- 12 Nisan 2012
- 4.573
- 6.864
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Bu arada günaydın herkese, güzel bir gün olsun hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Bol kazançlı güzel bir gün diliyorum bendeBir hisseye bir miktar emir gönderdim.İnsallah gerçekleşirBu arada günaydın herkese, güzel bir gün olsun hepimize
Bende saçma sapan birşey olmuştu. Normal Alis yaptim T2 de göründü sonra kendi kendine zararına bozdu para olarak hesabıma aktardı iki üç gün sürdü1 . Si t2 brut takas hisselerinde oluyor,o hisseyi sattığınız 2 gün o parayla işlem yapamiyorsun.
2.side sattığınız hissenin parasını, normal hesabına aktarmak için 2 gün geçmesi gerekiyor.
Benim bildiklerim bu kadar
Evet bahsetmiştin. Söyle stop los koymayi bilmiyordum ben de ,öyle zararına kendi satmıştıBende saçma sapan birşey olmuştu. Normal Alis yaptim T2 de göründü sonra kendi kendine zararına bozdu para olarak hesabıma aktardı iki üç gün sürdü
Bilmiyorum ki ilk alisim di. Bir yerede tıklamadan almistim. Hafta içi aynı şekilde aldım mi hisse olarak düşüyor.Evet bahsetmiştin. Söyle stop los koymayi bilmiyordum ben de ,öyle zararına kendi satmıştı
. Ama sen hiç satış koymadın. O yuzden bilmiyorum
Hosgeldin acayip bi hastalık insan bu bulaştı mi aldıkça alası geliyorgünaydın.. bu topiği yeni görüyorum
hisse olayı cok karışık ve zor geliyor ama içimdede var olan bişey
kızım için bişeyler yapmak istiyorum
lakin pek anlamadığım için mecburen fiziki altın alıyorm.. oda aldı başını gitti..
nasıl çözcez bu olayı
İnstagram da küçük çocukları için borsa hesapları açanları görmüştüm.İncelemeniz açısından birikimci-evhanımı var mesela.günaydın.. bu topiği yeni görüyorum
hisse olayı cok karışık ve zor geliyor ama içimdede var olan bişey
kızım için bişeyler yapmak istiyorum
lakin pek anlamadığım için mecburen fiziki altın alıyorm.. oda aldı başını gitti..
nasıl çözcez bu olayı
Bende temettü verenler yeşil enerjiler kırmızı yarı yarıyaBugün borsayı sevmedim sizler de var mi yeşil olan hisse
Bir lotu 13 TL olanda var 500 TL olanda 5000 tl olanda.Elinizdeki para miktarına kadar lot girebiliyorsunuz.İnstagram da küçük çocukları için borsa hesapları açanları görmüştüm.İncelemeniz açısından birikimci-evhanımı var mesela.
Yeni olduğunuz için temettü veren sağlam hisselerden ufak ufak alabilirsiniz.2-3 tanede olabilir 5 tanede olabilir.Duruma göre arttırabilir ya da azaltabilirsiniz..Tabi siz bilirsiniz sepet her zaman iyidir .Biraz altında olmalı bence.
Borsaya girmek için çok büyük rakamlara gerek yok.Bir vesbe lotu dün 13 liraydı bugün ne kadar bilmiyorum bakmadım. Bir lotu 13 liralık 20 liralık olan temettü hisseleri var .
Yatırım tavsiyesi değildir
Temettü verenler hangileriBende temettü verenler yeşil enerjiler kırmızı yarı yarıya
Dün enerji hisselerinden biri geri dönüş yapmıştı sevinmiştim bugün yine düşmüş
çok var en bilindik ford oto ereğliTemettü verenler hangileri
izlediğim videolarda twetlerde şöyle bir sonuç çıkardım doğrumu bilmiyorum çok anlamadım. Her yıl vermeyebilir ne zaman vereceği ne kadar vereceği kısa bir süre önce açıklanıyor bu yıl verip seneye vermeyebilir gibi oranı belli değilçok var en bilindik ford oto ereğli
Düzenli temettü ödeyenler var ara sıra ödeyenler var.izlediğim videolarda twetlerde şöyle bir sonuç çıkardım doğrumu bilmiyorum çok anlamadım. Her yıl vermeyebilir ne zaman vereceği ne kadar vereceği kısa bir süre önce açıklanıyor bu yıl verip seneye vermeyebilir gibi oranı belli değil
Tuncay Turşucu, Yatırım 101 ve karavanda borsacı var onların videolarını izleyebilirsiniz.Ay su temttu konusunda birazcık beni bilgilendirebilir misiniz
İzliyorum onları ama tam oturmadı kafamda temettü işi biraz daha araştırmam lazımTuncay Turşucu, Yatırım 101 ve karavanda borsacı var onların videolarını izleyebilirsiniz.