Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Sizce bim mi Migros mu
Ben bimciyim.tabi yatirim tavsiyesi degil kesinlikle.
Temel analizi bim biraz daha iyi.analistlerin cogunun onerdigi bir sirket.bunun yanida bikac bankanin model portfoyude yer aliyor.yabanci aytirimcilarin son donemde fazla aldigi bir sirket.suan ben alimimi durdurdum.iyi fiyatlandi.butun hisselerin yerlerde surundugu donem o kipiradamadi hatta uak ufakta olsa yukseldi.bu bime ait

Bu da migrosa ait

Aslında ben Migros almayı düşünüyodum ama sabah YEKTA31 2024 için beğenilen şirketlerde BİM’i paylaşınca biraz baktım da o da alınabilir gibi geldi o yüzden size de sorayım dedim

Aslında ben Migros almayı düşünüyodum ama sabah YEKTA31 2024 için beğenilen şirketlerde BİM’i paylaşınca biraz baktım da o da alınabilir gibi geldi o yüzden size de sorayım dedim
Ikiside iyi sirket.ikisininde teknik analizine bak derim.alim yerlerine vs ona gore karar ver.benim bim maliyetim dusuk.ekleme yapmam icin para lazim oyuzden daha dusuk fiyatli sirketlerime ekleme yapiyorum.hedef fiyatlarinada bak mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…