Borsa oynayanlar burayaa

merhaba
bende ilgileniyorum borsayla ama çok acemiyim henüz bu yüzden,alışayım diye bilgisayarda sanal borsa oyunları oynuyamaya çalışıyorum..biraz işi kapınca reel olarak başlayacağım...
bilgisi olanlar,hisse senetlerinden ve tekniz analıizin nasıl yapıldığından bahsedebilir mi :44:
her sorduğum kişi teknik analizi bilmen gerekiyor diyor fakat,nasıl öğrenilir nereden öğrenilir bilmiyorum :26:
yardımcı olursanız çok sevinirim :KK16:

arkadaşlar yani bizi alıştırmak için hayali bir borsa falan yok mu mesela önce öğrensek hayali para ile sonra işi çözdükten sonra yatırım yapsak :))

canım netten google da borsa oyunları diye girince çıkıyor.ben dün üye oldum bi siteye.sanal olarak hesaba 10.000 tl yatıyor,sende bu parayı kullnıyorsun hatta en çok kar eden top 10,diye yayınlanıyor,lar ettiğinde,zevkliyede benziyor..
henüz tam çözemesemde,öğrenene kadar kendimi deniyorum :KK9:

babam yıllardır içinde olduğu için bende bir miktar para yatırdım.
benim senetime babam bakıyor.
eğer vergi de af oulrsa dohol un çıkma ihtimali var ve oldukça yüksek.
babamdan tüyolar alayım da burada paylaşayayım!
çünkü hangi senedin kazançlı olduğunu tahmin edebiliyor.

merhaba
bende ilgileniyorum borsayla ama çok acemiyim henüz bu yüzden,alışayım diye bilgisayarda sanal borsa oyunları oynuyamaya çalışıyorum..biraz işi kapınca reel olarak başlayacağım...
bilgisi olanlar,hisse senetlerinden ve tekniz analıizin nasıl yapıldığından bahsedebilir mi :44:
her sorduğum kişi teknik analizi bilmen gerekiyor diyor fakat,nasıl öğrenilir nereden öğrenilir bilmiyorum :26:
yardımcı olursanız çok sevinirim :KK16:

baslangıcın guzel hemen yatırıp kaybetmek yerine pişmeyi tercih etmişsin,

babam yıllardır içinde olduğu için bende bir miktar para yatırdım.
benim senetime babam bakıyor.
eğer vergi de af oulrsa dohol un çıkma ihtimali var ve oldukça yüksek.
babamdan tüyolar alayım da burada paylaşayayım!
çünkü hangi senedin kazançlı olduğunu tahmin edebiliyor.

:))

baslangıcın guzel hemen yatırıp kaybetmek yerine pişmeyi tercih etmişsin,

teşekkür ederim :kk77:
annem sana 300 lira vereyim, oyna kendini dene diyor ama ben hala cesaret edemiyorum :78:
iyice araştırıp,bilgilenmem lazım bu konuda :KK68:
ve kızlar ranızda benim gibi acemi olup öğrenmek isteyenler varsa
PETER LYNCH'ın BORSADA TEK BAŞINA ve BORSAYI YENMEK...
adlı kitaplarını tavsiye ederim :87:
bende aldım ve okuyorum..gayet yalın bi dille,bu konuda acemi olan arkadaşlara faydalı olacak biçimde anlaşılır vaziyette yazmış..
elbettiki borsa şans işi,kitap okumakla öğrenilmez,fakat en azından az da olsa fikir edinmemize yarar diye düşünüyorum :KK34:

annem sana 300 lira vereyim, oyna kendini dene diyor ama ben hala cesaret edemiyorum :78:
bende aldım ve okuyorum..gayet yalın bi dille,bu konuda acemi olan arkadaşlara faydalı olacak biçimde anlaşılır vaziyette yazmış..
elbettiki borsa şans işi,kitap okumakla öğrenilmez,fakat en azından az da olsa fikir edinmemize yarar diye düşünüyorum :KK34:[/QUOTE]

