- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Bende katmerciler adese Seyitler kimya aldim yattımSelam yumurcak. Al sat çok iyi bilmeden yapma derim . Başlangıçta o şekil başladım ben. Ve hiç iyi bir kara geçemedik bekleseydim daha iyi.
Tupras ve petkim iyi hisse , ben olsam alıp yatarim
Altın aldığımda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum.Bu sene olmazsa öbür sene kesin artar diyorum. .Ancak borsa bir bilinmezlik olduğu için çokta açılmak istemiyorumBugün 10 bin liralık daha hisse aldım.temettu veren dört şirket hissesi.Bazen iyimi yaptım kötümü yaptım diyorum ama.Bu sene altın toplama senesi diyorlar.10 bin TL'yi hisse yerine altinmi alsaydım acaba .Borsa girincede kendimi çok kaptiriyorum.Surekli hisse alaşım varAllah'tan çok param yok
Petkim ve Tüpraş güzel hisseler ama bence satılacak hisseler değiller.Özellikle Tüpraş çok kıymetli çok zorda kalmadıkça asla satilmalı bence. Ytd ..Selam hanımlar.herkesin parası bereketli olsun .bikacgundur borsa da yatırım yapmaya niyetlendim.biraz kurcaladım hesap açtım.al sat yapmak istiyorum.tupras veya Petkim alsam diyorum.dogru mu yaparım acaba
Bereketli olsunBende katmerciler adese Seyitler kimya aldim yattım
İyi yapmissin bereketli kazançların olsun.ben söyle dusunuyorum ama doğru mu bilmem.Bugün 10 bin liralık daha hisse aldım.temettu veren dört şirket hissesi.Bazen iyimi yaptım kötümü yaptım diyorum ama.Bu sene altın toplama senesi diyorlar.10 bin TL'yi hisse yerine altinmi alsaydım acaba .Borsa girincede kendimi çok kaptiriyorum.Surekli hisse alaşım varAllah'tan çok param yok
Hiç bilgim yok ama bereketli olsun senindeBende katmerciler adese Seyitler kimya aldim yattım
Iste sepet yapın diyorlar ya bu sebeptenAltın aldığımda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum.Bu sene olmazsa öbür sene kesin artar diyorum. .Ancak borsa bir bilinmezlik olduğu için çokta açılmak istemiyorum
Anlarsın tabi ,ben de başlangıçta öyleydim. Vakif kullanmadığım için tarif edemeyeceğim ama youtube da belki videosu vardır.Hergun mesajlarınızı okuyorum ama anlamıyorum:) Nasıl yapiyosunuz bunu bacılar vakifdan hesap actm hisse için hesap bana bakio ben hesaba:) Ereğli almak istedim doldurmam gereken maddeler var mesela kaç adet diyor sonraki madde dengeli mi limit artislimi falan yazıyor karşılıklı bakisiyorux ve hiç bişi almadan cikiyorumhepinizin bol kazanclari olsun inşallah valla imrenerek okuyorum mesajları inşallah bir gün bende anlarım
Tesekkur ederimAnlarsın tabi ,ben de başlangıçta öyleydim. Vakif kullanmadığım için tarif edemeyeceğim ama youtube da belki videosu vardır.
Nasıl hisse alınacağına ilgili.
Eregliye tıklıyorsunuz al kısmına,lot sayısını yazıyorsunuz satın al. Limitli bir şeyler falan var ,detayları ben de bilmiyorum
Ben de aynı moddayim. Aklımda çok hisse çeşidi varBugün 10 bin liralık daha hisse aldım.temettu veren dört şirket hissesi.Bazen iyimi yaptım kötümü yaptım diyorum ama.Bu sene altın toplama senesi diyorlar.10 bin TL'yi hisse yerine altinmi alsaydım acaba .Borsa girincede kendimi çok kaptiriyorum.Surekli hisse alaşım varAllah'tan çok param yok
Bugün 10 bin liralık daha hisse aldım.temettu veren dört şirket hissesi.Bazen iyimi yaptım kötümü yaptım diyorum ama.Bu sene altın toplama senesi diyorlar.10 bin TL'yi hisse yerine altinmi alsaydım acaba .Borsa girincede kendimi çok kaptiriyorum.Surekli hisse alaşım varAllah'tan çok param yok
Bizim bunca zaman bütün paramız altındaydı, 3 kazandırdıysa 13 kaybettirdi o yüzden borsa şimdi ilaç gibi geldi bize. Altın çok fazla yükselmez zaten, her sene aynı şeyleri söylemiyorlar mı? Dolar fırlayacak altın fırlayacak. Altın çok manüpilatif olduğundan ben borsaya göre daha riskli buluyorum. Bir miktar koymaktan zarar gelmez tabiiAltın aldığımda hiç bir sıkıntı hissetmiyorum.Bu sene olmazsa öbür sene kesin artar diyorum. .Ancak borsa bir bilinmezlik olduğu için çokta açılmak istemiyorum
