- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.441
Enjsa 46lardan eklemeyi düşünmüştüm 51 olmuş bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimTakip etmiyorum ama madencilikte iyi olacak diyorlardi
güzel yorumları var twitterda.çimento sektöründe hareketlenmeler başlamış.satmak için bekliyorum benLot sayım fazla ve maliyetim 10a yakın
Hadi bakalımgüzel yorumları var twitterda.çimento sektöründe hareketlenmeler başlamış.satmak için bekliyorum ben
Aynen ekleme yapacaktim uctuEnjsa 46lardan eklemeyi düşünmüştüm 51 olmuş bile
Ben de ilk defa aldığım hisseleri çok az alıyorum ya sonra da işte daha çok alsaydım pişmanlığıAynen ekleme yapacaktim uctu
Maviyi 112 liraya aldim 130 oldu.kafami nerelere vuraym.adamlar kar satisi yapmaya basladi.keske cok alsaydim gidim gidim giris yapmistim
üzülmeyin kızlar bende de nereden aldım bunu pişmanlığı oluyorBen de ilk defa aldığım hisseleri çok az alıyorum ya sonra da işte daha çok alsaydım pişmanlığı
Sen mi sormustun ben de hatirlamiyorum. Birisi sormustu gorunce paylasayim dedim.bu ne kız hayatım gibi kaymış
Ahahahah tabi o da var mesela bazen hiç araştırmadığım bi hisseyi alasım geliyo ve alıyorum ne alakaysaüzülmeyin kızlar bende de nereden aldım bunu pişmanlığı oluyor
ben de öyleyim yeni yeni öğreneyim diyorum ama hala ilerleyemedimAhahahah tabi o da var mesela bazen hiç araştırmadığım bi hisseyi alasım geliyo ve alıyorum ne alakaysa
evettt ben sormuştum çok teşekkür ederim o hesabı da takibe aldım arada şaka yapıyorum lütfen yanlış anlamayın bilgisizliğimdenSen mi sormustun ben de hatirlamiyorum. Birisi sormustu gorunce paylasayim dedim.
13 15 tl toplama demislerdi. Sene sonunu bulsada cikar bu sene.
Estafurullah sikinti yok .hem eglenip hem ogreniyoruz hep beraberevettt ben sormuştum çok teşekkür ederim o hesabı da takibe aldım arada şaka yapıyorum lütfen yanlış anlamayın bilgisizliğimden
Bu haftada kaybettikDüzelicez insSıkıcı bi gün oldu