Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Tupras aldim bugun ben aldiktan sonra dahada dustu :) iki haftadir bekliyordum.beni beklemis gibi
Ben de yarın için 10 tane Tüpraş eklemesi yapacağım inşallah
Benim de portföyümde asuzu,sdttr,çimsa,enjsa,tabgıda ve yeni halka arz olan marble var.altın sertifikama da altın düşmüşken eklemeler yaptım 212 lotum vardı 270 lota çıkardım

Eksun hissem de varmis
Neyse kizlar 2024 ile ilgili iyi seyler duymuyorum.
2024 te temkinli davranmayi dusunuyorum . Belki de hisse biriktirmek icin avantajli olur.

Yani bunu neden soyluyorum. Burayi okuyan bizden daha acemi borsa yatirimcilari varsa diye.
Arastirmadan hisse almayin!

Markette almak istiyorum ama iste yer yok suan
Her sektorden bir hisse seklinde almaya calisiyorum.sadece pegasus var hava yolu olarak 2 hissem. onu uzun vade dusunmuyorum ama.doas temettu sonrasi dusecek ona kaynak olusturacagim pegasusu.yani en azindan simdilik oyle dusunuyorum.cimsa durganlasinca bucime gecmistim oda fena satis yiyor.bekliyorum onu bakalim.inves var elimde kisa vade 450 yaparsa satacagim.enerji sıkintim var onuda halledecegim bakalim.bu ara nakit yok kendi icinde cevirip duruyorum

144 lere dusecek diyen var.ekleme yapacagim bekliyorum bende tuprasi daha dusebilir diye.halka arzlardan sanirim 5 tane var elimde.altina baya yuklenmissin bereketli olsun.asuzu bu iyi secim gibi.sdttr iyi kazandirdi .ahh canim cimsa terk ettik birbirimizi. bu aralar biraz yavas ilerlicek gibi

Çimsa sabancı uzantılı olduğu için güven veriyor nedense bana.Tüpraş a fırsatım oldukça ekleme yapacağım Fistiklicikileta da belirtmiş 2024 için iyi şeyler duymuyorum diye.ben de blr ekonomisti dlnlemistim bist100 uzun zamandır 8100 dlrencini kıramadı kirsa bile en iyi ihtimal 2024 un ikinci yarısından itibaren kazandırmaya başlayacak diye.o yüzden elime para geçtikçe güçlü gördüğüm hisselerden bir iki bir iki ekleyeceğim
Altinin onsu da 2 dolar direncini pandemiden beri kiramamis altının da sıçrama yapması bekleniyormus o yuzden azar azar altın sertifikası da ekliyorum
Kısacası TL de tutmamak.icin Elie geçen parayi az çok demeden değerlendirmeye calisiyorum

Bolunme sonrasi boyle oluyor hisseler. Ama
Toparlayacaktir.

Selam bayanlar bende altın s1 hisseden aldım ama pek bilgi sahibi değilim bu hisse altın fiyatlarına göremi hareket ediyor??
evet, düşük gramajda altın. 1 grama tamamlayınca bankadan fiziki olarak altına çevirebiliyorsunuz. bir anda gram altın alamayanlar için biriktirme opsiyonu gibi düşünün.

burda yanlış cümle kullanmışım.hava yolu olarak 2 şirket kağıdını topluyorum

en geli zaten elimizde oldukça uzun vadeye alım yapmak.şu dönem toplamalık dönem.bugün yine testere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…