Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

endeks bir türlü toparlayamıyor, yorumu olan var mı ?
Bu hafta hem siyasi olaylar hemde astorun halka arzından dolayı yükselme beklenmiyor.Astora nakit para ile girildiğinden çoğu kişi nakit para için hisse bozduruyor.Bu hafta borsa düştü diye panik olup satışa geçmeyin yeter.Kritik bir hafta

Kızlar söke kaç lot verdiği ne zaman yansır..
Diğer arz a da katılacağım ama halka arzlar gerçekten az veriyor artık.
Tatlu şimdi mobile baktım.İs bankası 1250 TL'ye 2 lot vermiş.onda iş bankasinin iki fon hesabıyla katılmıştım 801 ve 808 mi neydi adı .Yapı krediye nakit yatırdım. 9. 900 TL civarı para yatırdım 1300 civarı lot istedim 9 lot gelmiş

Hemen hemen benzer istemişiz12 000 civarı 11 lot.Astor için benim içimdende geçen 60 bindipara bugün vardı başka bir yere gitti.Ayarlayabilirsem bende 60 bin gireceğim.Astor için demiyorum da halka arzlarda .halkbankta BIST 30 teminat gösterilebiliyor deniyor doğrumu.Bendeki kartların hiçbirinde o özellik yok tweterde Halkbank'ın öyle bir özelliği olduğunu duydum.

11000 civari

Merhaba, o kadar acemiyim ki bist30 ne bilmiyorum. Hep nakit para ile girdim taleplere halkbank maaş kartım olduğu için mecburen seçtim.

Hayırlısı olsun. Altın sertifika si bendede vardı 11.07 den sattım pişman oldum

Ne hissesi acaba kısaca bahsedebilir misiniz. Şimdiye kadar hep annem altın birikimi yaptığı için altın birikimi dışında hiç bişeyden bilgim haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…