- 19 Mayıs 2010
- 1.559
- 4.755
- 333
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.561
Grainturk 22 adet vermiş. Ben 20 istemiştim.
ilk kez verdiğim emirden fazla dağıtılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ters köşe yaptılarGrainturk 22 adet vermiş. Ben 20 istemiştim.
Bu işleme basladimi ben biyerde yanlislikmi yaptım ya aldığım gibi duruyorGrainturk 22 adet vermiş. Ben 20 istemiştim.
Daha işlem görmedi yarın işlem görmeye başlar büyük ihtimalBu işleme basladimi ben biyerde yanlislikmi yaptım ya aldığım gibi duruyor
Bayramdan önce sattım yapmamız gereken odemeler var eşimle ayrı hesaplardan giriyoruz halka arzlara bizi memnun eden kâr olunca satıp başka işlem yapaiyoruzKopol dan cıktınızmı? Ben uzun süre tutayım diyorum
Bu işleme basladimi ben biyerde yanlislikmi yaptım ya aldığım gibi duruyor
26 nisanda işleme baslayacakmisBu işleme basladimi ben biyerde yanlislikmi yaptım ya aldığım gibi duruyor
Ben ciktim, hem de erken kopol iyi sanırım ama cvkmd daha iyi diye takip ediyorum. Ama sattım onuda . Cwene ve europower iyi uzun vade tutmayı dusunuyorumKopol dan cıktınızmı? Ben uzun süre tutayım diyorum
Bebde europower aldım ama ekleme de yapamıyoruz sanırım dimi önce kurum emirleri mi kabul ediliyormusBen ciktim, hem de erken kopol iyi sanırım ama cvkmd daha iyi diye takip ediyorum. Ama sattım onuda . Cwene ve europower iyi uzun vade tutmayı dusunuyorum
Tavan boyunca ekleme olur. Ama hemen ekleme yapmak duruma göre değişir. Fiyat çok yükselirse, geri gelme durumu var.Bebde europower aldım ama ekleme de yapamıyoruz sanırım dimi önce kurum emirleri mi kabul ediliyormus
Selam can abla . Hayırlı olsun hisselerin.Selamlar....
Bugun Ereğli, Aksa ve Tekfen'e eklemeler yaptım. Ege gübre 27 nisan'da temettü verecek, 2 Mayıs'ta da hesaba gececekmis. Onun da bir kismiyla yine Ege gübre hisse alıp, bir kısmıyla da eşime sürpriz yapıp tur bulup yazilacagim.
Temettü hisseleri bir harika.
Bir başlık vardı, konuyu açan taze taze yemekten bahsediyordu. Taze taze yemeden, biriktirmenin de, yatirimin da faydası yok. Zira kefenin cebi yok.Selam can abla . Hayırlı olsun hisselerin.
En güzeli tur kismi iyi eğlenceler simdiden
Bu benim için ilk tecrubeydi halka arzda ne yapmam lazım bilmiyorum açıkçası ama ben de cv enerjiye iki hesaptan katilayim bariTavan boyunca ekleme olur. Ama hemen ekleme yapmak duruma göre değişir. Fiyat çok yükselirse, geri gelme durumu var.
Ben 4 hesaptan girdiğim için, şimdilik bu şekilde bekliyecegim
Aynen zamanı parayla alamiyoruz biraz birikim biraz ani güzel gunlerdeBir başlık vardı, konuyu açan taze taze yemekten bahsediyordu. Taze taze yemeden, biriktirmenin de, yatirimin da faydası yok. Zira kefenin cebi yok.
Aynen varsa katil tabiBu benim için ilk tecrubeydi halka arzda ne yapmam lazım bilmiyorum açıkçası ama ben de cv enerjiye iki hesaptan katilayim bari
Teşekkür ederimAynen varsa katil tabi
Yatirim 101 den son halka aralarında analizlerini dinleyebilirsiniz.
Ona göre karar verin