- 12 Temmuz 2006
- 56.016
- 215.336
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın ıcın brısa alın tavan yapıcak sonra hemen satın !!!
benim thyo da kağıdım var çıkmayı düşünüyorum...tavsiye edeceiniz kağıt var mı?
Suan icin borsa doyum noktasina ulasmis gibi gozukuyor fakat iyimser bir tahmin ile 100.000 seviyesinide yakalabilir .
Suan icin yazdan kalma elimde hisseler var getirileri iyi fakat bir kriz ve dip noktasi bekleyerek dogru hamle yada hamleleri ozellikle temettu veren hisselere yapip mala gecip uzun vade de beklemeyi dusunuyorum .
hala borsayla ilgilenen var mı?
benim thyo da kağıdım var çıkmayı düşünüyorum...tavsiye edeceiniz kağıt var mı?
Çok iyimser bakıyorsunuz tabloya .100.000 seviyesine ne zaman gelir ya da gelecek mi tartışılır .
Nakitte güzel bir param olsa ve almak istediğim hisseler istediğim yere gelse ,kademe kademe alıp elimde tutarım .
Ama ne yazık ki şu an bir hissedeyim ve maliyeti düşürmeye çalışıyorum .Aldığım yere gelsin ,sallayacağım artık .
70 000 lere düzeltme gelebilir sonra yon yıne yukarrı.
Çok iyimser bakıyorsunuz tabloya .100.000 seviyesine ne zaman gelir ya da gelecek mi tartışılır .
Nakitte güzel bir param olsa ve almak istediğim hisseler istediğim yere gelse ,kademe kademe alıp elimde tutarım .
Ama ne yazık ki şu an bir hissedeyim ve maliyeti düşürmeye çalışıyorum .Aldığım yere gelsin ,sallayacağım artık .