ucuz kalmış diyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?