- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
HoşgeldinizMerhaba, aranıza yeni katıldımişe başladığımdan beri gram altın birikimi yapıyorum ancak çok uzayıp kısalmadım açıkçası. Biraz hisse senedi toplamaya başladım, temettü emekliliği istiyorum ben de.Dediğiniz kişileri izlemeye başlayacağım çok faydalı oldu. Herkese iyi kazançlar olsun inşallah
Hoşgeldin bereketli olsunMerhaba, aranıza yeni katıldımişe başladığımdan beri gram altın birikimi yapıyorum ancak çok uzayıp kısalmadım açıkçası. Biraz hisse senedi toplamaya başladım, temettü emekliliği istiyorum ben de.Dediğiniz kişileri izlemeye başlayacağım çok faydalı oldu. Herkese iyi kazançlar olsun inşallah
Merhaba hosgeldinizMerhaba, aranıza yeni katıldımişe başladığımdan beri gram altın birikimi yapıyorum ancak çok uzayıp kısalmadım açıkçası. Biraz hisse senedi toplamaya başladım, temettü emekliliği istiyorum ben de.Dediğiniz kişileri izlemeye başlayacağım çok faydalı oldu. Herkese iyi kazançlar olsun inşallah
Yeni doğan bebeği ya da küçük çocukları olanlar için erkenden başlamak çok faydalı o açıdan dedim.Daha küçük miktarlarda başlayabilirler önlerinde uzun bir zaman var.Bizler emekliliği gelmiş insanların temettü için zamanı kısıtlıNerde ben çocuklarıma alıyorum
Aynen fazlada gözüm yok korkmasın akmasın damlasin yeter
Emekli olunca da birikim sansimiz çok az obgune kadar ne koyduk o . Her gün bir önceki günden zorYeni doğan bebeği ya da küçük çocukları olanlar için erkenden başlamak çok faydalı o açıdan dedim.Daha küçük miktarlarda başlayabilirler önlerinde uzun bir zaman var.Bizler emekliliği gelmiş insanların temettü için zamanı kısıtlı
dükkan almak için toplu para lazım. ama aylık ufak miktarlarla borsada yavrulatacağım paramı. sonra belki bir kısmıyla ev dükkan vs alınır bakıcaz artık :))Hım bu tarafını araştırmaya yonelmeliyim . O paraya dükkan alsam kirası garanti ve daha çok olurgeç başlamışım bu işlere
Bende 75 lot dedim katıldım.Hayirlisi .Bakalım hepimize kaç lot düşecek PLT de 600.000 katılan olmuştu .Eşit dağılım olduğu için yine yüksek oranda katılım olur diye düşünüyorumdükkan almak için toplu para lazım. ama aylık ufak miktarlarla borsada yavrulatacağım paramı. sonra belki bir kısmıyla ev dükkan vs alınır bakıcaz artık :))
eygyo halka arza katıldıım bugün 50 lot istedik bakalım ne kadar verecek.
Aynen Allah hayırlı bereketli birikimler kazançlar versindükkan almak için toplu para lazım. ama aylık ufak miktarlarla borsada yavrulatacağım paramı. sonra belki bir kısmıyla ev dükkan vs alınır bakıcaz artık :))
eygyo halka arza katıldıım bugün 50 lot istedik bakalım ne kadar verecek.
Halka arzlar güzel alfas gesan ne kadar çok prim yaptı.Ahgazda bugün yüzde 20 kar yapmış.İlk defa yüzde 20 rakamını duydum.Bozduran olursa bir ihtimal alalımAynen Allah hayırlı bereketli birikimler kazançlar versin
Halka arz konusunu daha çok sevdim uzun yada orta vadede iyi gibi dinlediğim okugum kadarıyla bende girmeyi düşündüm bakayım.
Zarar ettiğimde pişman olmuyorum da kar ettigimde pişman oluyorum daha çok almadigin için
A
Halka arzlar güzel alfas gesan ne kadar çok prim yaptı.Ahgazda bugün yüzde 20 kar yapmış.İlk defa yüzde 20 rakamını duydum.Bozduran olursa bir ihtimal alalım
TamamOyle bır sey olamaz sıstemsel hata verdı
duzeldı sonra
borsadakı bır hısse aynı gun ıcınde max yuzde 10 artıp max yuzde 10 dusebılır
Alfas 313 lira olmuş gesanda 300 TL yolunda .İkiside iyi kar yaptiA
Halka arzlar güzel alfas gesan ne kadar çok prim yaptı.Ahgazda bugün yüzde 20 kar yapmış.İlk defa yüzde 20 rakamını duydum.Bozduran olursa bir ihtimal alalım
O konuda da değişik şeyler oyunlar dinledim. Bilerek yükseltip düşürüp bazılarını silkeleme gibi.A
Daha çok enerji hisselerinde oluyor gözlemledigim kadarıyla.Ya da birden hızlı yükselen hisselerde.Borsanin en tehlikeli yani o zaten.Hizli bir şekilde yükseliyor sonra ya patron hisseleri büyük oranda satmaya başlıyor hisse hızlıca düsüyor. Ya da tahtacı dedikleri kişi bir oyunlar çeviriyor.O konuda da değişik şeyler oyunlar dinledim. Bilerek yükseltip düşürüp bazılarını silkeleme gibi.
Anladığım kadariyla da o zamanlarda panik yapma beklemeye geç sakın kal deniyorDaha çok enerji hisselerinde oluyor gözlemledigim kadarıyla.Ya da birden hızlı yükselen hisselerde.Borsanin en tehlikeli yani o zaten.Hizli bir şekilde yükseliyor sonra ya patron hisseleri büyük oranda satmaya başlıyor hisse hızlıca düsüyor. Ya da tahtacı dedikleri kişi bir oyunlar çeviriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?