Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Değil mi bana da öyle geldi ama bugün iyi yükselmiş cesaret edemedim eskiden daha cesurdum kaybedince korkmaya başladım
Aynen bugün yükselmiş. Aslından korkulan bir hisse okuduğum kadariyla😅 ben almam mesela .

Al sat yapmak için çok tecrübe gerekiyor. Ben geçen aldim ,bana göre al veriyordu. Ama maliyetinin altına düştü. Hem de bu yükselen piyasada . He çok almadim, çok da düşmedi ama çıkmasını bekliyordum. İyi hisse, ucunda kazandırır. Ama al satini yapamadim .
Birkaç gündür daha çok izliyorum videolar. Bakalim kara geçersem. Ona göre bir şeyler yapicam😊

Aynen bugün yükselmiş. Aslından korkulan bir hisse okuduğum kadariyla😅 ben almam mesela .

Al sat yapmak için çok tecrübe gerekiyor. Ben geçen aldim ,bana göre al veriyordu. Ama maliyetinin altına düştü. Hem de bu yükselen piyasada . He çok almadim, çok da düşmedi ama çıkmasını bekliyordum. İyi hisse, ucunda kazandırır. Ama al satini yapamadim .
Birkaç gündür daha çok izliyorum videolar. Bakalim kara geçersem. Ona göre bir şeyler yapicam😊
Off çok başındayız ve öğrenmek Cook zor 🤣ama birisinin iş yerinde 8-6 ona hizmet edip 3 kuruş para almak istemiyorum. Gözümü zenginlik hırsları bürüdü 🤣

Bir şey daha sorabilir miyim yaa🥰 şimdi macd rsi çalışıyorum daa saatlik mi haftalık mi günlük mi neye bakmaliyim biliyo musun 🤣

Bir şey daha sorabilir miyim yaa🥰 şimdi macd rsi çalışıyorum daa saatlik mi haftalık mi günlük mi neye bakmaliyim biliyo musun 🤣
2 saatlik bakınca kısa süreli oluyor. Onun için dediğim ,gibi program olsa iyi. Mumlar 2 saatlik kapanışı gösteriyor.
Ben genelde günlük bakıyorum.
Haftalık daha uzun vade için geçerli.
Aslında şuan söyle yapiyorum . Bir hisse sectiysem . Saatlik,günlük ve haftalik macd ile bakiyorum. Dönüş olucak mi kestirmeye çalışıyorum.

Günaydın herkese .Twitter da birisini dinledim. Suan bistin parabolik yuklesiliste olduğunu, hızlı yükselişler gibi hizli düşüşler olabileceğini söyledi.

Dünkü düşüşte böyleymiş. Bir süre daha yukselis devam edecekmiş.bist 100 de 3300 3400 u takip edin. Daha sonra ayı piyasası olacakmış.

Hisse bazlı olarak yükseliş farklılık gösteriyor yinede. Pozitif temkinli olmakta fayda varmış.

2 saatlik bakınca kısa süreli oluyor. Onun için dediğim ,gibi program olsa iyi. Mumlar 2 saatlik kapanışı gösteriyor.
Ben genelde günlük bakıyorum.
Haftalık daha uzun vade için geçerli.
Aslında şuan söyle yapiyorum . Bir hisse sectiysem . Saatlik,günlük ve haftalik macd ile bakiyorum. Dönüş olucak mi kestirmeye çalışıyorum.
Mantıklı

borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?

borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?
Canim ben şuan öğrenmeye çalışıyorum. Borsa bayağı bir tecrübe istiyor.
Ama yatırım olarak herkes az da olsa yapmalı diye dusunuyorum .
Bunun için temettü hisseleri var. Ayda belli bir miktar para ile her ay almak mantikli.
Ay sonu ve cuma akşamı genelde borsa düşer. Buna denk getirilirse iyi olur. Ama olmasa da olur.

Yatırım amaçlı yapabilirsiniz ama para kazanma amaçlı yapmayın çünkü henüz borsa nasıl oynanır in sıfırındasiniz. Amacınız para biriktirmek bu paranın kendi kendine durduğu yerde büyümesi ve her yıl size kâr payı (temettü)vermesi olsun.
Tuncay turşucu çocuğunuz için temettü hissesi ve Tuncay turşucu temettü 2022 videosunu izleyip size son 10 yilda düzenli temettü dağıtmış temettü verimliliği yüksek adını sanini bildiğiniz güvenilir bir kaç tane şirket seçip onlara aylık kenara atacağınız parayı atarsanız 10 yıl sonra emekli olmak hayal değil tabi yüksek meblağlarla.
Temettü emekliliğini mutlaka araştırın.
Alacağınız şirketlerin haberlerini ve bilancolarini sürekli takip edin.
Ben temettü emeklisi olmaya çalışıyorum 4 hissem var şu an bir şekilde al sat yaparak para kazanıp o 4 hisseye eklemek istiyorum

Herkese günaydın. Bu aralar borsaya vakit ve nakit ayiramiyorum🤣
Twiter canlı yayınları dinliyorum . 20 21 Eylül de Amerika merkez bankası toplantısı var. 16 Eylül sonrası borsanın ayı piyasasına girmesi bekleniyor.
Ayı piyasası olsa da hisse bazlı hareketler oluyor. Ben hisse bazlı takip edeceğim.

Screenshot_20220901-112016_Twitter.jpg

Twiter canlı yayınları dinliyorum . 20 21 Eylül de Amerika merkez bankası toplantısı var. 16 Eylül sonrası borsanın ayı piyasasına girmesi bekleniyor.
Ayı piyasası olsa da hisse bazlı hareketler oluyor. Ben hisse bazlı takip edeceğim.
Benim de vaktim yok sadece elime para geçtikçe temettü hisselerime atıyorum 🤭
Twitter canlı yayınlar derken kimlerin

Ben Akbank aracılığı ile alıyorum hisselerimi bu arada ama bazen yanlış hesaplanan şeyler var gibi geliyor sizde de böyle şeyler var mı?

Akbank bilmiyorum. Ne gibi yanlış mesela
Bana gösterdiği kâr Zarar yanlış çıkıyor genelde aradigomda o farklı bir hesaplama siz ona bakmayın diyolar. Bir de bugün 2500 TL para attım hisselerimden almak için ama geçen cumaya göre param artmamis azalmış görünüyor kii zararda bile değilim Ortalama Maliyetten de emin olamıyorum o yüzden

Bana gösterdiği kâr Zarar yanlış çıkıyor genelde aradigomda o farklı bir hesaplama siz ona bakmayın diyolar. Bir de bugün 2500 TL para attım hisselerimden almak için ama geçen cumaya göre param artmamis azalmış görünüyor kii zararda bile değilim Ortalama Maliyetten de emin olamıyorum o yüzden
Anlayamadım ama normal değil belli ki. Farkli bir hesaplama nasil oluyor ki. Ben de öyle bir sorun yok . Ziraat kullanıyorum.

X