anne desteği he çok güzel, dediğin gibi kitaplar elbette bilgi amaçlı geliştirme amaçlı güzel fakat ne kadar öğrendim desende reelde kazanıp kaybederek birebir yaşıyarak bazı şeyleri öğreniyorsun genelde

elbettiki borsa şans işi,kitap okumakla öğrenilmez,fakat en azından az da olsa fikir edinmemize yarar diye düşünüyorum :KK34:

anne desteği he çok güzel, dediğin gibi kitaplar elbette bilgi amaçlı geliştirme amaçlı güzel fakat ne kadar öğrendim desende reelde kazanıp kaybederek birebir yaşıyarak bazı şeyleri öğreniyorsun genelde[/QUOTE]

valla annem benden daha meraklı ve cesur :KK9:
ben bayağı korkuyorum,öğrenmeden biraz tecrübe kazanmadan başlamak istemiyorum o yüzden netten nerde borsa oyunları varsa oynamaya çalışıyorum :78:
bide bişey sormak istiyorum..futbol takım hisseleri her zaman kazandırıyormu :44:
baktımda hep fiyatları artıyor..

3 ay sırtımda taşıdığım yükten bugün hüzünlenerek vedalaştım, :KK5: dile kolay 3 ay Adnac bana borsada sabır taşı olmayı öğretti, zor ayrıldım ama ayrıldım zira ben günlükçü takılmayı tercih ediyorum, tabi bazen paranı kaptırınca yatırımcı oluyorsun ama :KK33: Adnac yerine aynı oranda uzunculuk yapacağım cemts aldım ve haftalık bazda vedalaşacağım mndrs aldım öğleden sonra, yanıltmadı beni 3 kuruş artışla.. Birde ekgyo bekliyor portföyümde seçime kadar sanırım vadesi ki olmasa da olur aslında temettü de aldık.. Henüz amatörüm adnac ilk hissemdi, şu 1 aydır yoğun takılıyorum minicik miktarlarla oynamayı tercih ediyorum işte harçlığımı vs. çıkarırım amacıyla girmiştim.. 3 kuruş 5 kuruş ne olur demiyorum valla güzel oluyor :KK53: :KK52::KK52::KK52:

Herkese selamal.r. Sizler belki bilrisniz..şu çukel ve kepz açıalcakmı acaba seçim sayesinde.. 5 amilyar paramazı kaldı 10 yıldır nerdeyse..açılcakmı acaba??:KK43:(:-)43::KK43:

3 ay sırtımda taşıdığım yükten bugün hüzünlenerek vedalaştım, :KK5: dile kolay 3 ay Adnac bana borsada sabır taşı olmayı öğretti, zor ayrıldım ama ayrıldım zira ben günlükçü takılmayı tercih ediyorum, tabi bazen paranı kaptırınca yatırımcı oluyorsun ama :KK33: Adnac yerine aynı oranda uzunculuk yapacağım cemts aldım ve haftalık bazda vedalaşacağım mndrs aldım öğleden sonra, yanıltmadı beni 3 kuruş artışla.. Birde ekgyo bekliyor portföyümde seçime kadar sanırım vadesi ki olmasa da olur aslında temettü de aldık.. Henüz amatörüm adnac ilk hissemdi, şu 1 aydır yoğun takılıyorum minicik miktarlarla oynamayı tercih ediyorum işte harçlığımı vs. çıkarırım amacıyla girmiştim.. 3 kuruş 5 kuruş ne olur demiyorum valla güzel oluyor :KK53: :KK52::KK52::KK52:

beklentisi olan kağıtları tercih edersen daha avantaj sağlamış olursun.

ya lütfen,birileri banada öğretsin şu borsayla forexi...
yokmu borsadan biraz anlayan...şu borsa cahilinin bir elinden tutun noluuuuurrrrr...:2::2::2::84::84::84:

X