• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

1 . Si t2 brut takas hisselerinde oluyor,o hisseyi sattığınız 2 gün o parayla işlem yapamiyorsun.

2.side sattığınız hissenin parasını, normal hesabına aktarmak için 2 gün geçmesi gerekiyor.
Benim bildiklerim bu kadar😊
Bende saçma sapan birşey olmuştu. Normal Alis yaptim T2 de göründü sonra kendi kendine zararına bozdu para olarak hesabıma aktardı iki üç gün sürdü

Bende saçma sapan birşey olmuştu. Normal Alis yaptim T2 de göründü sonra kendi kendine zararına bozdu para olarak hesabıma aktardı iki üç gün sürdü
Evet bahsetmiştin. Söyle stop los koymayi bilmiyordum ben de ,öyle zararına kendi satmıştı
. Ama sen hiç satış koymadın. O yuzden bilmiyorum

günaydın.. bu topiği yeni görüyorum

hisse olayı cok karışık ve zor geliyor ama içimdede var olan bişey

kızım için bişeyler yapmak istiyorum

lakin pek anlamadığım için mecburen fiziki altın alıyorm.. oda aldı başını gitti..

nasıl çözcez bu olayı

lakin pek anlamadığım için mecburen fiziki altın alıyorm.. oda aldı başını gitti..

nasıl çözcez bu olayı
Hosgeldin acayip bi hastalık insan bu bulaştı mi aldıkça alası geliyor 😂

nasıl çözcez bu olayı
İnstagram da küçük çocukları için borsa hesapları açanları görmüştüm.İncelemeniz açısından birikimci-evhanımı var mesela.

Yeni olduğunuz için temettü veren sağlam hisselerden ufak ufak alabilirsiniz.2-3 tanede olabilir 5 tanede olabilir.Duruma göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz..Tabi siz bilirsiniz sepet her zaman iyidir .Biraz altında olmalı bence.

Borsaya girmek için çok büyük rakamlara gerek yok.Bir vesbe lotu dün 13 liraydı bugün ne kadar bilmiyorum bakmadım. Bir lotu 13 liralık 20 liralık olan temettü hisseleri var .Yalnız hisseleri çok iyi araştırmanız lazım.

Yatırım tavsiyesi değildir

Son düzenleme:
İnstagram da küçük çocukları için borsa hesapları açanları görmüştüm.İncelemeniz açısından birikimci-evhanımı var mesela.

Yeni olduğunuz için temettü veren sağlam hisselerden ufak ufak alabilirsiniz.2-3 tanede olabilir 5 tanede olabilir.Duruma göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz..Tabi siz bilirsiniz sepet her zaman iyidir .Biraz altında olmalı bence.

Borsaya girmek için çok büyük rakamlara gerek yok.Bir vesbe lotu dün 13 liraydı bugün ne kadar bilmiyorum bakmadım. Bir lotu 13 liralık 20 liralık olan temettü hisseleri var .

Yatırım tavsiyesi değildir
Bir lotu 13 TL olanda var 500 TL olanda 5000 tl olanda.Elinizdeki para miktarına kadar lot girebiliyorsunuz.
(bir lot bir adet oluyor)

Son düzenleme:
çok var en bilindik ford oto ereğli
izlediğim videolarda twetlerde şöyle bir sonuç çıkardım doğrumu bilmiyorum çok anlamadım. Her yıl vermeyebilir ne zaman vereceği ne kadar vereceği kısa bir süre önce açıklanıyor bu yıl verip seneye vermeyebilir gibi oranı belli değil

izlediğim videolarda twetlerde şöyle bir sonuç çıkardım doğrumu bilmiyorum çok anlamadım. Her yıl vermeyebilir ne zaman vereceği ne kadar vereceği kısa bir süre önce açıklanıyor bu yıl verip seneye vermeyebilir gibi oranı belli değil
Düzenli temettü ödeyenler var ara sıra ödeyenler var.

Back