Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben bim tasiyorum.perakende sektorunde bim biriktirmeseydim kesin migros biriktirirdim

Bu halka arz tam olarak ne oluyor ? Halka arzdayken hisseyi almakla sonradan almanin farki nedir ?
Yani borsaya yeni giren sirket diyebiliriz. Halka aciliyor yani.
Yeni giris yaptiginda hisseler bu aralar bir sure tavan tavan oluyor.
Sonradan alinabilir ama fiyatin cok yuksek olmamasina dikkat etmek lazim.

Yani borsaya yeni giren sirket diyebiliriz. Halka aciliyor yani.
Yeni giris yaptiginda hisseler bu aralar bir sure tavan tavan oluyor.
Sonradan alinabilir ama fiyatin cok yuksek olmamasina dikkat etmek lazim.
Mantik olarak ben de sizin dediginiz gibi dusunuyordum fakat halka arz zamanlarinda asiri bir yogunluk oluyor dedim acaba ekstra bir durum mu oluyor

Selamlar bir süredir siteye girmiyordum daha doğrusu giremiyordum işler yoğundu .Şimdi arada da olsa az az girmeye çalışacağım.Görüşmeyeli umarım iyisinizdir.Bendeki hisselerin çoğunu sattım bir fordoto duruyor diğerlerinden de tek tük.Cihat çiçek hocayı takip ediyordum yatırım fonlarından bahsediyordu ondan duyup birazda fonlara girdim .Şimdilik onlara ellemedim.

Selamm hosegeldin pemcerem biz iyiyiz sen de iyisin insallah.
Cihat hocayi eskiden dinliyordum, bu aralar dinleyemiyorum .
Ben full hissedeyim. Bayagi dustu. Ama cikacaklar biliyorum.
Bereketli olsun kazanclarimiz .
Acelem yok

Selamm hosegeldin pemcerem biz iyiyiz sen de iyisin insallah.
Cihat hocayi eskiden dinliyordum, bu aralar dinleyemiyorum .
Ben full hissedeyim. Bayagi dustu. Ama cikacaklar biliyorum.
Bereketli olsun kazanclarimiz .
Acelem yok
İyiyim canım teşekkür ederimÖzlemişim buraları
2024 te hisse fiyatları artacak diyorlar bende umutluyum.Ocaktan sonra bende eklemeler yapmayı düşünüyorum.Sabreden muradına ermiş derler bol kazançlar bereketler olsun

Ya birisi korona sonrasi gibi yukselis olacak yazmis. Instagraminda duruyor, bakalim olacak mi?

Merhaba hanımlar nasılsınız ben altın sertifikası biriktirmeye devam ediyorum 325 lot oldu bakalım bugün cante dususteydi portföyume cante de ekledim bakalım asuzu sdttr tabgida Tüpraş ve yeni halka arzlar var bakalım
Bu hafta 3 yeni halka arz onlara da katılmayı düşünüyorum

bu altın.s1 altın azalınca azalıp yükselince yükseliyor mu ?

Altın sertifikası nasıl oluyor biraz anlatır mısınız, nerden aliyorsunuz nasıl artıyor?
Bende bütün halka arzlara katılacağım. Borç ödeme olsa bile 3 5 gün elimde tutar satarim. Oradan gelen parayla hisselerime ekleme yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…