- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.481
Kozal olan var mı elinde, bi türlü ilerleyemiyo bu ya
İnşallah bakalımBen de var gunlukte dusus var biraz . Haftalikta yon yukari .cogu hisse icin bu sekilde gozukuyor grafikler
Ahahahh alabileceğim bütün cevapları aldım teşekkür ederimBenim vardı az karla sattim kanser ettiği için
Ama güzel hisse sen satma
Borsa sabır işidir hahahahahah
Tarla alınca her gun fiyatini sormiyorsun değil mi hisse alınca neden soruyorsun hahahahahah
Offf ağır ironi içerir
Ozet: satma çıkacak yüzünü güzel guldurecek inşallah
Yusuf kaderlinin 4 k listesi vardi 2024 icin. Kocaer50 tane kcaer almıştım geçenlerde keşke daha çok alsaydım
Aaa diğer ikisi ne acaba merak ettimYusuf kaderlinin 4 k listesi vardi 2024 icin. Kocaer
Kimpr
Diger iki k yi unuttum. Ama kontr olabilir biribilen yazsin
Kardemir d olabilir. Youtube da dinlemistim . Bulursam paylasirim .Aaa diğer ikisi ne acaba merak ettim
Kardemir d ve kcaer var bende. Geçen de iki tane mi üç tane mi kontr almıştımKardemir d olabilir. Youtube da dinlemistim . Bulursam paylasirim .
valla borsa sabır işi ama sasa ve hektaş kanser etti beni elimde kaldı hisseler resmenBenim vardı az karla sattim kanser ettiği için
Ama güzel hisse sen satma
Borsa sabır işidir hahahahahah
Tarla alınca her gun fiyatini sormiyorsun değil mi hisse alınca neden soruyorsun hahahahahah
Offf ağır ironi içerir
Ozet: satma çıkacak yüzünü güzel guldurecek inşallah
Zoren sizin psikolojinizi bozmuş valla billasize bir tüyo vereyim öğlen ZOREN'e bakın
ZOREN eksi ise borsa %3 yukarı bile olsa borsa kapanırken çakılır ve eksi kapar : ))))
ZOREN artı ise borsa artı kaparsa zoren eksi kapar, borsa eksi kaparsa zoren yine eksi kapar.
Özetle ZOREN hep eksi kapar : )
İnanmayan test etsin
Sonucta zarar ziyan yok803 tlye aldığım 1 adet ford’u 810 tlye sattım
Sonucta zarar ziyan yok
1200 zararla sattım valla 2 gun once, baska bısey aldımm2700 kardayımmBari 811 e satsaydi ekmek olmuş 8 tl hahhaahahah
bist 25 e bakmanız lazım.Listeden cikmak ne demek acaba
uv de bekleyemeyeceğim kadar sıkıcı bir hisse bana göre tabi.seveni çoktur .Kozal olan var mı elinde, bi türlü ilerleyemiyo bu ya
yorulmuşuz zoreni beklerken.bana kalırsa beklemeye değer bir tarafı yok da. ytdsize bir tüyo vereyim öğlen ZOREN'e bakın
ZOREN eksi ise borsa %3 yukarı bile olsa borsa kapanırken çakılır ve eksi kapar : ))))
ZOREN artı ise borsa artı kaparsa zoren eksi kapar, borsa eksi kaparsa zoren yine eksi kapar.
Özetle ZOREN hep eksi kapar : )
İnanmayan test etsin
aynı şeyi yazacaktım.sen yazmışsınBari 811 e satsaydi ekmek olmuş 8 tl hahhaahahah
yorulmuşuz zoreni beklerken.bana kalırsa beklemeye değir bir tarafı yok da. ytd
zarar yoksa ufak karla çıkılırönümüzde ki ay çocukların BES ödemesi var o zaman bozacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?