Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Kızlar Tüpraş biriktiriyorum ama telegramda takip ettiğim sayfa ciddi oranda kötümser ve cimere sikayetde bulunmaya başladılar kağıdın normal seyrinde olmadığı bukadar düşüşün normal olmadığı söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz

Bence sikinti yok . Takip ediyorum.ve cok iyi bir hisse. Hareketler normal.degil suan tum.kagitlar dokuldu. Yavas yavas biriktiriyorsaniz ,biriktirmeye devam edin.
Elimde yok ,almak.istiyorum. ama elimdeki hisselerden vazgecemiyorum.

Telegram grupları güvenilir değil. Küçük yatırımcıya sattirmaya çalışıyorlar. Sadece Tüpraş için değil, bir çok hisse için aynı durum var. Meraktan girip baktığım gruplar vardı, sildim gitti. Hisselerimi kimseye kaptirmaya niyetim yok. Oralarda zaman harcayacaginiza finansal okur yazarliginizi arttirmaya çalışın derim.

Butun telegram grupların hisseye sovme ve cimere şikayet var ahahhaa hiç bakmayın o gruplara

Bugün bir hisseden karımı aldım.
Diğeri devam
Yarın ola hayrola

Kozal tutan arkadaş doğru yoldasın:)

Elimde yok ama sen tut satma erkenden

Teşekkürler kızlar normalde hiç telegram vs takip etmezdim merakdan bikac gundur bakayim dedim satma planimm yok al yat kafasindayim lot hedefi koyuyorum kendime düşmüş mu cikmismi çok bakmadan hedefe odakliyim aslında uzun vadeciyim ama bi an acaba die dusunmeden edemedim

borsanın kültürüdür tabi arada bi acaba demek.

ceza alıyor bazı benim tabirle yandım söndüm hisseler ama tüpraş baba hisse böyle bizim gibi k.y şikayetiyle ceza meza yemezler.büyük oyunlar döner anca o zaman

yoo teknikte de temeldede bir tüpraş bir doaş tek geçerim

Ben halka arzlar hariç yeşilim hiç yok kızlar moralim çok bozuk arzum Sanko yayla gıda Ülker bende olan hisseler
Ne kadar zaman oldu gireli? Ulker maliyetin ne ,birden ciktigi icin dinlenmesi normal. Ve suan cok iyi olacagi konusuluyor. Yayla gida da oyle.
Sanko yu bilmiyorum.
Kisa vade , bizim gibiler icin degil malesef

Ne kadar zaman oldu gireli? Ulker maliyetin ne ,birden ciktigi icin dinlenmesi normal. Ve suan cok iyi olacagi konusuluyor. Yayla gida da oyle.
Sanko yu bilmiyorum.
Kisa vade , bizim gibiler icin degil malesef
Benim portfoyumde gıda hep gözüme eksik geliyor. Tukas, tat, yayla ve kerevitasi takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…