İkisi benim adıma biri yakınım adına üç bankada yatırım hesabi var ve inanirmisin en kolay kullanılanı ve güvenli geleni vakifbank. Yatırım hesabı açtıktan sonra o hesaba para göndermek gerek .para gönder diye bir yer var oradan hesaplarım arasına basıyorsun.yukarida para gönderen kısımda normal hesabın altta ise yatırım hesabın olmalı. Miktar kısmına göndereceğin miktarı yazıyorsun ve gönder diyorsun.Para yatırım hesabına gectikten sonra.ana sayfada yatırım yazması lazım.ona basıyorsun.hisse alış satış denen portfoyum yazan bir yer var .hisse Alisa basınca aşağıda hissenin adını gireceksin .birsuru hisse çıkar yanında kırmızı veya yesil renk olur.kirmizi düştüğünü yeşil kazandigini gösterir.Eregli yazınca zaten yatırım hesabındaki miktara göre kac adet alabilecegin çıkar .o sayıyı yazar alırsın.emir takip sayfasindanda yaptığın işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini takip edebilirsinHergun mesajlarınızı okuyorum ama anlamıyorum:) Nasıl yapiyosunuz bunu bacılar vakifdan hesap actm hisse için hesap bana bakio ben hesaba:) Ereğli almak istedim doldurmam gereken maddeler var mesela kaç adet diyor sonraki madde dengeli mi limit artislimi falan yazıyor karşılıklı bakisiyorux ve hiç bişi almadan cikiyorumhepinizin bol kazanclari olsun inşallah valla imrenerek okuyorum mesajları inşallah bir gün bende anlarım
Mesai saatleri daha çabuk oluyor aksam istek yapsanda hemen gerçekleşmez.sabah fiyatın ne olacagini kestirmen gerekir .Tecrübeli olanlar daha iyi bilir.Bende senin gibi yeni başladım acemiyimTesekkur ederimBirde son olarak bişi sormak isterim mesela altın birikimi yapiyorum mesai saatlri içinde alım yapıyorum borsa içinde mi böyle
O seni yönlendiriyor önce yatırım hesabına para gönderiyorsun sonra hisse alisdan isim yazıp ekrana geliyor alabileceğin sayı yaziyir Parana göre. Sadece almak istediğin adet yaz ve Alis yap okadar. Birde mesai saatlerinde yaomaya dikkat et T2 denen birşey var bende çözemedimHergun mesajlarınızı okuyorum ama anlamıyorum:) Nasıl yapiyosunuz bunu bacılar vakifdan hesap actm hisse için hesap bana bakio ben hesaba:) Ereğli almak istedim doldurmam gereken maddeler var mesela kaç adet diyor sonraki madde dengeli mi limit artislimi falan yazıyor karşılıklı bakisiyorux ve hiç bişi almadan cikiyorumhepinizin bol kazanclari olsun inşallah valla imrenerek okuyorum mesajları inşallah bir gün bende anlarım
Mesai saatlerinde , mesai saati dışı emir giriliyor ama henüz bilmiyorum. Araştırmadim henüz gerek duymadım çünküTesekkur ederimBirde son olarak bişi sormak isterim mesela altın birikimi yapiyorum mesai saatlri içinde alım yapıyorum borsa içinde mi böyle
1 . Si t2 brut takas hisselerinde oluyor,o hisseyi sattığınız 2 gün o parayla işlem yapamiyorsun.O seni yönlendiriyor önce yatırım hesabına para gönderiyorsun sonra hisse alisdan isim yazıp ekrana geliyor alabileceğin sayı yaziyir Parana göre. Sadece almak istediğin adet yaz ve Alis yap okadar. Birde mesai saatlerinde yaomaya dikkat et T2 denen birşey var bende çözemedim
İs bankası kullanmıyorum ama diğer bankalar virmanlayabilirsin. Yani aktarabiliyorsun diye biliyorumKonu açılmışken sorayım maaş bankamız iş Bankası oldu.Ve yatırım bölümünü hiç beğenmiyorum.Aranizda iş Bankası kullanan varmı.Hisse alıyorum o hesapta 22 hissem var ve maalesef hepsinin üstüne tek tek basmam gerekiyor kaç adet olduğunu ve kardamiyim zarardamiyim görmem için Acaba başka bir yere mi basmak gerekiyor tamamını görmek için.İslem kısmıda sakat .Hisse al diyorsun net gostermiyor çok karışık geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?