Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bugün 10 bin liralık daha hisse aldım.temettu veren dört şirket hissesi.Bazen iyimi yaptım kötümü yaptım diyorum ama.Bu sene altın toplama senesi diyorlar.10 bin TL'yi hisse yerine altinmi alsaydım acaba .Borsa girincede kendimi çok kaptiriyorum.Surekli hisse alaşım varAllah'tan çok param yok

Altın aldığımda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum.Bu sene olmazsa öbür sene kesin artar diyorum. .Ancak borsa bir bilinmezlik olduğu için çokta açılmak istemiyorum

Selam hanımlar.herkesin parası bereketli olsun .bikacgundur borsa da yatırım yapmaya niyetlendim.biraz kurcaladım hesap açtım.al sat yapmak istiyorum.tupras veya Petkim alsam diyorum.dogru mu yaparım acaba
Petkim ve Tüpraş güzel hisseler ama bence satılacak hisseler değiller.Özellikle Tüpraş çok kıymetli çok zorda kalmadıkça asla satilmalı bence. Ytd ..

İyi yapmissin bereketli kazançların olsun.ben söyle dusunuyorum ama doğru mu bilmem.
Altının gramı 1000 lira . 1 sene içinde en fazla 2000 lira olur heralde. Ee hisselerde de böyle oluyor zaten. O yuzden tercihim hisse.
Ama benim söyle bir durumum var, başım sıkışsa Allah korusun. Tl nakit bulabileceğim ailem var . O yuzden borsa düşse, sıkıntı yapmıyorum.
Yani risklerini bu şekil dusunuyorum

Altın aldığımda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum.Bu sene olmazsa öbür sene kesin artar diyorum. .Ancak borsa bir bilinmezlik olduğu için çokta açılmak istemiyorum
Iste sepet yapın diyorlar ya bu sebepten ama senin hisse seçimlerin çok güzel. Benim de takip ettiklerimden

Hergun mesajlarınızı okuyorum ama anlamıyorum:) Nasıl yapiyosunuz bunu bacılar vakifdan hesap actm hisse için hesap bana bakio ben hesaba:) Ereğli almak istedim doldurmam gereken maddeler var mesela kaç adet diyor sonraki madde dengeli mi limit artislimi falan yazıyor karşılıklı bakisiyorux ve hiç bişi almadan cikiyorum hepinizin bol kazanclari olsun inşallah valla imrenerek okuyorum mesajları inşallah bir gün bende anlarım

Anlarsın tabi ,ben de başlangıçta öyleydim. Vakif kullanmadığım için tarif edemeyeceğim ama youtube da belki videosu vardır.
Nasıl hisse alınacağına ilgili.
Eregliye tıklıyorsunuz al kısmına,lot sayısını yazıyorsunuz satın al. Limitli bir şeyler falan var ,detayları ben de bilmiyorum

Tesekkur ederim Birde son olarak bişi sormak isterim mesela altın birikimi yapiyorum mesai saatlri içinde alım yapıyorum borsa içinde mi böyle

Ben de aynı moddayim. Aklımda çok hisse çeşidi var
Altın da alaşım.var ama para yok

Bizim bunca zaman bütün paramız altındaydı, 3 kazandırdıysa 13 kaybettirdi o yüzden borsa şimdi ilaç gibi geldi bize. Altın çok fazla yükselmez zaten, her sene aynı şeyleri söylemiyorlar mı? Dolar fırlayacak altın fırlayacak. Altın çok manüpilatif olduğundan ben borsaya göre daha riskli buluyorum. Bir miktar koymaktan zarar gelmez tabii

İkisi benim adıma biri yakınım adına üç bankada yatırım hesabi var ve inanirmisin en kolay kullanılanı ve güvenli geleni vakifbank. Yatırım hesabı açtıktan sonra o hesaba para göndermek gerek .para gönder diye bir yer var oradan hesaplarım arasına basıyorsun.yukarida para gönderen kısımda normal hesabın altta ise yatırım hesabın olmalı. Miktar kısmına göndereceğin miktarı yazıyorsun ve gönder diyorsun.Para yatırım hesabına gectikten sonra.ana sayfada yatırım yazması lazım.ona basıyorsun.hisse alış satış denen portfoyum yazan bir yer var .hisse Alisa basınca aşağıda hissenin adını gireceksin .birsuru hisse çıkar yanında kırmızı veya yesil renk olur.kirmizi düştüğünü yeşil kazandigini gösterir.Eregli yazınca zaten yatırım hesabındaki miktara göre kac adet alabilecegin çıkar .o sayıyı yazar alırsın.emir takip sayfasindanda yaptığın işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini takip edebilirsin

Tesekkur ederim Birde son olarak bişi sormak isterim mesela altın birikimi yapiyorum mesai saatlri içinde alım yapıyorum borsa içinde mi böyle
Mesai saatleri daha çabuk oluyor aksam istek yapsanda hemen gerçekleşmez.sabah fiyatın ne olacagini kestirmen gerekir .Tecrübeli olanlar daha iyi bilir.Bende senin gibi yeni başladım acemiyim

O seni yönlendiriyor önce yatırım hesabına para gönderiyorsun sonra hisse alisdan isim yazıp ekrana geliyor alabileceğin sayı yaziyir Parana göre. Sadece almak istediğin adet yaz ve Alis yap okadar. Birde mesai saatlerinde yaomaya dikkat et T2 denen birşey var bende çözemedim

Konu açılmışken sorayım maaş bankamız iş Bankası oldu.Ve yatırım bölümünü hiç beğenmiyorum.Aranizda iş Bankası kullanan varmı.Hisse alıyorum o hesapta 22 hissem var ve maalesef hepsinin üstüne tek tek basmam gerekiyor kaç adet olduğunu ve kardamiyim zarardamiyim görmem için Acaba başka bir yere mi basmak gerekiyor tamamını görmek için.İslem kısmıda sakat .Hisse al diyorsun net gostermiyor çok karışık geliyor

1 . Si t2 brut takas hisselerinde oluyor,o hisseyi sattığınız 2 gün o parayla işlem yapamiyorsun.

2.side sattığınız hissenin parasını, normal hesabına aktarmak için 2 gün geçmesi gerekiyor.
Benim bildiklerim bu kadar

İs bankası kullanmıyorum ama diğer bankalar virmanlayabilirsin. Yani aktarabiliyorsun diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…