- 12 Nisan 2012
- 4.575
- 6.865
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.381
Ben haftalik grafiklerine baktim .migros daha iyi gozukuyor gibi. Sen de bak tabi. Benim elimde yok ,alacak paramda yokAslında ben Migros almayı düşünüyodum ama sabahYEKTA31 2024 için beğenilen şirketlerde BİM’i paylaşınca biraz baktım da o da alınabilir gibi geldi o yüzden size de sorayım dedim
Saygı duyarım efendim ben kontrol edeceğimi düşünüyorumben de trade etmiyorum ama mesela teknikte bisi gorursem ona gore hareket ediyorum ne biliyim bi sey var olacak mi olmucak diye bakiyoruz bu kadar hissede hangisinde hangisi var o unutulur yani ben kesin temel teknik vs idare edemem bu kadar hissede
Teşekkür ederim valla fikirleriniz benim için önemli kızlar özellikle de düzenli olarak yazan arkadaşların görüşlerini hep dikkate almaya çalışıyorumBen haftalik grafiklerine baktim .migros daha iyi gozukuyor gibi. Sen de bak tabi. Benim elimde yok ,alacak paramda yok
Baslangic teknik icin bence youtube yeterli.Ben biraz temel analiz teknik analiz öğrenmek istiyorum. Nasıl başlayıp nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum pek. Öyle para verip eğitim almak mı yoksa YouTubedaki eğitimler yeterli olur mu siz nasıl öğrendiniz kızlar
Ben yatirim 101den temel analizi bitirmek uzereydim . Bir seyler oldu , aksadi. Simdi bir daha uyeligimi aktif edip devam iedecegim.Ben biraz temel analiz teknik analiz öğrenmek istiyorum. Nasıl başlayıp nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum pek. Öyle para verip eğitim almak mı yoksa YouTubedaki eğitimler yeterli olur mu siz nasıl öğrendiniz kıkızlar
Baslangic teknik icin bence youtube yeterli.
Temel analiz egitimleri se var. Bence cok detaylari var.
Yatirim 101 kanalina uye olup ,onun egitimlerine de bakabilirsiniz.
Ama youtube a bakarak biraz asina olabilirsiniz
Biraz bi şeyler bilmek gerekiyor. Bi yöneticilik sınavım var şubatta. Onu atlattıktan sonra ben de başlıcam bakalım.Ben yatirim 101den temel analizi bitirmek uzereydim . Bir seyler oldu , aksadi. Simdi bir daha uyeligimi aktif edip devam iedecegim.
Udemyde de var egitimler.
valla helal olsun diyeyim kolay gelsinSaygı duyarım efendim ben kontrol edeceğimi düşünüyorum
3 sene önce almıştım illallah ettirmişti. Bakıyorumda hala bi numarası yok. Yatırım tavsiyesi değildir :)gelecekler : )
zoren beni yaktı der giderim .....
3 sene önce almıştım illallah ettirmişti. Bakıyorumda hala bi numarası yok. Yatırım tavsiyesi değildir :)
Neyse kazen zorenden batmissin zaten benim kar yapmış 3 5 hisseye siteyi bana devret bari nihahhahhahahahhTam bu moddayim
Ben de thyao alacağım biraz sanırım.Kızlar ben de bugün THY ve doas a ekleme yaptım. Kontr için biraz beklicem
ben bi dönem umedy den almıştım.kitap vs falan ama ben çokalamadım alacaklarımı.youtube bence bu konuda tam bir hazine.kanallara bak hangisinin anlatımı güzelse sen karar ve.ben temel analizi bikaç farklı yerden dinledim suan aklımda finans ve borsa kanalı var.ufak ufak başlarsın günlük bikaç video yeterli geliyorBen biraz temel analiz teknik analiz öğrenmek istiyorum. Nasıl başlayıp nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum pek. Öyle para verip eğitim almak mı yoksa YouTubedaki eğitimler yeterli olur mu siz nasıl öğrendiniz kızlar
hedef fiyatlar güncelleniyor.ben durdurmuştum alımımı az az ekliyeceğimBen de thyao alacağım biraz sanırım.
Aynen gunlukte dusus belliydi hatta yazmistim bir yerde . Ama haftalikta yon yukari ins benceKontr iyi düştü yine
Biz de sifir nakit geziyoruz ya.biz kocişle şu haldeyiz
Eki Görüntüle 3371447
bir yöne iyi oluyor harcamıyorsun ama ben karttan harcıyorum illa kiBiz de sifir nakit geziyoruz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?