- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.141
Tamamı iade olduysa kabul edilmemiştir.Benimkini ne olduğunu tam çözemedim.60 liralık bir eksiklik var.Aldığın hisse bereketli olsun.Benim de yapı krediden paranın tamamı iade edildi.Tamamıyla hisse aldım.
Ben olsam üstüne biraz daha katıp bir gram altın alırdım.Yoksa bankada altın hesabı açar oradan 1000 TL lik alırdım.Paran niye bir ay TL de dursun.Kızlar 1000 tl var kenarda bir şeye yatırmak istiyorum ama seçemedim 1 ay falan ellemeyeceğim
Bu hafta hem siyasi olaylar hemde astorun halka arzından dolayı yükselme beklenmiyor.Astora nakit para ile girildiğinden çoğu kişi nakit para için hisse bozduruyor.Bu hafta borsa düştü diye panik olup satışa geçmeyin yeter.Kritik bir haftaendeks bir türlü toparlayamıyor, yorumu olan var mı ?
Teşekkür ederim. Size de bereketli kazançlar.Sevgiyle kalın.Tamamı iade olduysa kabul edilmemiştir.Benimkini ne olduğunu tam çözemedim.60 liralık bir eksiklik var.Aldığın hisse bereketli olsun.
Bende merakla bekliyorum ama sanırım çok çok az düşücek.0.64 gibi bir orandan bahsediyorlardı.Kızlar söke kaç lot verdiği ne zaman yansır..
Diğer arz a da katılacağım ama halka arzlar gerçekten az veriyor artık.
Tatlu şimdi mobile baktım.İs bankası 1250 TL'ye 2 lot vermiş.onda iş bankasinin iki fon hesabıyla katılmıştım 801 ve 808 mi neydi adı .Yapı krediye nakit yatırdım. 9. 900 TL civarı para yatırdım 1300 civarı lot istedim 9 lot gelmişKızlar söke kaç lot verdiği ne zaman yansır..
Paralar hesaba yattı, eksik kısımı hisse fiyatına bölerseniz aldığınız lot cıkar ortayaKızlar söke kaç lot verdiği ne zaman yansır..
Ocak sonuna kadar bu şekilde olacak dedi ,bir yorumcu.sonra bilancolari fiyatlar .endeks bir türlü toparlayamıyor, yorumu olan var mı ?
Altin olabilir ama 1 ayda o da cikmayabilirKızlar 1000 tl var kenarda bir şeye yatırmak istiyorum ama seçemedim 1 ay falan ellemeyeceğim
Hemen hemen benzer istemişizMerhaba ,7500 TL 1000 lot istemistim söke den 8 lot verdi. Halkbank açıklamalı iade etmiş görünüyor.
Kızım 975 TL ye 1lot almış
Altın sertifikası bugün alabildim verdiğim onaylar işe yaramış.
Astora 60 bin TL ile hazırım
11000 civariHemen hemen benzer istemişiz12 000 civarı 11 lot.Astor için benim içimdende geçen 60 bindi para bugün vardı başka bir yere gitti.Ayarlayabilirsem bende 60 bin gireceğim.Astor için demiyorum da halka arzlarda .halkbankta BIST 30 teminat gösterilebiliyor deniyor doğrumu.Bendeki kartların hiçbirinde o özellik yok tweterde Halkbank'ın öyle bir özelliği olduğunu duydum.
Merhaba, o kadar acemiyim ki bist30 ne bilmiyorum. Hep nakit para ile girdim taleplere halkbank maaş kartım olduğu için mecburen seçtim.Hemen hemen benzer istemişiz12 000 civarı 11 lot.Astor için benim içimdende geçen 60 bindi para bugün vardı başka bir yere gitti.Ayarlayabilirsem bende 60 bin gireceğim.Astor için demiyorum da halka arzlarda .halkbankta BIST 30 teminat gösterilebiliyor deniyor doğrumu.Bendeki kartların hiçbirinde o özellik yok tweterde Halkbank'ın öyle bir özelliği olduğunu duydum.
Hayırlısı olsun. Altın sertifika si bendede vardı 11.07 den sattım pişman oldumMerhaba ,7500 TL 1000 lot istemistim söke den 8 lot verdi. Halkbank açıklamalı iade etmiş görünüyor.
Kızım 975 TL ye 1lot almış
Altın sertifikası bugün alabildim verdiğim onaylar işe yaramış.
Astora 60 bin TL ile hazırım
Ne hissesi acaba kısaca bahsedebilir misiniz. Şimdiye kadar hep annem altın birikimi yaptığı için altın birikimi dışında hiç bişeyden bilgim haberim yokSelamlar herkeseborsaya yaklaşık iki sene once girdik . Tabi acemilik , bilmeden al sat yaptik . Fazla bir şey kazanamadık.
Vazgeçmek yerine öğrenmeye karar verdim . Elimden geldiğince video falan izliyorum. Twiterdan birilerini takip ediyorum.
Az çok fikrim oldu. Ama öğrenmeye devam ediyorum. Öyle kolay değil.
Ben küçükken ailem ve komşularımız her ay dolar veya altin biriktirirlerdi. Altin kolay alınmıyor, dolar almiyoruz biz ( hem yatırım aracı gormedigimizden ,hem de malum doları düşürme cabalari) .Biz de hisse biriktiriyoruz
Hisse kucuk paralarla alınabiliyor. Bir nevi kumbara olarak kullanıyorum şimdilik.
Özellikle çocuklarıma biriktiriyorum .kızlarım harçlıklarını bana verip, bana hisse al anne diyor
Neden bilmiyorum,borsa yatirimini cok sevdim.hem sirketlere ve ulkemize destek ,hem yatirim.
Sadece borsa demiyorum . Yanimda altinda almak lazim. Yani sepet.
Çevrem cogunlukla altin aliyor.onlara da anlatıyorum. Yani sırf altin olmaz ,yanında hisse de almak mantikli. Bana da daha önce anlatsalardi, çok sevinirdim.
Suan borsa düşüşte. Malum savaşları ekonomi borsayı çok etkiliyor. Ama düşük olması, az miktarda biriktirenler için sevindirici.
Hisse biriktirenler, borsayı öğrenmeye çalışanlar hepinizi bekliyorum
Merhaba, zararda olan hisselerime ekleme yaptım geçen hafta maliyet düşürmek için beraber daha da aşağıya düştük.sokeye girene kadar geçen haftaki dususte bu parayla başka hisseye gitsek daha fazla kâr yapabilirdik sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?