- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.821
Normal hisse senedi alır gibi alınıyor o bölümden, mesela şu an avantajı 20tl gibi bir rakama bile 1 lot hissesini alabiliyorsun. Hani bankadan gram altın alsan 1 gr. için 1800tl küsür vermen gerekirken minimum, bunda çok daha rahat biriktirebiliyorsun böylece...Altın sertifikası nasıl oluyor biraz anlatır mısınız, nerden aliyorsunuz nasıl artıyor?
Bende bütün halka arzlara katılacağım. Borç ödeme olsa bile 3 5 gün elimde tutar satarim. Oradan gelen parayla hisselerime ekleme yaparım
Tekrar hoşgeldin penceremden :) Fonları en az bir yıl elleme hiç zarar etmemek için, onlarda genelde yönetim ücreti kestikleri için 2-3 yıl beklersen baya güzel oluyor çünkü.Selamlar bir süredir siteye girmiyordum daha doğrusu giremiyordum işler yoğundu .Şimdi arada da olsa az az girmeye çalışacağım.Görüşmeyeli umarım iyisinizdir.Bendeki hisselerin çoğunu sattım bir fordoto duruyor diğerlerinden de tek tük.Cihat çiçek hocayı takip ediyordum yatırım fonlarından bahsediyordu ondan duyup birazda fonlara girdim .Şimdilik onlara ellemedim.
İyiymiş teşekkür ederim bi bakiyim bende biraz biraz alabilirim. Ben direkt ceyrek biriktiriyordumNormal hisse senedi alır gibi alınıyor o bölümden, mesela şu an avantajı 20tl gibi bir rakama bile 1 lot hissesini alabiliyorsun. Hani bankadan gram altın alsan 1 gr. için 1800tl küsür vermen gerekirken minimum, bunda çok daha rahat biriktirebiliyorsun böylece...
katılıp katılmama arasındaki fark nedir acaba ?doas temettüsü yattı enjsa ekleme yaptım.251 liradanda doasa talimat verdim.gerçekleşirse ne ala.
halka arzlara katılmama kararı aldım.okuduklarım yetti bana.insani olarak özellikle çatalağzı
Hoşbulduk teşekkür ederimTekrar hoşgeldin penceremden :) Fonları en az bir yıl elleme hiç zarar etmemek için, onlarda genelde yönetim ücreti kestikleri için 2-3 yıl beklersen baya güzel oluyor çünkü.
Bugün Doas temettüsü yatmış, onunla yine birkaç lot aldım (ODAS).
her bankada yok, mesela ben işbankası kullanıyorum ama yok, vakıfbankta var arkadaşım kullanıyor.Kızlar bu gümüş yatırımı mobil bankacılıktan yapılıyor mu biraz bakındım ama yok galiba
Ben de işbankta baktım demek yokmuş teşekkür ederimher bankada yok, mesela ben işbankası kullanıyorum ama yok, vakıfbankta var arkadaşım kullanıyor.
Kızlar bu gümüş yatırımı mobil bankacılıktan yapılıyor mu biraz bakındım ama yok galiba
Ahahahh anlaşıldıııBen zamanında denizbanktan aldim sattim sonra tekrar aldimm sattim sonra tekrar aldim sat hahahahah bence anlasildim:)
Sanırım Gram Gümüş bahsettiğiniz.Kızlar bu gümüş yatırımı mobil bankacılıktan yapılıyor mu biraz bakındım ama yok galiba
Hisse senedi alır gibi aliyorsun altins1 diye biliyorum 5000 lota tamamlanınca darphaneden 50 gr fiziki olarak alınabiliyor.Altın sertifikası nasıl oluyor biraz anlatır mısınız, nerden aliyorsunuz nasıl artıyor?
Bende bütün halka arzlara katılacağım. Borç ödeme olsa bile 3 5 gün elimde tutar satarim. Oradan gelen parayla hisselerime ekleme yaparım
Altin yukselince yukselip inince iniyor mu ?Hisse senedi alır gibi aliyorsun altins1 diye biliyorum 5000 lota tamamlanınca darphaneden 50 gr fiziki olarak alınabiliyor.
Teşekkür ederimSanırım Gram Gümüş bahsettiğiniz.
Sadece Emtia yatırımım için (İçinde Gram Gümüşü de kapsıyor) Kuveyt Türk ten yatırım hesabı açtırmıştım.
Telefonumu Mobil Uygulamasını da indirdim.
Uzun zamandır kullanıyorum. Çok rahat , kullanışlı ara yüzü kolay ve anlaşılır.
Alım Satım için 24 saat senin kontrolünde.
Tavsiye ederim.
temettü nasıl alınıyor biraz bilgi alabilirmiyim?doas temettüsü yattı enjsa ekleme yaptım.251 liradanda doasa talimat verdim.gerçekleşirse ne ala.
halka arzlara katılmama kararı aldım.okuduklarım yetti bana.insani olarak özellikle çatalağzı
Kisa vade düşünüyorsanız bence bekleyin, ama uzun vade sıkıntı yok diyorsanız alabilirsinizKızlar doas için 250 liradan ekleme yapmayı düşünüyodum ama şu an 248leri de gördü sizce beklemeli miyim biraz daha
Şirketler dönem içinde elde ettikleri kârdan yatırımcılarına pay dağıtıyor. Internete temettü veren hisseler diye yazarsanız şirketleri görebilirsiniz. Tupraş, doaş, toaso, şişe gibi gibi hisseler kazançlarından kâr dağıtıyor. Lot sayısına göre dağılım yapılıyor. Örneğin dün doas temettü verdi, 1 lot 5.11 di.temettü nasıl alınıyor biraz bilgi alabilirmiyim?
tamamen şahsi kararım.katılırsam ufak bi kar işlemi olacak.katılıp katılmama arasındaki fark nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?