- 23 Temmuz 2014
- 6.371
- 18.065
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.781
Tek fark saat mi? Ben de lot olarakta fark oluyor sanmıştımHayir onda saatler farkli oluyor. Tamami esit oldugunda 10.30 ve 13. 00 araliginda basvuru yapiliyor.
Bireysele esit olunca 17 ye kadar basvuru yapilabiliyor.
Yani tamami esit olunca bir tik daha fazla olabilir. Ama istedigin miktari alamiyorsunTek fark saat mi? Ben de lot olarakta fark oluyor sanmıştımkurumsal olmadığın sürece halka arz cüzi miktar kar sağlayacak o zaman :/
Uzun vade her zaman kazandirmis diyorlar. Ama borsayi bilerek yatirim.yapiyorsak kar almaliymisiz.Bazen uzun vadeci olmakla hata mı ediyorum acaba diye düşünüyorum
Ben de ayırdığım bütçeyi hep yarı yarıya paylaştırıyorum altınla borsaya. Gözle görülür karı almak lazım gerçekten. Ama ben hep bekletiyorum. Bildiklerimi uygulamakta sıkıntım var birazUzun vade her zaman kazandirmis diyorlar. Ama borsayi bilerek yatirim.yapiyorsak kar almaliymisiz.
Ve konjektor cok onemliymis bunu anladim.
Bir de mesela hisse ortalamalarindan cok uzaklasti. Ve indikator vs kullanarak ,kar almak gerekliymis.
Ama.hix bilmiyorsan. Aylik 10.000 yatirima ayiricaksin diyelim. Her ay 5000 liralik al . 5000 altin al gibi.
Ben hala uygulayamiyorum o ayri.
Bid sonraki yukselis ici bakicam
Benim de oyle. Aslinda haftalik hisselere bakarken dusus ongormustum. Bazi borsacilar ,yukselis devam ediyor dedigi icin bozmadim.Ben de ayırdığım bütçeyi hep yarı yarıya paylaştırıyorum altınla borsaya. Gözle görülür karı almak lazım gerçekten. Ama ben hep bekletiyorum. Bildiklerimi uygulamakta sıkıntım var biraz
Ekos halka arzına katıldınız mı, işbanktan katılamıyor muyuz acaba
Teşekkür ederimEkos tamamen eşit
Yani hisse alır gibi (böyle olduğu için başka hisse hisse satıp O parayla alabilirsiniz)
Yine boyle olduğu icin tüm bankalar ve aracı kurumlar var
Ay bu kadar olur, bu konuda da beraberiz ben de ilk implantımı yaptırıcam sizinki de öyle gibi meblağa bakılırsa. Ben de önümüzdeki aya borçlanacağım onayarinki ekos halka arzi. Ben de onu uzun vade tutmayi düşünüyorum.
Dis masrafim.cikti. 20.000 . Esimin de benzer sorunu var.min. 20.000 de o olur.
Biz de sagliga harcama yapiyoruz bu ay.
Of ne guzel fiyatlara geldiler.
Herkes enin de sonunda yukselis bekliyor.
Olur inşallah.
Yok benim dis etiyle ilgili flap operasyonu gibi bir sey.Ay bu kadar olur, bu konuda da beraberiz ben de ilk implantımı yaptırıcam sizinki de öyle gibi meblağa bakılırsa. Ben de önümüzdeki aya borçlanacağım ona
Sana da canım çok geçmişler olsun şimdiden... Diş işi bile yatırımmış şöyle ki; ben önceden alttaki çivisini yaptırmıştım. Onun bir süre kemiğe kaynaması için beklemek gerekiyordu. O sırada üstüne takılacak olan dişin fiyatı şimdikinin dörtte biriydi. Araya çeşitli işler, ailede hastalıklar vefatlar filan girdiği için gidip tepesini taktıramadım. Kemiğe kaynama süresi de böylece epeyce bir geçti. Şimdi çok zararına şekilde en pahalısından üstü taktırmam gerekecek. Önceden dişi altın gibi alıp saklasaymışım keşkeYok benim dis etiyle ilgili flap operasyonu gibi bir sey.
Disle ugrasmak.zor.ama.en azindan uyusturuyorlar4 islem olacskti ,2 sini
atlattim.
Sana da kolayliklar dilerim . Implatta kolay.
Sirada o da var gibi benim.
Aralik ,ocak,subat iyi gececek diyorlar. Herslde 500 dolara yolculuk baslayacak.Binho arzından 3 lot gelmiş, Ekos da açıklanmış bugün de ona bakmadım daha. Halka arzlardan kimini sattım kimini hala tutuyorum. Bir tek Tarkim hariç. Ona ayrı uygulama yaptım. Çok yükselmişti ben de dayanamayıp 2 lotumu satmıştım, sonra çokca düştü ben de 3 lot olarak geri koydum yerineŞu an en pozitif karda görünenlerim halka arzlar olduğu için hiçbirini satasım gelmiyor valla. Yoksa Froto'ma filan baksam direk arkama bakmadan kaçardım borsadan. Borsa cidden tam bir okul, kendimi sabırlı bilirdim buradan sonra sabır küpüne doğru yol alıyor insan. Cidden faydalı bir şey, yatırım konusunda pişiriyor insanı
Tesekkur ederimSana da canım çok geçmişler olsun şimdiden... Diş işi bile yatırımmış şöyle ki; ben önceden alttaki çivisini yaptırmıştım. Onun bir süre kemiğe kaynaması için beklemek gerekiyordu. O sırada üstüne takılacak olan dişin fiyatı şimdikinin dörtte biriydi. Araya çeşitli işler, ailede hastalıklar vefatlar filan girdiği için gidip tepesini taktıramadım. Kemiğe kaynama süresi de böylece epeyce bir geçti. Şimdi çok zararına şekilde en pahalısından üstü taktırmam gerekecek. Önceden dişi altın gibi alıp saklasaymışım keşkeTabi öyle bir şey yapılıyor mu bilmiyorum da.
Migros zaten çok iyi bir Koç grubu şirketi o yüzden uzun vadede kazandırma ihtimali yüksektir. Sanırım Deniz Yatırım geçenlerde model portföyünden Bim'i çıkarıp yerine "Al" önerisiyle Migros'u koymuştu. Benim uzun vade portföyümde bulunuyor Migros, hem hisse olarak tutmayı hem de indirimli ürünlerini almaktan çok sevdiğim bir şirket olur kendisiMigros hissesi ile ilgilenen , takip eden varmı aramızda acaba ?
Bilançosu , karlılık oranı ve diğer artıları ile yakın bir zamanda hareketlenecek duyumu aldım.
Bir miktar nakit ile bu hisseye girip yastık altı yapma niyetim var.
Iyi sirket migros ve ucuz diyorlar . Bu zaman perakend iyi olurMigros hissesi ile ilgilenen , takip eden varmı aramızda acaba ?
Bilançosu , karlılık oranı ve diğer artıları ile yakın bir zamanda hareketlenecek duyumu aldım.
Bir miktar nakit ile bu hisseye girip yastık altı yapma niyetim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?