- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #3.421
Çok teşekkürlerTakibimde degil.
Bucim bende de var ama zarardayım bayaNtgaz,bucim ve pegasus icin satis yapacagim.beklemediyim.yeni hisselerime pay edecegim
Ben de kozali merak ediyorum maliyegim yine cok ddusuk . Az miktar oldugu icin de sqtmadim dursun dedim. Bakalim ne olacakEregli,petkim,kozal ,sasa bunlari cok merak ediyorum.herkes cok israrci ben hep negatif.bu arada alintidan tamamen bagimsizim.
Valla suan tatil haric ,benim icin, cimlilesmekte fayda var. Her sey cok pahali. Kaziklaniyormusuz hissiyati var ben deParfumum bitmis almamda lazim.iyide fiyat artirmislar resmen ucmus.su hissemden 15 lot yapar modundayim..ins cimrilesmiyirumdur.uygun parfum arayisina girdim
ben çimsayı bölündüğü dönem karla çıkmıştım.orta vade tutulur gibi.kızlar ben de bir soru sormak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa
çimsa ve hektaş hakkında düşünceleriniz neler acaba yüksek maliyetle almışız aylardır çıkamıyoruz. zararına çıksak mı beklesek mi? neredeyse iki katı maliyetle almışız
Takip etmiyorum ama madencilikte iyi olacak diyorlardiKızlar merhaba elimde marbl (tureks turunç madencilik) var. Tutayım mı satayım mı ne önerirsiniz?
elinde lot sayın çokmu. ilk hedefi 11 orta vadede.uzun vade 27 ler hedefleniyor.6.4 lere düşürse sıkıntıBucim bende de var ama zarardayım baya
dün yabancıların en çok aldığı şirketler arasındaymış sanırımBen de kozali merak ediyorum maliyegim yine cok ddusuk . Az miktar oldugu icin de sqtmadim dursun dedim. Bakalim ne olacak
Epeydir yukseliyor zaten ama devami da gelebilir tabiben de bugün bir yerde samat’ı gördüm
seçimle ilgili afişleri vs burası yapıyormuş yükselir diyorlar
şu seçimde geçsede bahane edecek bişeyleri kalmasa artık.illallah ettikValla suan tatil haric ,benim icin, cimlilesmekte fayda var. Her sey cok pahali. Kaziklaniyormusuz hissiyati var ben de
Duzelecek diye inaniyorum ama duzelir mi bilmiyorum.
Cimsa elim de var. Beklersen zararin cikar diye dusunuyorum. Hektas icin de dip yapip 2024 te doner diyorlar ama. Hatta 15 liralar biriktirmelik .kızlar ben de bir soru sormak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa
çimsa ve hektaş hakkında düşünceleriniz neler acaba yüksek maliyetle almışız aylardır çıkamıyoruz. zararına çıksak mı beklesek mi? neredeyse iki katı maliyetle almışız
Dolar bazli hedefi var var , yabancilar alirsa orayi gorebilir . Simdi soyle bir sey de dinledim. Bu bir yukselis olacak , sonra tekrar durulacak asil yukselis ve yabancilarin gelmesi yil sonuna dogru olacak.dün yabancıların en çok aldığı şirketler arasındaymış sanırım
Bereketli olsun.portföyümde değişiklerim devam ediyor.yunsayla selamlaşalım bakalım. baba şirketlerimin yanına yancı olacak orta vadede tutacağım.tekrar yorumlar, teknik- temel bakıp alacağım
Lot sayım fazla ve maliyetim 10a yakınelinde lot sayın çokmu. ilk hedefi 11 orta vadede.uzun vade 27 ler hedefleniyor.6.4 lere düşürse sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?