- 12 Nisan 2012
- 4.586
- 6.905
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.281
2 3 hafta oluyor sanirim . 10.000 de yaptilar ,5000 e indirdiler. 2000 de kaldilar sanirim. Halka arzlara basvuruda ,sorun yasadilar sinirlamak icin yaptilar ,diye duydumZiraat hesabımdan borsa yatırım hesabına minimum 2000 TL yatirabiliyormusum. Daha önce böyle bir durum yoktu. Kaç TL istersem gonderebiliyordum, neyin nesi bu şimdi.Ne zamandır böyle, bilen var mı?
Dünyadan haberim yokmuş2 3 hafta oluyor sanirim . 10.000 de yaptilar ,5000 e indirdiler. 2000 de kaldilar sanirim. Halka arzlara basvuruda ,sorun yasadilar sinirlamak icin yaptilar ,diye duydum
Bu hengamede THY, EGGUB, TUPRAS ve CİMSA'ya eklemeler yaptım.
Niye batiyorsun, şirketlerin kapılarına kilit mi asti.Biz batıyoruz sen ekleme yap ooohhhh sefanın olsun can teyze
Ortalık kan gölü kaaannnnNiye batiyorsun, şirketlerin kapılarına kilit mi asti.
Boyle gunlerde ekleme yapilir zaten.para olsa ben de neler alacagimOrtalık kan gölü kaaannnn
Bende de olmustu ama sonrada duzeldi sanirim. Yarin tekrar denersin can abla.Bu arada borsa hesabımda 2000+ TL olmasina rağmen yetersiz işlem limiti deyip durdu bugün. BORLS talepte bulunamiyorum.
Halka arzlarda fazla talep olduğu için belki de...Bende de olmustu ama sonrada duzeldi sanirim. Yarin tekrar denersin can abla.
Sacma bir sey yapti bu ziraat
Aynen olabilir. Yeni aktardigimda olmustu.Halka arzlarda fazla talep olduğu için belki de...
TutamiyorumBöyle günler için yedek akçe tutmak lazım. Sabırsız olmamalı...
Deli dürtüyor diyorsun...Tutamiyorumneyse en szindan ucuz oldugu zamanlarda aldigim icin zararim pek olmuyor
Sanirsin savas bizim ulkede ortalik toz dumanOrtalık kan gölü kaaannnn
Bereketli olsunBu hengamede THY, EGGUB, TUPRAS ve CİMSA'ya eklemeler yaptım.
Merhaba bereketli olsun. 15 20 sinden sonra yazmisti birisiMerhaba arkadaşlar ben de bugün Tüpraş doasa ekleme yaptım acaba borsa ne zaman yujselis trendine girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?