Borsa oynayanlar burayaa

arkadaşlar yıllardır borsada olan biri olarak nacizane bir kaç şey söylemek isterim.
öncelikle yatırım yaptığınız paraya ihtiyacınız olmamalı
ikincisi uzun vadeli düşünmek her zaman daha mantıklıdır
fazla aç gözlü olmamalı
ve hiçbir kağıda aşık olmamak gerekir.
tabi bunların hepsi benim fikrim.
aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.

Mune ve diger arkadaslar netaşin hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Çatildim kaldim bu hissede :KK19:

yarın ıcın brısa alın tavan yapıcak sonra hemen satın !!!

Forum kurallarindan haberdarsinizdir umarim.
Ayrica temettü veren kagitlarin yani brisanin da halini goruyoruz suan:/

Son düzenleme:
benim thyo da kağıdım var çıkmayı düşünüyorum...tavsiye edeceiniz kağıt var mı?

Bugun sevindirdi beni hissem :KK31::KK31: aldıgım yere gelsin ,sallıcam .

Bu topikte konusabilecegim tek bir allahin kulu yok :/

Suan icin borsa doyum noktasina ulasmis gibi gozukuyor fakat iyimser bir tahmin ile 100.000 seviyesinide yakalabilir .

Suan icin yazdan kalma elimde hisseler var getirileri iyi fakat bir kriz ve dip noktasi bekleyerek dogru hamle yada hamleleri ozellikle temettu veren hisselere yapip mala gecip uzun vade de beklemeyi dusunuyorum .

Suan icin borsa doyum noktasina ulasmis gibi gozukuyor fakat iyimser bir tahmin ile 100.000 seviyesinide yakalabilir .

Suan icin yazdan kalma elimde hisseler var getirileri iyi fakat bir kriz ve dip noktasi bekleyerek dogru hamle yada hamleleri ozellikle temettu veren hisselere yapip mala gecip uzun vade de beklemeyi dusunuyorum .

Çok iyimser bakıyorsunuz tabloya .100.000 seviyesine ne zaman gelir ya da gelecek mi tartışılır .

Nakitte güzel bir param olsa ve almak istediğim hisseler istediğim yere gelse ,kademe kademe alıp elimde tutarım .
Ama ne yazık ki şu an bir hissedeyim ve maliyeti düşürmeye çalışıyorum .Aldığım yere gelsin ,sallayacağım artık .

Çok iyimser bakıyorsunuz tabloya .100.000 seviyesine ne zaman gelir ya da gelecek mi tartışılır .

Nakitte güzel bir param olsa ve almak istediğim hisseler istediğim yere gelse ,kademe kademe alıp elimde tutarım .
Ama ne yazık ki şu an bir hissedeyim ve maliyeti düşürmeye çalışıyorum .Aldığım yere gelsin ,sallayacağım artık .

70 000 lere düzeltme gelebilir sonra yon yıne yukarrı.

70 000 lere düzeltme gelebilir sonra yon yıne yukarrı.

Benim şu an elimdeki hisseler , endeksi pek tınlamıyor :KK50: biraz düşsün de ,maliyeti aşağıya çekmek için alayım artık .
Çakıldım kaldım resmen .

Son düzenleme:

Tahminimi zaten iyimser olarak yapmıştım fakat şuanda da tahminim doğrulanacak gibi gözüküyor da denilebilir çünkü borsa 90.000 lere dayandı fakat ben 100 binleri görebileceğimize büyük bir ihtimal vermiyorum . Borsa çok şişti bir çok hisse 55 bin seviyelerinde ki 60 bin sevilerinde ki değerlerine ancak geldi fiyatlar genel düzeyi daha tam rayına oturmadıda diyebilirim . Bundan dolayı endeks 50 bin ve altında iken bazı hisseler almıştım şuan elimdeler ve iyide kar etmiş durumdayım paraya ihtiyacım olmadığı içinde şu şartlarda bozmayı düşünmüyorum fakat Suriye konusunun sona geldiğini düşünüyorum eğer oralardan bir şey çıkar yada şuan ki pkk nın silah bırakma ve barış sürecine balta vuracak bir şeyler olursa yada global düzeyde bir kriz olursa kalan nakitlerimi kriz zamanında değerlendirip uzun vadeli yatırımcı olmayı planlamaktayım . Lakin krizler ah vah edipte ağlancak zaman değil cepteki paralarla mallanıp uzun vadede elleri ovuşturma zamanıdır ...

thy kağıdım %55 zararın ardından %90 kara ulaştı çok şükr sabır bu olsa gerek .:)

Kızlar ben de borsa oynamak istiyorum çok düşük bir mebla ile de girilebiliyormuş sanırım.internetten oynanıyor değil mi borsa? Ben Goodyear düşünüyorum bi de bim aş. Öğrenciydim şimdi Ankara'da biraz para biriksin istiyorum.ne yapıcım nasıl yapıcam hangilerine yatırmalıyım bilgilendirirseniz çok sevinirim :KK49:

Simpaş Gayrimenkul kağıtlarına sahip olan veya takip eden var mı? Ne olur bu kağıtlar yönü nasıl?

X