Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben yaşadım gordum şaka bir yana geçen sene Naci agba öncesindeki borsaya girmiştim.l sayilir.
Al sat yaptim kazanamadım. Aldıklarım düştü çıkamadım,yani çıkmadım. Şimdi onlar 5 6 kat yaptı.
Şimdi biraz daha öğrendim. Takip eden biraz daha iyi kazanır. Ama bence temettü hisselerinde olanda , onda amaç zaten uzun vade, zarar etmez
Kredili işlem yapanların aynen ,onların işi zor .

Merhaba, söke ne oldu çok merak ediyorum. Astor içinde beklemedeyim.
Darphane altın sertifikası almak istiyorum alamıyorum hisse bilgileri yok diyor. Halk yatırımi aradım varant sözleşmesi onaylamanız lazım dedi. İnternet bankacılığı ile onayladım yanında bir sürü sözleşmeyi de onayladım hâlâ aynı neyi eksik yapıyorum bilgisi olan var mı acaba? Hsonu çalışmıyor halk yatirim yaklaşık 10 sözleşme onayladım 4/5 tane kaldı neyi onayladigimi da bilmiyorum adamlara sınırsız yetki mi verdim ki

Günaydın.Ben söke için hem iş bankasindan hemde yapı krediden başvurmuştum.Ne portföyde hisse gözüküyor ne kabul edildi diyor ne para iadesi var .halka arz kısmında kesin talep yazıyor o kadar .

söke yüzde 3 lerden bahsedilirken saka gibi bir oran vermiş. Bu gidişle Astor kişi başı 1 lot verecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…