- 12 Nisan 2012
- 4.575
- 6.865
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.401
Borsaya girdigimizden beri gereksiz bir sey almıyorum. Bu ihtiyac mi diye dusunuyorum. Benim icin cok iyi oldubir yöne iyi oluyor harcamıyorsun ama ben karttan harcıyorum illa kibir şey değişmiyor
Aldım bugün yükselmeden biraz bakalım artık.hedef fiyatlar güncelleniyor.ben durdurmuştum alımımı az az ekliyeceğim
çok iyi yapıyorsun valla tebrik ederim parasını güzelce kullanan insanlara hayran kalıyorum ben hiç öyle biri olamadım, şans bu ya karşıma da benim gibi biri çıktıBorsaya girdigimizden beri gereksiz bir sey almıyorum. Bu ihtiyac mi diye dusunuyorum. Benim icin cok iyi oldu
Benim elimde kardemird var Ereğli mi alsaydım ki onun yerine bilemedimHicbir sey bilmiyorum diyenler icin
Kardemir de guzel. Zaten sektor olarak beraber cikarlar 3 asagi 5 yukariBenim elimde kardemird var Ereğli mi alsaydım ki onun yerine bilemedim
Ben de böyleyim. Şimdi bunu alacağıma şu kadar doas eklerim filan diye düşünüyorumBorsaya girdigimizden beri gereksiz bir sey almıyorum. Bu ihtiyac mi diye dusunuyorum. Benim icin cok iyi oldu
Hadi inşallahKardemir de guzel. Zaten sektor olarak beraber cikarlar 3 asagi 5 yukari
Bereketli olsunAldım bugün yükselmeden biraz bakalım artık.
Eregli,petkim,kozal ,sasa bunlari cok merak ediyorum.herkes cok israrci ben hep negatif.bu arada alintidan tamamen bagimsizim.Hicbir sey bilmiyorum diyenler icin
Parfumum bitmis almamda lazim.iyide fiyat artirmislar resmen ucmus.su hissemden 15 lot yapar modundayim..ins cimrilesmiyirumdur.uygun parfum arayisina girdimBorsaya girdigimizden beri gereksiz bir sey almıyorum. Bu ihtiyac mi diye dusunuyorum. Benim icin cok iyi oldu
Suan dusen konumunda zaten.zor tutuyor kendini.137 ler bekleniyor.destek gormezse 133 onuda goremezse 125ler.kar satisi cok yapildi.direnc 147 ve 150 kusurler.orayi asarsa zaten ilk 170 sonrasi 200 kusurler.ama faiz kararlari ve secim etkili olacak gibi.bide uc aylik bi durdurma ...cik ic acici degil.asagilari bekliyorum alim icin.yoksa150 sonrasini asarsa o seviyelere bakacagim ben.uzun vade hissem olunca sadece bekliyorumMerhaba 88 maliyetli Tüpraş var elimde. Ama neredeyse eylülden beri 140 150 lerde geziyor. Bu yükseliş ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı
Takibimde degil.Kızlar merhaba elimde marbl (tureks turunç madencilik) var. Tutayım mı satayım mı ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?