Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Kızlar doas için 250 liradan ekleme yapmayı düşünüyodum ama şu an 248leri de gördü sizce beklemeli miyim biraz daha
bende ekleme yapacağım.iş bankası teknik analiz açıklamış 30 küsür mumluk dönemde 200 lira fiyat vermiş.uzun vadem olunca o kadar düşermi bilmem ama kademe kademe ekleme yapacağım ben. 255 en üst seviyem

Merhabalar.

Nihayet uzun vade gıda sektorune de giriş yaptım. Tercihim Tukaş oldu. Hayırlısı...

CİMSA'ya ve EGUB'e eklemelerim oldu.

Doas'in verdiği temettunun bir kısmıyla bugün yine DOAS aldım.
Bir kısmıyla da bekliyorum.

tukas benım de radarımda

hıssenın degerı 20 tl nasıl buralarda takılıyor anlamıyorum :) en ucuz gıda sırketı resmen :)

temettü nasıl alınıyor biraz bilgi alabilirmiyim?
Şirketler önceden haber veriyor .Kap atıyor .Haberiniz oluyor.Bir lotunuz bile olsa temettüden faydalanıyorsunuz.örneğin Tupraş 180 t diyelim 50 tl de temettü veriyor elinişzde 10 tane tupraşınız var sa 500 tl para yatırım hesabınıza yatıyor.Yalnız verdiği temettü miktarı kadarda lot fiyatından düşüyor bir lot 180 iken 130 a düşüyor .Yalnız şirketler o fiyatta kalmıyor yükselişe geçiyor illaki .Örneğin tupraş bu sene 700 lere çıktı bölündü ayrıca temettü verdi.Tupras bölününce 78 tl civarına düştü sonra yükselişe geçti.2-3 katı oldu.

Son düzenleme:
tweterde yatırımla alakalı sayfaları takip ederseniz ya da yotubede yatırımla alakalı videoları seyrederseniz örneğin yatırım 101 kanalı var onu çok beğeniyorum temettü şirketleri ile haber bilgi alabilirsiniz

Canım o bölünme temettüde olmuyor, sen bedelsizle karıştırdın. Temettüde aynı başta dediğin gibi ödeme belli tarihte yatırım hesabına yatıyor. Hisse fiyatıysa ondan ötürü etkilenmiyor, normal seyrinde ya artıyor ya düşüyor. Ama bedelsizde hissede bölünme ve fiyat düşüşü gerçekleşiyor.

Merhaba ben de dün geçen hafta ki halka arzlari satmıştım iyi ki satmisim ekos hariç tavan bozdu ve 3 yeni halka arza da girdim altın sertifikam 415 lot oldu tabgida hissem de artık halka arzın da altına düşecek bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…