Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

10 12 benim de bir kısım uzun . Bir kısım orta vade . Azalttım iyi ama hepsinin bir hedefi var . Yapamiyorum7 iyi aslinda
Günaydın sabah motive olmak için Tuncay Turşucunun bir videosunu seyrettim.Onu izledikten sonra bile düşündüm ine ine yine 12-13 hisseyi buluyor.Örneğin arçelikmi alırsın Vesbemi alırsın ikiside beyaz eşya ikisininde artısı var.Birini seç diyorlar ama hangisini seçeyim orada tıkanıyorum.Örnek isdemir erdemir ben her ikisindende vazgeçemiyorum

Eregliyi zaten bırakmamda isdemirde güzel geliyor

Günaydın iyi yapmissin. Tuncay tursucu beni de çok motive ediyor.

Bende de isdemir ve eregli var. İkisini 1 hisse sayıyorum aslında. Isdemirin halka açıklığı az ve büyüme hissesi gibiymiş. O yuzden isdemir oranım yüksek.

Beyaz eşya da temettunde dolayı ve kapasite artışından dolayı vesbeyi tercih etmiştim. Suan sattım. Kısa süreli sanmıştım ama elimdeki gitmedi ,vesbe gitti elimdekiyle kaldım.

Vestel benimde takibimde
Vesbe gördüğüm yerde daha dikkatli okuyorum

birkaç haftadır çimsa banvit ve prkab hisselerinin yükselmesini bekliyorum
takip ederek bir hissenin düşüp düşmeyeceğini nasıl anlıyorsunuz?

3 ay ertelemeli kredi çekip borsaya girdik. neredeyse 1 ay olacak 4-5 bin karımız var. daha fazla olur diye ummuştuk. orda burda gördüklerimi alıyorum genelde 5-6’ya bölüyorum parayı. yükseleni görünce çıkıyorum. bu saydıklarım iki haftadır düşüşte yükselmesini bekliyorum. acaba yanlış mı yapıyorum

Hissesine göre değişir

Yeni gelmissiniz ve dört mesajınız var .Kusura bakmayın hiç güven vermiyorsunuz müşteri bulmaya gelmissiniz
Bu düşüncenize üzüldüm ben boşanmış bekar bir anne olarak kadınlara destek olmak için kayıt açtım… Bugün topiğimde ki hisseler %5 kazandırdu dediğim gibi bir beklentim yada yatırım tavsiyem yok sadece her hafta portföy ümü paylaşacağım

birkaç haftadır çimsa banvit ve prkab hisselerinin yükselmesini bekliyorum
takip ederek bir hissenin düşüp düşmeyeceğini nasıl anlıyorsunuz?
Cimsa bende de var. Finansallari ucuzmus. Hesaplamayi bilmiyorum henuz
87 lerde dip yapmis gibi, 22 günlük hareketli ortalamasında yukarı tepki vermiş.
Burdan 106 ya gitmesini bekliyorum
Uzun vade aldim sayilir o yuzden satmayı henüz düşünmüyorum.

Benim hisseler bugün kırmızı açtı. Sadece halka arz olan yeşil yaktı... Aralık sonuna kadar umarım biraz kâr alirim
Kırmızı olduğuna göre enerji hisseleri olabilir. Allah'tan halka arza açılacak çok şirket var.Sinangil un söke un euro power n11.. heyecanla bekliyorum.Hepimize bol kazanç olsun

Fikrim değişmedi .Tabi siz bilirsiniz Yalnız sonradan başka bir konu açtığınızi gördüm farkettim diyelim Mune sizi uyarmış.Yatirim danışmanıyim deyip şu hisselerden aldım deyip hisse yazmanız başınıza bela olabilirmiş .

Selam hanımlar.herkesin parası bereketli olsun .bikacgundur borsa da yatırım yapmaya niyetlendim.biraz kurcaladım hesap açtım.al sat yapmak istiyorum.tupras veya Petkim alsam diyorum.dogru mu yaparım acaba

Selam hanımlar.herkesin parası bereketli olsun .bikacgundur borsa da yatırım yapmaya niyetlendim.biraz kurcaladım hesap açtım.al sat yapmak istiyorum.tupras veya Petkim alsam diyorum.dogru mu yaparım acaba
Selam yumurcak. Al sat çok iyi bilmeden yapma derim . Başlangıçta o şekil başladım ben. Ve hiç iyi bir kara geçemedik bekleseydim daha iyi.
Tupras ve petkim iyi hisse , ben olsam alıp yatarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…